Şimdi Ara

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusü (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.221
Cevap
62
Favori
456.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • petrol .doğ. gaz müh. iş imkanları olabilir mezunlar iş bulma durumları tanıdığınız varsa eğer ne yaptıklarını az çok biliyorum öğrenebilirsem sevinirm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cveee -- 28 Temmuz 2011; 21:25:48 >
  • Petrol ve Doğalgaz Mühendisliğinden mezun olursan Petrol ve Doğalgaz şirketlerinde çalışırsın, petrol ya da doğalgazın çıkabileceği yerler bulup çıkan yerlerdeki petrolün sondaj çalışmaları, petrol/doğalgaz ın taşınması gibi şeyler yaparsın. Bölümde Ankara'da da olduğu gibi BP burslu yabancı öğrenciler var. İşsiz kalacağını da hiç sanmıyorum (ayrıca duymadım da) çünkü şu an çok fazla üniversitede yaygın değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfb emre

    petrol .doğ. gaz müh. iş imkanları olabilir mezunlar iş bulma durumları tanıdığınız varsa eğer ne yaptıklarını az çok biliyorum öğrenebilirsem sevinirm


    Petrol doğalgaz mühendisliği Türkiye'de sadece İTÜ ve ODTÜ'de olması bir avantaj gibi gözükebilir ama petrol doğalgaz mühendislerinin çalışma yerleri genelde Azerbaycan,Rusya ve Orta doğu ülkeleridir genelde Türkiye'de ciddi bir eleman ihtiyacı yok ama dediğim gibi Rusya,Azerbaycan gibi ülkelerde kesinlikle iş bulursun tabii her bölümde olduğu gibi bu bölümde de kendini geliştirmen lazım
  • ewt inşaat olmazsa arkadan bunu da yazmayı planlıyorum çalışma şartlarının ağır olduğunu söylüyolar ama geleceği olduktan sonra sorun değil ne ağır şartta çalışan kişiler gördüm . bide dediğin gibi az ünide var bnm bildiğim bde itü de var başka yok
  • Beyler bilen yok mu şu mat100 dersini??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebequiet


    quote:

    Orijinalden alıntı: thebequiet

    Benim sıralama 300 binlerde umutlu olmalımıyım burslu odtü kkk yoksa hiç uğraşmayayım mı üniv. belli bir taban puanı vardır mutlaka şansım varmı yeni açılan burslu kontj. ??


    Biri yardımcı olabilirmi ??


    300 binlerde burslu program %25 burslu olabilir, %50 ve tam burslu olamaz. Tercihlerine yaz derim.


    Drumess'in de belirttiği gibi yeni yazılan mesajları çok sonra görebiliyoruz, gecikmeler olursa kusura bakmayın :) Büyük ihtimalle onay beklediğinden dolayıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 28 Temmuz 2011; 23:41:14 >
  • ODTÜ Tanıtım Günleri Başladı! 28-30 Temmuz arası saat 10:00-16:00 arası ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi standlarında bölümler ve Kuzey Kıbrıs Kampusu hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, seminerlere katılabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 28 Temmuz 2011; 23:55:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uqc

    Beyler bilen yok mu şu mat100 dersini??


    MAT 119 (calculus) dersinde kalan öğrenci sayısı fazla olduğundan dolayı MAT 100 dersi açıldı. Yeni gelen öğrenciler MAT 119 dersini almadan önce MAT 100 dersinin sınavına girecekler, eğer başarılı olurlarsa MAT 119 dersini, olamazlarsa MAT 100 dersini alacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 28 Temmuz 2011; 23:56:25 >
  • IKTISADI ve IDARI BILIMLER PROGRAMLARINI TERCIH EDECEK OGRENCILERE, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi olarak yardımcı olabilirm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE_mAnIaC


    quote:

    Orijinalden alıntı: uqc

    Beyler bilen yok mu şu mat100 dersini??


    MAT 119 (calculus) dersinde kalan öğrenci sayısı fazla olduğundan dolayı MAT 100 dersi açıldı. Yeni gelen öğrenciler MAT 119 dersini almadan önce MAT 100 dersinin sınavına girecekler, eğer başarılı olurlarsa MAT 119 dersini, olamazlarsa MAT 100 dersini alacaklar.


    tmm hocam bende diyorum ki ilk dönem mat100 ü aldım 2. dönem 119 alacağım ee 120 nolacak?? yaz okulunda 120 biraz zor verilir artı bağladığı derslerde yanında cabası eğer 120yi veremessek bu ne saçma program olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqc -- 29 Temmuz 2011; 0:48:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derilla

    Daha önce İşletme bölümü ile ilgili bilgi almak için yazmıştım.Biraz araştırdım mühendislik vb. bölümleri bilemicem fakat İşletme-İktisat-Psikoloji gibi bölümleri yazmak mantıklı gelmedi(İstanbul-Ankara-İzmir şansınız varsa)Tam zamanlı öğretim üyelerinin tamamı Doktor unvanına sahip.Bir başka nokta İşletme-İktisat gibi bölümlerde öğrenci kendini geliştirmeli(sertifikalarla-stajlarla vs)bu sebeple büyük bir kentte olması önemli e üniversitenin konumu da belli.Bu yüzden tercihimi İstanbul'dan yana kullandım.


    Tercih yine senin ama bazı konularda eski bir iktisat öğrencisi olarak düzeltme yapmak istedim. Sertifika almak için nerede okuduğunun önemi yok. Sertifika programı üniversite içinde düzenlenir. Üniversite dışındaki sertifika programlarına katılmak isteyebilirsin. Bu tür programlarda bin TL ve üzeri tutar. Staj ise yine üniversitenin konumuyla hiç ilgisi olmayan bir konu. Yaz döneminde yapılır ve de istediğin ilde yapabilirsin.




  • Çok istiyorum ama durum %50 bursluyu anca kaldırır diğeri bizi aşar 3 gündür gece gündüz araştırıyorum ilk 4 tercihim odtü kkk..aşırı mantıklı geliyor bana inşallah gelir ya inşallah..
  • sıralaman kaç
  • siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  • Tm3 327 bin tm2 363 bin sıralamam..
  • anladım elimizde veri olmaması kötü sadece bekliyoruz
  • Ayın 2 sinde okulu teftişe geliyorum Allah nasip eder kaza bela olmazsa
  • bu sıcakta kafanı dışarı çıkarabilirsen et :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 29 Temmuz 2011; 22:26:51 >
  • Hocam sabah gelip akşam gidicem hemen günübirlik.Nekadar teftiş edebilirsem edicem
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.