Şimdi Ara

Odtü, İtü, Bilkent gibi üniler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mühendislikler için bu ünilerin sıralamaları niye çok yüksek yani ytü, iü, ankara gibi yerlerden farkı ne onu soruyorum. Niye tüm inekler bu ünilere gidiyor bunu merak ediyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver knk sen yazma inekler gidiyo oraya xdddd
  • Hocam belli başlı farklar elbet var.
    Mesela Öğretim kadrosu falan filan.
  • RioShui R kullanıcısına yanıt
    Up için sağol
    Up

• svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam muhakkak bende bu şeyleri merak ederek sordum millet niye buraları istiyor diğerlerinden farkını bilerek mi yoksa puanı yüksek diye mi. Bilen aydınlatabilir mi....

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalkurun

Tabi hocam muhakkak bende bu şeyleri merak ederek sordum millet niye buraları istiyor diğerlerinden farkını bilerek mi yoksa puanı yüksek diye mi. Bilen aydınlatabilir mi....

akademik kadrosu çok kaliteli hocaların çoğu yurt dışında en kaliteli üniversitelerden doktoralı
    mesela sadece bilkent üniversitesinin bütçesi için gelir sağlayan ayrı bir şirket var devlet bütün devlet üniversiteleri içi fazla bütçe ayıramıyor
    mesela koç sabancı gibi 100 yıllık holdingler isim yaptığı için gidipte kıytırık üniversite açamazlar ayrıca bu 2 holdingin geliri türkiye ekonomisinin bilmem kaçına bedel imkan labaratuar para onlarda
  • Yurtdışı özellikle amerika için o okuldan mezun olmuş bir hocanıj referans mektubu çok önemlidir. 2. öğrenci kitlesi iyi olunca sen kendini fark etmeden bile geliştiriyorsun. Türkiye zaten eğitimin kötğ olduğı bir ülke bide kötü ünilere gidersek :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Tanınmışlık
    2 Öğretim Kadrosu
    3 Öğrenci Kadrosu.

Üçü de çok önemli. Tanınmışlık varsa şirket sever, iş bulman rahat olur. Öğretim kadrosu iyiyse eğitimin iyi olur, nitelikli olursun. Öğrenci kadrosu iyiyse o eğitimin boşa gitmesini engellersin kendini geliştirirsin. 550 Puanlı adam gitsin sütçü imam mühendisliğine, aynı eğitim kadrosunu ver, yapamaz. Veya %1 oranla yapar. Çünkü gazlayan rekabeti sağlayan asıl şey öğrenci kadrosudur.
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    bu adam hacettepeyi 10. olarak bitirmiş, bu adamı dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

1 Tanınmışlık
    2 Öğretim Kadrosu
    3 Öğrenci Kadrosu.

Üçü de çok önemli. Tanınmışlık varsa şirket sever, iş bulman rahat olur. Öğretim kadrosu iyiyse eğitimin iyi olur, nitelikli olursun. Öğrenci kadrosu iyiyse o eğitimin boşa gitmesini engellersin kendini geliştirirsin. 550 Puanlı adam gitsin sütçü imam mühendisliğine, aynı eğitim kadrosunu ver, yapamaz. Veya %1 oranla yapar. Çünkü gazlayan rekabeti sağlayan asıl şey öğrenci kadrosudur.

Hocam bir tanede yazayım
    4.gelenek
    Üniversitenin geleneği yoksa olmaz beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika ile bağlantıları var okulu bitirince istersen gider amerikada yaparsın işini
    sütcü imam mezunu mühendis sayılmıyor
    mühendis isen abd de staj lisans vs yapıp dönersen burda çok iyi para kazanırsın
    kuzenimin fiziği 0 dı 12 ye kadar 12 de adam nerdeyse hergün özel ders aldı itü mak kazandı bitirdi bölümü hocası sayesinde abd de bi okulda 1 sene daha eğitim aldı teslada stajer mühendis kategörisinde işe başladı 3500 dolar maaş ile 2 sene sonra normal mühendis oldu şuan maaşı 12.000 dolarmış hersene 1.000 dolar zam yapıyorlar diyor level atlarsan 1.000+2.000 daha değişik bir sistemleri var. 5 Seneye kıdemli olurum mühendislik oku senide alayım yanıma diyor ama tabiki ben doctor olacam hem amerikada doktorlar senelik 250-300 bin dolar kazanıyor kendini geliştirirsen milyonları bile görürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.