Şimdi Ara

ODTÜ Soru-Cevap (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
16
Favori
21.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıpkı dershanelerdeki gibi gruplar. Upper 1, Inter 2, Pre-Int 3, Ele 4, Beginner 5. grup.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    hocam sac internet sitesinde giriş yaptım ama enrolment key diye bir şeyi soruyor. yardım eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam olarak anlamadım neden öyle olduğunu.http://144.122.235.233/new/saceas/ linkinden giriyorsunuz değil mi?
  • üstadım ben bu yıl mezuna kaldım gecen yıl ygs 57 mf4 90k idi ben ygsden sonra calısmayı bıraktım nerdeyse ve bu derece geri attı bu yıl duzenli calısmaya basladım ve tahminimce 10-20k arasında olurum (eger iyi geçerse ilk 10 bile olabilir) en kotu 20k diye dusunuyorum herneyse benim sormak istedigim odtu molekuler biyoloji ve genetik nasıldır yani ogrencilerin sosyal etkinliklere ne kadar zamanı kalır mezun olunca iş bulma imkanları nelerdir okurken son sınıfta işe başlama olanagı yada staj imkanları vs nelerdir?(elbette dil ve diger konularda kendimi geliştirmeye çalışacagım ama orta halli bir mezun olarak dusunup cevaplarsanız guzel olur şimdiden teşekkurler)
  • suatlk S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, maalesef moleküler biyoloji ve genetik ile ilgili size verebileceğim sağlıklı bilgilerim yok. Yanlış bir şey söyleyip sizi yanıltmak istemem. Ancak o bölümde okuyup her türlü sosyal etkinliğe katılan insanlar tanıyorum, sıkıntı çekmiyorlar dozu kaçırmadıkça. Bölüm ile ilgili bilgiyi bölüm öğrenci ve/veya mezunlarına sorabilirsiniz. İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLVTH

hocam sac internet sitesinde giriş yaptım ama enrolment key diye bir şeyi soruyor. yardım eder misiniz?

student
    2007 olması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Devamsızlıktan atılmak diye bir durum var. Ancak sizin durumunuzla ilgili kesin bilgi veremem. Danışmanınıza sormanızı tavsiye ediyorum. En doğru bilgiyi o verir.
  • havacılık ve uzay mühendisliği hakkında görüşleriniz nelerdir?
  • up
  • Hocam Bilkentle Odtüyü genel olarak kıyaslayabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayılarlaDansEdenAdam S kullanıcısına yanıt
    Bilkent hakkında bilgim olmadığı için sağlıklı bir şekilde kıyaslayamam. İkisinin de farklı özellikleri var. ODTÜ'de özellikle mühendislik bölümlerinde daha gelişmiş bir eğitim var. Ancak özel üniversite olması sebebiyle de Bilkent'in imkanları ODTÜ'den çok daha iyi durumda.
  • Hocam benim ingilizce seviyem B2-B1 arası hazırlıkta ingilizcemi geliştirebilir miyim ? Bir de hazırlık haftanın kaç günü kaçar saat oluyor acaba ? Çok fazla ödev falan veriyorlar mı ?
  • Hocam benim de seviyem o aralıktaydı ve hazırlığın kesinlikle çok faydası oldu. Sadece günlük İngilizce değil, aynı zamanda akademik İngilizce öğretildiği için hazırlık gayet faydalı. Kurdan kura değişiyor. Hepsi 5 gün saatleri 3-6 arası. Çok fazla değil, ama ödevsiz kalmazsınız pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ODTÜ Bilgisayar

Hocam benim ingilizce seviyem B2-B1 arası hazırlıkta ingilizcemi geliştirebilir miyim ? Bir de hazırlık haftanın kaç günü kaçar saat oluyor acaba ? Çok fazla ödev falan veriyorlar mı ?

elementary basladım bu dönem bence bayağı faydası oluyor.
    ödev fazla verilmiyor bana göre. Her hafta weekend homework var o haftanın özeti ödev gibi görmüyorum şahsen çok faydası oluyor geri kalan hocanın insiyatifinde derste yetiştiremezse vs ödev olur yada speech hazırlama uzun sürmesin diye ödev verir yurtta/evde yazarsın ertesi gün sunarsın vs.
    ama çalışılmadan geçileceğini sanmıyorum 2 ay sıkmadım zar zor aynı kurda kalabildim e

haftanın her günü ders var kurdan kura göre saati değişiyor. elementaryler 5 saat görüyor günde 8.40-13.30 arası

• hocam merhabalar. 2.döneme başlarken yavaştan epe stresi bastı beni. zaten panik bir insanımdır bir de toefl ielts karması yeni bir sınav sistemi getirdik daha zor dediler. birkaç kez denenmiş sınav upperlara onlar da zaten yaptığı için kabul etmişler ama alt kurlar zorlanabilir dedi hocamız.epe için ayrı kitap vb. aldınız mı ya da çalıştınız mı çok kasıyorlar mı ne dersiniz?
  • kalem99 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sınav upperlara göre ayarlandı diye düşünmeyin -ki öyle değildir zaten-. Bookstore'dan prof ile ilgili kitaplar bulabilirsiniz.http://www.dbe.metu.edu.tr/prf/EpeKitapcigi.pdf bu linkteki örneğe çok uzak çıkmaz sorular. Ben geçmiş yılların profunu ve ayrı bir çalşma kitabı almıştım 'one word' sorularıyla ilgili. One word bu sene kalktı diye duydum. Çıkmış soruları fotokopicilerden bulabilirsiniz.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu donem upperdim zaten ama zorlanarak 80 kusur notla gectim. Simdi advanced olunca puan tutturamam diye korkuyorum dedim ya ben panik bi insanimdir zaten 4 senedir ing gormuyodum nasi upper oldum anlamadim. Simdi calisacak bise de bulamiyorum ama eksigim de var siniftakiler tekrar etmeye geliyor ben ogrenmeye geliyorum.gecmis proflari kaldirmislar simdi sordum aricaz artik hayirlisi. Tesekkur ederim mesaj icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezmeye gelsem elektrik elektronik ve bilgisayar bolumlerinde yardimci olurlar mi bolumleri falan gezdirirler mi?
  • DaveMurray D kullanıcısına yanıt
    Rastgele geldiğinizde kampüse bile almazlar maalesef. Temmuzda tanıtım furaları oluyor, onlardan birinde geldiğinizde bütün bölümler hakkında bilgi alabilirsiniz. Veya öğretim üyesi bir tanıdığınız varsa kapıda onu arayıp sizi kampüs içine alabilirler. Bölüme gidip kendiniz gezebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousan -- 24 Ocak 2018; 13:39:36 >
  • çok fazla mesaj gelmiş önceden cevaplamış olabilirsin

iibf hakkında düşüncelerin varsa yazar mısın hocam
    çok fazla olumsuz söylem var gercekten öyle mi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.