Şimdi Ara

odtü ie yan dal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında bilgisayar istiyordum, istediğim üniler gelmeyince ienin de bana uygun olduğunu düşündüm. odtü ie seçip bilişim sistemleri yan dal yapmak ne kadar mantıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahya1878 -- 10 Ağustos 2021; 13:56:3 >

• up

• ne bu ceng sevdası arkadaş herkes yazılımcı olup zuckerberg olmıcak ie oku iede uzmanlaş bence.

• sedozm kullanıcısına yanıt

hocam sadece ie okursam bişey olamam gibi sezdim biraz

• Bir faydasi olacagini pek düşünmüyorum ben. Ie okuyup yazilima kayabilirsiniz ama birsuru ekstra ders alacaksiniz ve onlarca sunum yapacaksiniz. Eger tek hedefiniz bilgisayarsa ozellikle de yazilim alanı hacettepe seçin derim.
    Veri bilimi ile ilgilenirim yapay zeka vs derseniz endustri olabilir. Ama oralara kayamayıp fmcg sektoru veya bankalarda da calismaya hazir olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahya1878 Y kullanıcısına yanıt
    Knk senle aynı durumdayız ben de endüstri sececegim bi tanıdığım var ceng ile çap yaptı yeni mezun istediği işi kendisi seçti sana öyle söyleyeyim üniye gidince hangi alanda yandal vs yapacağımızı daha kolay seçebiliriz bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

aslında benim temel amacım endüstri ama yanına da bilgisayar yerleştirmek istiyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent EE vs CS
    2 yıl önce açıldı
    İtü ie gelenler wp grubu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi endüstri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.