Şimdi Ara

ODTÜ uzay ve havacılık mühendisliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
16.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekno peder

İtü odtü uçak/havacılık bunlar yakın kaliteye sahip iyi bölümler
    Tercihini de ankara-istanbul ing-tr karar ver,zaten puanlar yakın aradaki fark da kontenjan farkı 50-75 olduğundan

Yani ilk tercihini odtü havacılık (ing) mi yap diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clgn mx C kullanıcısına yanıt
    Ben bir şey diyemem hocam,okuyacak olan sensin,benim dediğim iki tercih de seni boş bırakmaz yani ikisi de güzel

Artı eksi alt alta yaz,avantajlı olanı seç

Ama odtüyü tavsiye ederim tabii ki

• tekno peder T kullanıcısına yanıt
    Hocam neden ODTÜ yü tavsiye ediyorsunuz.Bugün lisedeki müdür yardımcımla konuştum.İstanbul dünya şehri,sanayi merkezi dedi.İtü yü seç dedi.Bende iyi dedim.Siz ne dersiniz

Yani hocam seviyorum okulumu,itüdekiler de kendininkini sever,ben bizzat kendi irademle burayı seçtim

Gelgelelim müdürüne savunma sanayii,ilgili devlet makamları,askeri merkezler de ankarada,burası başkent sonuçta köy değil burası

İstanbul tabii ki çok güzel ve büyük,imkanları da var ama üniversite seçiyoruz sonuçta değil mi

• tekno peder T kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyeleriniz için saolun bunları düşünecem.

• rica ederim,inşallah emeğinin karşılığını alırsın.
    şunu da unutma,zaten seçim sonucun ne olursa olsun karda olacaksın
  • Benim siralama 8440, tutar diye dusunuyorum. Hep itu mimarlik istiyordum ama mimarlikta meslege atilinca is sikintisi cok fazla birinciye burayi ikinciye ituyu mu(mimarlik) yazsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Merry -- 9 Temmuz 2015; 1:57:43 >
  • Up

• Up

• Kanki yükselen trend diyorlar bölüm için ama bilmiyorum iş imkanı hakkında ama şunu biliyorum TSK (Türk Sılahlı Kuvvetleri) uzay ve havacılık la ilgili bir bölüm açtı ki buraya da odtu mezunu birini almıcakta kimi alacak ?
  • TDKmara T kullanıcısına yanıt
    Yükselen trend değil yükselmiş trend
    Artık makine,ee gibi bir bölüm yani inanılmaz şeyler olmaz sanırım
    Ama tskdan kastın harp okulunda da bu bölüm var ve askerler okuyor onu mu kastettin

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno peder

Yükselen trend değil yükselmiş trend
    Artık makine,ee gibi bir bölüm yani inanılmaz şeyler olmaz sanırım
    Ama tskdan kastın harp okulunda da bu bölüm var ve askerler okuyor onu mu kastettin

Ya aselsan gibi sanırım özelden de alım yapacak diye duydum bu bazı askeri işler icin ama sadece duyum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_moon

Geleceğin mesleklerinden uzak durun (zira o gelecek hiç gelmez) Size geleceğin değil bugünün meslekleri lazım. Tabi 2050 yılında iş başvurusu yapmak istiyrsanız o ayrı.

Mesela Moleküler biyoloji ve Genetik, ıda Mühendisliği, Uzay ve Havacılık, Mekatronik hep geleceğin meslekleridir ama o gelecek ne zaman gelecek bilen yok

Yıl oldu 2015 mekatronik hala geleceğin mesleği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up. Düşünen var mı hiç. Savunma sanayii kulağa hoş geliyor

• iron_moon İ kullanıcısına yanıt
    Hala gelmedi mi abi?

• bu sene yerlestim bu bolume.suan hazirliktayim.olur da bikac sene sonra bu bolumu bana soracak olan olursa yardimci olurum,.mesajimi uplayin hem ben vay bee 2 sene olmus derim hemde.size yardimci olurum.ama tercih etmeden once de baya bi arastirdim kesinlikle cok iyi bir bolum.bu bolumun profesoruyle konustum.kendisi daha once 3 4 amerikan universitesinde havacilik derslerine girmis suan odtude.cok samimi bir insandi ve bana bu bolumdeki egitim kalitesinin son 3 4 sene icinde inanilmaz yukseldigini ve amerikadaki havacilikegitimiyle esdeger hale geldigini soyledi.ayrica 2016 yilinda yayinlanan.bir arastirmaya gore(QS adindaki ingiliz sirketi) dunyadaki en iyi 4226 universitede ODTU havacilik alaninda ilk 150 ye girmistir.Itu de 150-200 arasindadir.Umarim biraz yardimci olabilmisimdir simdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhiy

bu sene yerlestim bu bolume.suan hazirliktayim.olur da bikac sene sonra bu bolumu bana soracak olan olursa yardimci olurum,.mesajimi uplayin hem ben vay bee 2 sene olmus derim hemde.size yardimci olurum.ama tercih etmeden once de baya bi arastirdim kesinlikle cok iyi bir bolum.bu bolumun profesoruyle konustum.kendisi daha once 3 4 amerikan universitesinde havacilik derslerine girmis suan odtude.cok samimi bir insandi ve bana bu bolumdeki egitim kalitesinin son 3 4 sene icinde inanilmaz yukseldigini ve amerikadaki havacilikegitimiyle esdeger hale geldigini soyledi.ayrica 2016 yilinda yayinlanan.bir arastirmaya gore(QS adindaki ingiliz sirketi) dunyadaki en iyi 4226 universitede ODTU havacilik alaninda ilk 150 ye girmistir.Itu de 150-200 arasindadir.Umarim biraz yardimci olabilmisimdir simdilik

Hocam seneye yanınızdayım umarım hepimiz için hayırlısı olur. Geçen sene okul ile üniversite gezisinde gittim ODTÜ'ye burda okumalıyım dedim. Şu an tek hedefim ve hayalim. Ben de çok uzun araştırmalar yaptım bölüm gerçekten çok iyi.

• Pixel. kullanıcısına yanıt
    hadi bakalim hocam.umarim basarirsin cok cok kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2DB68A23 -- 8 Şubat 2017; 22:27:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.