Şimdi Ara

Odtü sosyoloji nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce odtü sosyoloji okumalı mıyım, sosyolojiye oldukça ilgim var ancak bir yerden sonra benim de hayatımı devam ettirmek için para kazanmam gerekiyor, sizin fikriniz nedir? Sıralama 19k bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim sınıftan kız var ordan 1 hafta once gordum sacını yesil yapmıstı boyle bir anım bu da

• hayalimdi hocam.. sosyolojiye ilgili iseniz gidebileceğiniz bogazicinden sonraki en iyi yer.

• Bende düşünüyorum açıkçası bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim

• hacettepe sosyloji nasıldır?
  • Up faydalı konu bende düşünüyorum

• Bilgisi düşüncesi olan varsa yazsın valla bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyoloji mezunları çeşitli kurumlarda sosyolog olarak yada insan kaynaklarında, halkla ilişkilerde, medya sektöründe çalışabiliyor..Aldıkları sertifikalarla aile danışmanı, rehber öğretmen, felsefe grubu öğretmeni olabiliyor.
  • Yukarı

• yılda 1 kişi atanıyormuş rehberlikçi söyledi

• Yukarı

• Yaz gitsin sanki tmde gırla yazılacak bölüm var da bölüm beğenmiyorsun
  • hukuk varken ve eğer tutuyorsa hatta psikoloji ve pdr de varken sosyoloji yazmak, ne biliyim bence şov biraz. Yaz Hukuk kardeşim her türlü daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvinthemartian

Sosyoloji mezunları çeşitli kurumlarda sosyolog olarak yada insan kaynaklarında, halkla ilişkilerde, medya sektöründe çalışabiliyor..Aldıkları sertifikalarla aile danışmanı, rehber öğretmen, felsefe grubu öğretmeni olabiliyor.

Arastirdim butun sitelerde boyle yaziyo hatta birkac yil once kurumlarda sosyolog zorunlu olacak demisler ama hep lafta kalmis arastirinca her sitede calisma alani cok cesitli yaziyo ama mezun yorumlarina vs bakinca hepsi is yok atamalar cok az falan diyo kime inanacagima sasirdim

• Up...

• hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Benim tanıdığım rehberlik öğretmeni, eğitim danışmanı olan sosyoloji ve felsefe mezunları var. Gazetelerde, televizyonlarda çalışanlar var. Sosyoloji okumak sana bunları yapacak yeterliliği sağlamaz. Ama okurken formasyon alma, istediğin alanda staj yapma, sertifika alma olanağı verir. ODTÜ de okumak yan dal yapma, çift anadal yapma, yabancı dil öğrenme, yurt dışında öğrenim görme olanağı verir. Önemli olan kendini geliştirmen.
  • Sosyal alanlarda okuyacaksan(Psikoloji, Sosyoloji gibi) Boğaziçi, Koç, Sabancı, Bilkent hariç tüm üniversiteler yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvinthemartian

Benim tanıdığım rehberlik öğretmeni, eğitim danışmanı olan sosyoloji ve felsefe mezunları var. Gazetelerde, televizyonlarda çalışanlar var. Sosyoloji okumak sana bunları yapacak yeterliliği sağlamaz. Ama okurken formasyon alma, istediğin alanda staj yapma, sertifika alma olanağı verir. ODTÜ de okumak yan dal yapma, çift anadal yapma, yabancı dil öğrenme, yurt dışında öğrenim görme olanağı verir. Önemli olan kendini geliştirmen.

Sertifika nasil aliniyo ve suan ataturk uni aöf lisans sosyal hizmet dusunmeye basladim bi bilgin var mi ?

• hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Okula göre değişir, bölümün sitesinden öğrenebilirsiniz. Sosyal hizmetler hakkında pek bilgim yok.
  • Hadi ya, odtü sosyoloji egitiminin iyi oldugunu okumuştum birkaç yerde. Boğaziçi gelmez diğerleri de yarı burslu gelse bile gidemem ne yapayım o zaman 😛

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.