Şimdi Ara

ODTÜ Tanıtım Soru-Cevap Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
7
Favori
5.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam iyi gunler EA siralamam 1200 kusur Y-EA 1318.Isletme istiyorum,cocukluk hayalim ODTU zira cigdem mah.'de oturuyorum,her sabah yanindan gectigim yer.Puana gore odtu de bilkent de tutuyor,acikcasi bilkent'in 1200 TL bursu cok cazip.Benim bu siralamama odtu burs vermiyor sanirim,peki herhangi bir vakfa onerme,kefil olma vs gibi.durumlari var mi okulun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesher kullanıcısına yanıt
    Çatıcı mısın hocam
  • Hocam şehir ve bölge planlama bölümü hakkında bilginiz var mı mimarlıkla çift anadal yapmak mümkün müdür yapan tanıdığınız var mı

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden yazmıştım şimdi fikir değişikliği oldu

131.500 sıralamam var
    Sayısalım
    113.575 ile kapatan bir bölümü istiyorum.

Kazanır mıyım?

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhiy

Çatıcı mısın hocam

evciyim diyelim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Bayağıdır yemiyorsunuz herhalde siz hocam

azaldı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesher kullanıcısına yanıt
    Evet 1.95 tl oldu hocam.
  • nevergiveup18 kullanıcısına yanıt
    Hocam belli olmaz tutabilir belki tercihleri önden yazarak başlayıp garanti tutacak yerlerle bitirin bence. Bizim kesin bir şey söylememiz doğru olmaz.
  • Elfosa E kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bilgiyi benim vermem doğru olmaz, bölümden danışabilirsiniz tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Çift anadal yapmanız mümkündür fakat ortalamanızın çok iyi olması lazım ve Çift anadal yönergesindeki şartları yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Şimdi ODTÜyü görmeye gelsek faydası olur mu hocam? Tanıtım günlerini kacirdik herhalde ama tercih (ceng ee ve makine arasinda kafa karisikligi var hala :( ) ve imkanlar konusunda ekstra bilgi alabilir miyiz? Şehir dışından gelmem gerekecek deger mi sizce

• Spida45 S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi durumlar var mı inanın ben de haberdar değilim ama ODTÜ öğrencilerine burs veren kurumlar bulunuyor hani onları araştırabilirsin. ODTÜ'nün burs ofisi var o da kurumlar aracılığıyla burs ayarlıyor ihtiyaç halinde.
  • Agathias kullanıcısına yanıt
    Olur tabii ki hocam, yoo kaçırmadınız devam ediyor hala. Tercih günlerinin sonuna kadar 10-16 saatleri arasında tanıtım asistanlarıyla görüşebiliriniz. Onun dışında haftasonu fuarımız olacak o da çok faydalı olur sizin açınızdan bu bölümlerin karşılaştırmasını rahatça yapabilirsiniz hepsi ayrı ayrı tanıtım yapacak.
  • Endüstriyel tasarim hakkinda bilgi verebilir misiniz ilgimi cekiyor ama issiz kalirim diye korkuyorum

• Devam zorunluluğu değişken mi bölümden bölüme ? İktisat için ne denebilir mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroxzy

Devam zorunluluğu değişken mi bölümden bölüme ? İktisat için ne denebilir mesela ?
    Bölümden bölüme değil, hocadan hocaya değişiyor desek daha doğru olur. Devamsızlık takibi yapan hocalar genelde %70 devamlılık istiyorlar. Sınırın altında kalan öğrenciler ya puan kaybediyor, ya da dersten NA(Not Attended) notu alıyorlar, bu da hocaya göre değişiyor. Devamsızlık ile ilgili koşulları her hoca dönemin ilk dersinde anlatıyor ve bunların yazılı olduğu ders izlencesini (Syllabus) dağıtıyor. Ama derslerin mümkün olduğunca tamamına gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
  • Agathias kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz konu aslında birden çok alana hitap ediyor. Makina mühendisliğinde de Biyomekanik adı altında bir çalışma alanı var ve ODTÜ Makina'da bu alanda aktif olarak çalışan hocalarımız var. Vereceğim linkteki hocaların çalışmalarını araştırabilirsiniz:http://me.metu.edu.tr/tr/biyomekanik

Tüm bölümlerden öğrenciler istedikleri her toplulukta etkin bir şekilde rol alabiliyor, yeter ki istekli olsun.
  • poiuytrebvc P kullanıcısına yanıt
    yatay geçişte ön şart,
    aynı fakültede bir bölüme başvurabiliyorsun,
    fizik kimya biyoloji ( Fen edebiyat) kalkıp da işletme ya da mühendislik fakültelerindeki bir bölüme başvuramıyor.
  • Bilmeyenler için;

Çatı MM arkasında (Mühendislik fakülte binası / nam-ı diğer avarel binası)
    çamlar altında, çok kapsamlı bir yemek - kafe - büfe yeri oluyor.

Menü gayet kapsamlıdır; Pazar sabah kahvaltılarına mezunlar aileleri ile felan beraber giderler..
  • Şu tanıtımcı olmak nasıl oluyor, ücreti kütüphane ile falan aynı değil mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.