Bildirim
ODTÜ Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimimi Anadolu Üniversitesi Hukuk mu?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarıııı -
quote:
Orijinalden alıntı: Habercil
ODTÜ 434 ile almış Anadolu 438 ile almış
içimden ODTÜ geçiyor ama Hukukla Siyaset Bilimi arasında tercih yapamıyorum karar veremedim yardımcı olun
sizce hangisi daha iyidir
bence ikisi de çok güzel tabi ki.. ama önemli olan senin hangisini istediğin bence puanlarına göre karar verme ileri de hangi meslekte daha mutlu olacağını düşün bence okulun adına bakma..kendini avukat,hakim,savcı olarak görüyosan ve bunu çok istiyosan hukuk seç derim ama tabi diğer bölümünde çok güzel avantajları var her ikisi de cook iyi ..okul olarak bakma bence olaya meslek olarak bak ben öyle yapıyorum.. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: perfectday
quote:
içimden ODTÜ geçiyor ama Hukukla Siyaset Bilimi arasında tercih yapamıyorum karar veremedim yardımcı olun
bence ikisi de çok güzel tabi ki.. ama önemli olan senin hangisini istediğin bence puanlarına göre karar verme ileri de hangi meslekte daha mutlu olacağını düşün bence okulun adına bakma..kendini avukat,hakim,savcı olarak görüyosan ve bunu çok istiyosan hukuk seç derim ama tabi diğer bölümünde çok güzel avantajları var her ikisi de cook iyi ..okul olarak bakma bence olaya meslek olarak bak ben öyle yapıyorum.. :)
sen hangi bölümdersin
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: perfectday
quote:
bence ikisi de çok güzel tabi ki.. ama önemli olan senin hangisini istediğin bence puanlarına göre karar verme ileri de hangi meslekte daha mutlu olacağını düşün bence okulun adına bakma..kendini avukat,hakim,savcı olarak görüyosan ve bunu çok istiyosan hukuk seç derim ama tabi diğer bölümünde çok güzel avantajları var her ikisi de cook iyi ..okul olarak bakma bence olaya meslek olarak bak ben öyle yapıyorum.. :)
sen hangi bölümdersin
ben ingilizce işletme okuyorum ama hukuk için bu sene hazırlanıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X