Bildirim
Odtü iktisat bitiren adamı neler bekler?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tıpta her türlü kazanır parayı.
ancak iktisatta başarılı olursa tıpta kazanacağı paraları katlayabilir.
tavsiyem gerçekten ilgisi varsa iktisat yazsın ben de istiyordum o bölümü edebiyat yüzünden mülkiyeye gideceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: PaulCrewe
tavsiyem gerçekten ilgisi varsa iktisat yazsın ben de istiyordum o bölümü edebiyat yüzünden mülkiyeye gideceğim
Mülkiye'nin yanında ODTÜ nedir bende ODTÜ tutmasına rağmen Mülkiye'ye gideceğim -
quote:
tavsiyem gerçekten ilgisi varsa iktisat yazsın ben de istiyordum o bölümü edebiyat yüzünden mülkiyeye gideceğim
Hacettepe düşünmüyor musun hocam? ingilizcesini. -
quote:
Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye
quote:
Hacettepe düşünmüyor musun hocam? ingilizcesini.
düşünmüyor değildim aslında ama herkes mülkiyedeki eğitimi övdü hatta birisi odtüden adamlar bizde yüksek yapıyor bile dedi
benim amacımda akademik alanda ilerlemek şimdiden teorilere bakıyorum. bu açıdan mülkiyenin daha avantajlı olacağını düşündüm.
@ D'arbanville
sende mi iktisat yazacaksın hocam
-
Hocam banada Mülkiye iktisat yada hacettepe ing iktisat gelecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X