Şimdi Ara

ODTÜ FELSEFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • odtü diye okunur mu ilgim var ama econ istiyordum 3.senemdi bir daha hazırlanmaya mecalim yok en azından bir yere kaydolmadan her türlü fikre açığım

• İlgisi olan bir için o sıralamaya yazılabilecek en mantıklı bölümlerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Hacettepe iibf ve Ankara siyasal geliyor sıralamama 50k yaptım bir an önce gitmek istiyorum ama econ hep koca bir yara olacak

• ilgin yoksa yapma kankam hacettepe marmara ytü econ araştır odtüyü büyütme gözünde çok.

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

mülkiye de iyidir ilgin varsa bir şekilde ilgilenirsin econ okumak zorunda değilsin ben sürekli piyasaları takipteyim mesela para da kazanıyorum

• Mülkiyeyi listemin başına yazacağım hocam politika ve ekonomi programı ilgimi çekti açıkçası onu düşünüyorum ya da Hacettepe iktisat ama kırıkla denemek gibi bir düşüncem de var o yüzden 1 sene ODTÜ havası solusam daha mı iyi bir motivasyon olur düşüncesindeyim

• UP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    5 yıl önce açıldı
    İtü matematik mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hacettepe iktisat yaz geç ya, felsefe öyle yazayım da odtü havası alayım diye gidersen pişman olacağın bir alan. odtü kazanamayanların yeri hacettepedir. her şeyiyle odtünün 1 2 tık altı replikası gibidir. yol kenarı ankara üniversitesi, cami ybü gibi yerlere de bin basar.

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam.

• sözel 18k ile Türkçe öğretmenliği yerine Aöf Tarih yazdım. Tahmin edin ki tarih disiplinini o kadar çok seviyorum. Seviyorsan zaten Odtü'nün iyi öğrencileri akademisyen olabiliyor. Sevmiyorsan ve sırf Odtü diye yazıyorsan bana göre felsefe risk almak olur. Alanını seven birisi Mersinden ya da Kafkas Felsefeden çıkıp yine akademisyen ya da felsefe öğretmeni oluyor.

Akademik alanda yl doktora süreçleri vakit alırken, öğretmenlikte sağlam çalışan ilk iki senede atandığı gibi 43 yaşında atanan felsefeci de görmüştüm. Yorumlarım bunlar hocam.

Edit: Türk dili ve edebiyatı bitirdim. Tarihi de okuyorum. Herkes umarım istediği yeri kazanır. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63D46C1FB -- 18 Temmuz 2022; 20:54:47 >
  • Hocam felsefeyi seviyorum Kıta Felsefesini lisede silip süpürmüşlüğüm var ama lisans olarak okumak istediğimden emin değilim

• Sıralamana denk gelen İngilizce ECON'u oku. İstemediğin bölümü sırf ODTÜ diye yazma çok çok üzülürsün.

• thevictorious kullanıcısına yanıt

yol kenarı ankara üniversitesinde seni kolundan tutup çekip, bastılar mı? laflara bak. hira mağarası bile o kadar uzakta değil.

metro --- 4 km --- hacettepe kampüsün kapısı ----- 2 km ----- random bi tane fakülte ----- 3 km ----- random bi tane farklı fakülte

hacettepe bundan ibaret. dediğin lafa bak. sonra küfür edince niye etti oluyor. biz etmiyoruz ki sen yemek istiyorsun.

• Hocam felsefe okunmaz ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

aynen hadi uyduruk fakültene delikanlı arkadaşlarla kampüsten sıhhiye çarşısına geçin anca spotçuda iş bulursunuz zaten erkenden staja başlayın

• Girmesi kolay ama çıkması zor olan bir bölümdür, girenlerin önemli bir kısmı bırakır bir iki sene içerisinde. Ama tutunabilenler çok yüksek not ortalaması yapabiliyorlar.

Çok fazla seçmeli ders var, ekonomiye ilgin var ise ekonomideki hocalarla konuşup ikna edebilirsen seçmeli ders olarak bazı dersleri alırsın. Ama buna güvenerek girme bölüme çünkü her bölüm aşırı kalabalık ve kontenjandan birini tanımadığı birine ayırmak istemeyebilir farklı bölüm hocaları.

Bölüm içerisinde iktisat felsefesi üzerine açılan bir kaç dersi alabilirsin ama yüksek lisansta ekonomiye devam etmek zor, iyi bir yerde MBA yapmak ise iyi referanslar ve iyi bir not ortalaması + biraz iş tecrübesi ile mümkün.

• çok sağlam ve sistematik planlı çalışıcam dersen ve seçmeli dersleri zamanında doğru alırsan econdan yandal yapabilirsin

• İlla ankara mı olmak zorunda odtü felsefeden ziyade iü işletme ytü iktisat gibi bölümlerde olur. Bir de gelecek planına bağlı olarak mülkiye değişir. Özel sektör isteniyorsa eng okullar en azından dil gelişimin için daha iyi olur. Gerçi hacettepe ytü iü hazırlığın nasıl bilmiyorum.
    Birisi yukarıda odtü felsefe zor demiş bir yanımla güldüm. Zor falan değil. Bomboş bölüm onu da diyim akademi desen zaten bitti. Para varsa yurtdışında master vs yaparsınız. Yoksa burslar. Ay ben biraz felsefe gördüm canım istedi diye bölümü okumaya kalkmayın. Hayattan soğursunuz onu da diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 19 Temmuz 2022; 14:55:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

istanbulda yaşıyorum ve bıktım açıkçası o yüzden Ankara istiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.