Bildirim
Odtü metalurji mi hacettepe elektrik elektronik mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hangi bölümü daha çok seviyosan onu seç, odtü olsun diye gidip iş bulamıycakları meslekler seçip yazık ediyolar mesela.
bu arada elektronik dersimiz vardı.yok böyle iğrenç bi ders
fizik seviyosan hacettepe elektrik-elektronik seç derim.
bi daha diyorum bölüme göre tercih yapın,okula göre değil -
sırf odtü olsun diye kasmanın manası yok. 4 sene fıstık gibi kampüste okursun ama sonra 30-40 sene hayat var ve mesleğinle başbaşasın. Metalürji kötü demiyorum, sadece demek istediğim belli bir üniversiteye giricem diye oradaki her bölümü yazmak mantıksız .
Küçük bir not olarak: ben elektronik mühendisiyim, şimdiki aklım olsa bilgisayar müh, yazardım. Hem daha kolay, hem getirisi daha çok. -
Böyle saçma bişey varmıya odtu metalurji ne haccettepe elektrik ne bunun bi mantığı varmı?Ha dersinki odtü metalurjimi yoksa itü metalurjimi yada odtü elektrik yada itü elektirik 2 farklı okul iki farklı bölüm.Umarım ilerde Öss ye tekrar girsemmi yoksa bölümüme devammı diye bi konu açmazsın. -
hacettepe ee derim.yanlız hacettepenin puanının fazla olması lazım benim hatırladığım kadarıyla metalurjiden.
hacettepe ile odtü arsında çok büyük farklar yok.sonuçta ikiside saayılı üni.lerden.hacettepeninde ormanı var ayrı kampüsü var... -
hacettepe eede master yapan biri olarak kesinlikle hacettepe ee metalurji falan hikaye -
quote:
Orjinalden alıntı: berat23
hacettepe ee derim.yanlız hacettepenin puanının fazla olması lazım benim hatırladığım kadarıyla metalurjiden.
hacettepe ile odtü arsında çok büyük farklar yok.sonuçta ikiside saayılı üni.lerden.hacettepeninde ormanı var ayrı kampüsü var...
hacettepe'nin mühendislikleri o kadar iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 24 Temmuz 2008; 22:15:18 > -
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
quote:
hacettepe ile odtü arsında çok büyük farklar yok.sonuçta ikiside saayılı üni.lerden.hacettepeninde ormanı var ayrı kampüsü var...
hangi mühendisliğinin ne kadar iyi olduğunu nerden biliyorsun? -
sıralaman kaç -
quote:
quote:
bunu neye dayanarak söylüyorsun ? -
quote:
Orjinalden alıntı: nbispf
quote:
quote:
bunu neye dayanarak söylüyorsun ?
teknik üniversite değil ya ondan olabilir ...
Ben söylemiyorum
-
Her adında teknik yazan iyi üniversite mi olacak
Atın artık şu önyargıyı derim
Gidin en iyi kurumlara nerelerden eleman alıyorlarmış, sorun bir aslesanda tübitakta çalışanlara ... -
Abim Hacettepe EE de ben Odtü METE de okuyorum senin sorun yanlis bir soru en basinda ikisi cok ayri mühendislik dallari eger gelecek acisindan diyorsan bence ikiside gayet mezun olunca is bulunabilecek iyi kurumlarda calisabilecek meslekler.benim duydugum Hacettepe EE nin cok zor bir bölüm oldugu ben daha 1.sinifta oldugum ve bölüm derslerini 2.siniftan itibaren görcegim icin pek bi yorum yapamicam buna.Bence meslekleri düsün öyle karar ver sonucta bu senin tüm hayatini etkilicek.üniversite icin bölüm secilmez eger Hacettepede Mimarlik olsaydi ve ciksaydi eminim tercihim mimarlik olurdu cünkü en cok istedigim meslek oldugu icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion256 -- 24 Temmuz 2008; 23:04:20 > -
quote:
Her adında teknik yazan iyi üniversite mi olacak
Atın artık şu önyargıyı derim
Gidin en iyi kurumlara nerelerden eleman alıyorlarmış, sorun bir aslesanda tübitakta çalışanlara ...
vallahi bizim bölümün hepsi taiyle tübitaka gidiyor , hacettepe'yi bilemem -
Sıralamam 5853 ankara içi yazcam -
odtünün biçok bölümü tutar bu sıralamayla başka meslekler düşün bence -
ne olacagına karar vermeden baştan hata yapmışşın bence
mesela ben bilgisayar müh. hedefliyorum , ve yapacagım tercihlerden hiç biriside bu bölüm dışında olmaycak , umraım anlatabilmişimdir. -
Odtü Metalürji derim. Metalürji daha iyidir elektronik çok adam var amele kaynıyo. Metalurji sec farklı olursun yurt dışına pırrr..
Hacettepe müh kral -
mühendislik okunacaksa bence teknik üniversitede okunmalı çünkü ödeneğin büyük kısmı teknik bölümlere ayrılıyor ve envanter sıkıntısı çekmiyor bu bölümler -
quote:
quote:
quote:
bunu neye dayanarak söylüyorsun ?
Eğer bir üniversitede TIP fakültesi varsa o üniversitenin mühendislik fakülteleri o kadar iyi olmaz.
Bütün parayı TIP sömürür. Mühendisliklere birşey kalmaz. Hem Türkiyenin en sağlam TIP fakültesi hacettepede.
Özel üniversitelerde TIP fakülteleri fazla yok. Nedeni de çok masraflı olması.
Benzer içerikler
- balkona yarasa gelmesi ne anlama gelir
- geyik böceği nereye satılır
- saf insanlar nasıl düzelir
- halı saha takım isimleri
- ülker peki neden kaldırıldı
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- discord açıldı
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X