Şimdi Ara

ODTÜ katkı payı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜ akademik takviminde böyle bir bilgi var:Öğrenci katkı payı ödemesi için son gün. Bu ne demek oluyor nereye,ne kadar yatırıyoruz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Hedefe ulaştıktan sonra her şey mübah oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    It won't show, I constantly lose all

ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
  • okulu uzatinca yatirilmiyor mu o ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Katkı payı/ öğrenim ücreti yükümlüsü öğrenciler

-Birinci öğretim programlarında TC/KKTC uyruklu olup program süresini aşmış olan öğrenciler katkı payı öder.
    -İzledikleri yan dal programı anadal programı bittiği halde devam eden yan dal öğrencileri, izledikleri yan dal programı için katkı payı öder.
    -Bir programa kayıtlı iken ikinci bir programa (çift anadal programları hariç) kayıt yapan öğrenciler ikinci programa ait öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini öder.
    -İkinci öğretim programlarındaki öğrenciler öğrenim ücreti öder.
    -İkinci öğretim programlarında lisansüstü öğrenim gören araştırma görevlileri katkı payı tutarında öğrenim ücreti öder.
    -Yurt dışından öğrenci kontenjanı kapsamında kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler öğrenim ücreti öder (uluslararası öğrencilerden -2010 yılı öncesi girişli olup Türk asıllı statüsünde ödeme yapan öğrencilerin kazanılmış hakları geçerlidir. Kayıtsız kalan ya da afla dönenler hariç).
    -Uluslararası ortak lisans programları öğrencileri öğrenim ücreti öder.

--ODTÜ sitesinden alıntı--

Yeni kayıt olan öğrencilerin katkı payı ödemesine gerek yoktur. 2016 girişliyim ve herhangi bir ücret ödemedim şimdiye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ousan

Katkı payı/ öğrenim ücreti yükümlüsü öğrenciler

-Birinci öğretim programlarında TC/KKTC uyruklu olup program süresini aşmış olan öğrenciler katkı payı öder.
    -İzledikleri yan dal programı anadal programı bittiği halde devam eden yan dal öğrencileri, izledikleri yan dal programı için katkı payı öder.
    -Bir programa kayıtlı iken ikinci bir programa (çift anadal programları hariç) kayıt yapan öğrenciler ikinci programa ait öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini öder.
    -İkinci öğretim programlarındaki öğrenciler öğrenim ücreti öder.
    -İkinci öğretim programlarında lisansüstü öğrenim gören araştırma görevlileri katkı payı tutarında öğrenim ücreti öder.
    -Yurt dışından öğrenci kontenjanı kapsamında kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler öğrenim ücreti öder (uluslararası öğrencilerden -2010 yılı öncesi girişli olup Türk asıllı statüsünde ödeme yapan öğrencilerin kazanılmış hakları geçerlidir. Kayıtsız kalan ya da afla dönenler hariç).
    -Uluslararası ortak lisans programları öğrencileri öğrenim ücreti öder.

Yeni kayıt olan öğrencilerin katkı payı ödemesine gerek yoktur. 2016 girişliyim ve herhangi bir ücret ödemedim şimdiye kadar.

orayı okumuştum ama emin olamadım tam olarak,garanti olsun dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.