Şimdi Ara

ODTÜ VE GAZİ HAKKINDA SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM (AYNI SORULARA CEVAP VERMİYORUM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naturalwater

kardeş sanki zorla cevap veriyo gibisin iyilik yapıyosan tam yap zorla tutan yokki seni burada

Sanane kardeşim yav soruna ters cevap versem hadi neyse soru sormamşsn bişi yapmamışsın gelmiş beni burda eleştiriyosun

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: Naturalwater

kardeş sanki zorla cevap veriyo gibisin iyilik yapıyosan tam yap zorla tutan yokki seni burada

Sanane kardeşim yav soruna ters cevap versem hadi neyse soru sormamşsn bişi yapmamışsın gelmiş beni burda eleştiriyosun

.

burası forum sitesi soru sormaktan çok yazılanlar okunur önce işin amacını öğrenmelisin,ben sadece gördüğümü söyledim
  • Gazi bilgisayar mühendisliği nasıl ?
    Ülkücü gençlerin dendiği kadar varmı ? ( uzun saça , top sakala karışma filan vs . vs. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviathan53

Gazi bilgisayar mühendisliği nasıl ?
    Ülkücü gençlerin dendiği kadar varmı ? ( uzun saça , top sakala karışma filan vs . vs. )

Öyle birşey yok en azından mühendislik binasında yok arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla

.
  • ODTÜ inşaat hakkında bilgi verebilir misiniz?ileride iş imkanı nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi ftr nasildir?

• Odtü eedeyim sorularınızı alabilirim

• gazi iibf hakkında sorularınızı cevaplayabilirim ben de. okuldaki 5. yılımdı.
  • Marko bana böyle sorularla gelme ODTÜ İnşaattı bitir güzelce bide üstüne dil mil yap yada ne biliyim ODTÜde sosyal faaliyetlere katıl millet seni havada kapar havada

Ali bilgim yok maalesef
  • Mimarliklari ve odtu metllurjisi nasil? Gazi eczacilik?

• quote:

Orijinalden alıntı: osymyemebizi

Mimarliklari ve odtu metllurjisi nasil? Gazi eczacilik?

Mimarlık yetenek işi ve azim,sabır atölyeden çıkmıyosn bazen sabahlıyosun projelerle uğraşıyorsun. Çizmeyi tasarlamayı seviyorsan gel yoksa uzak dur. Metalurji 20binle yazılan yerlernden en iyilerden bence. Gazi eczacılığa gelirsek pek bilgim yok

.
  • Gazi makina mühendisliği, odtu matematık ve hacettepe kımya muhendıslıgı hakkında düşüncelerınız neler ? çok farklı alanlar ama ygs den dıyetısyenlık de yazmayı dusunuyorum hatta muhendıslıkten zıyade o bana daha yakın gibi.Ama mezun sayısı fazlalasacak dıyorlar ılerıde sıkıntı yasar mıyım bilemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatcazkalkcaz

Gazi makina mühendisliği, odtu matematık ve hacettepe kımya muhendıslıgı hakkında düşüncelerınız neler ? çok farklı alanlar ama ygs den dıyetısyenlık de yazmayı dusunuyorum hatta muhendıslıkten zıyade o bana daha yakın gibi.Ama mezun sayısı fazlalasacak dıyorlar ılerıde sıkıntı yasar mıyım bilemıyorum

Bu tamamen sana bağlı mata aşıksan matematik yaz kimyaya aşıksan hacettepe ..

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

Odtu ee emeklerinin karsiligini vermeyen bi bolum mezunlarinin cogu aselsanda cok cuzi rakamlarla ise basliyorlar tarzi seyler duyuyorum bi gunde odtu ee de sogudum vallaha bu konu hakkinda bilgin var mi

4000-4500 lira senin için cüzi bir rakamsa evet cüzi bir miktarla başlıyorlar

2000 lira diye duydum ben. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Yanlış.. Odtü EEden mezun arkadaşlarım 4200 liraya başladı.. Genel EE maaşları öyledir aselsanda.. 4000-4500 arası.. Aya vurunca öyle yani.. Aslında 3000-3500 lira ile başlıyorlar ama 16 maaş alıyorlar.

• serverbedi96 kullanıcısına yanıt
    Gazi hukuk merkez kampüse yürüyerek 5dk mesefadedir. Binaları yenidir. İibf ile aynı mevkide yer alır :)
  • onrekkzn kullanıcısına yanıt
    Teknoloji fakültesinde ana kampüstedir. Gazinin ana kampüsü güzeldir. Mtokta 1 yıl fizik kimya matematik hazırlık okursunuz.
  • Gazi eczacılık ana kampüsün yanındadır. Yürüyerek 1 dk mesafededir, binaları yeni tadilat olmuştur :)
  • Merkez kampüste değildir. İletişim fakültesiyle yan yanadır.
  • Türkiyenin en iyi ve ilk eğitim fakültesi gazidedir. Eğitim fakültesi merkez kampüstedir.
  • Arma icin hayatlar kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş bilmeyerek yazmış, Teknoloji fakültelerini herkes tercih edebiliyor. %30 tercih edebilen mesleki ve teknik liseler, %70 tercih edebilenler normal liseler. Hiçbir farkı yoktur. Teknoloji fakültesinde eğitim daha uygulamalıdır vede 4. sınıfta bir dönem iş yeri eğitimi vardır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.