Şimdi Ara

ODTÜ Soru-Cevap (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
16
Favori
21.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklanır hocam mutlaka. Zaten hazırlık binalarının hepsi yanyana olduğu için sınavdan 1 saat bile önce açıklansa sıkıntı yaşamazsınız giderken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalem99

Şimdi baktım güncel mi bilmiyorum ama zaten açıklanmış hocam iys

Bugün 4ten sonra açıklanacak dediler,onu açıklamadan sınav yerleri belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 21 Eylül 2017; 13:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Sınava girmesem de sonuç ekranı geliyor ama daha yüklemediler herhalde bir bakın siz

ODTÜ Soru-Cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: kalem99

Sınava girmesem de sonuç ekranı geliyor ama daha yüklemediler herhalde bir bakın siz

ODTÜ Soru-Cevap

Açıklanmamış hocam sonuç yok diyor,yarınki sınav hazırlık B bloktaymış.
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben biraz takıntılıyımdır da

• Hazırlığı geçtim de sosyallik konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba,şimdi kimseyi tanımadan bölüme geçince sıkıntı olur mu ?
  • açıklandı mı? nerden bakcağımı da tam anlayamadım. veya açıklanmayadabilir mi?
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    Açıklandı hocam konu sahibi arkadaş paylaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Up , bir de erkek yurt kontenjanı azalmış sanırım son birkaç yılda . Napacaksınız hocam 25'inde yurt çıkmazsa ?

arkadaşın evinde kalacam çıkana kadar. konukevine baktım boş yer vardı ama çok kötüydü beğenmedim

• bana yine yurt cikmamis 2 ekimi bekleyin yaziyor. kampus icinde kayit gerektirmeden kalabilecegim bir yer var mi, varsa fiyati ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: luz

bana yine yurt cikmamis 2 ekimi bekleyin yaziyor. kampus icinde kayit gerektirmeden kalabilecegim bir yer var mi, varsa fiyati ne kadar?

beklemeyin hocam ev bakmaya başlayın daha çıkmaz kimseye bana da çıkmadı.
  • hocam bize kargo geleceği zaman adresimizi nasıl yazmalıyız? kampüs içinde yorgan - örtü satan bir yer var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x.yurt, ODTÜ, Çankaya/Ankara.
    Kaldığınız yurt size yorgan çarşaf ve yastık kılıfı veriyor. Onlar dışında isterseniz A1 kapısından çıkınca 5 dk mesafede CEPA ve Kentpark AVM'leri var. Oralardan bulabilirsiniz her şeyi.
  • hocam bu oryantasyonda ne anlatiliyor hasta gibiyim gidemicem sanirim cok sey kacirir miyim sizce

• ousan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. ancak görevliler yorganların yeni olmadığını yani kullanılmış olanları yıkayıp yeni öğrencilere verdiklerini söylediler bu yüzden içime sinmedi.

• Hocam seviye tespit sınav sonuçları nerede açıklanır? Hangi sınıfta olucağımızı nerden öğreneceğiz? Hazırlık dersleri sabah kaçta başlıyor? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler :D

• NRKFL kullanıcısına yanıt
    dbe.metu.edu.tr'de açıklanır. Puan yazmaz sadece sınıfınız ve derslerinizin saati yazar. Kurdan kura farklılık gösterir saatler.
  • Fizik bolumu nasildir tanidiginiz var mi?Bitirmek cok zor diyorlar.

• hocam ingilizce sinav sonuçlarında kurlar yazıyor. kurlar ne anlama geliyor?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.