Şimdi Ara

ODTÜ EE VS SABANCI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce odtü ee mi daha mantıklı yoksa sabancı mı yorumlarınızı bekiyorum

• up
  • İkisi de harika.Bence hangi ortam size uyuyorsa onu secin (Sabancı da yurtdısı garantidir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verecek yok mu?
  • yukarıı
  • odtu ee okursan fazla bi sosyal hayat bekleme ilk 2 seneden sonra. Hatta hiç bekleme :D

• Sabancının öğrenci dağılımını bilmiyorum fakat muhtemelen 3'te 1'i bursludur öğrencilerin, tam burslu oranı daha azdır. Odtü'de herkes aynı seviyede, aynı altyapıya sahip, canavar gibi insanlar. O yüzden birbirini gaza getirecek, ufkunu açacak bir çevren oluyor. Hiç duymadığın alanlarda araştırmalar yapmış/yapan, çok şey hakkında bilgi sahibi olan elit bir öğrenci kitlesi arasında okuyacaksın. Sabancı veya başka bir özel üniversitede bu ortamı bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 24 Temmuz 2016; 17:12:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü ee mi ankara tıp mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AirDroid kullanıcısına yanıt
    %79'u burslu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

%79'u burslu.

Şu an baktım, burslu oranının yüksek çıkmasının sebebi %25 burslu kontenjanı fazla tutmuşlar. tam burslu oranı dediğim gibi çok düşük. %10 gibi bişey çıkıyor.

http://tercihim.sabanciuniv.edu/tr/taban-puan-ve-kontenjanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 24 Temmuz 2016; 17:18:24 >
  • Sabancı düşünmemin nedeni biraz da istanbul olması başka yorum ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaybolanmamut -- 24 Temmuz 2016; 17:18:34 >
  • AirDroid kullanıcısına yanıt
    yarım bursunun da sıralamaları düşük değil.Ve giren insanların vizyonları devlet üniversitesine girenlerin vizyonlarından daha yüksek.Sıralama tek ölçüt olmamalı bence insanları yargılarken.Nice boş arkadaşım yüksek sıralama yapıp dediğim üniversitelere gittiler.Sabancı öğrencisi daha bilinçli tercih yapıyor.
  • Odtu ee

• Ee ye ilgisi olmayan sirf siralamasi yuksek diye yazan yazmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadmiyum

Ee ye ilgisi olmayan sirf siralamasi yuksek diye yazan yazmasin

Bu çok doğru bir yorum. Puanım yüksek geldi hadi ee yazayım çok yanlış bir düşünce. Neye ilginiz olduğuna karar vermeye çalışıp o bölüme gidin. Örneğin Odtü bilgisayara ilk 20'den girenler boşuna gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaybolanmamut

Arkadaşlar sizce odtü ee mi daha mantıklı yoksa sabancı mı yorumlarınızı bekiyorum

ben olsam odtü ee yazardım
  • Sabancının çok farklı bence çok güzel bir sistemi var. İlk 2 yıl ortak dersler görülüyor, sonrasında ilgi alanına göre dersler seçiyosun. Mühendis diye girip ekonomist, siyaset diye girip bilgisayar mühendisi olabiliyorsun sonrasında seçeceğin derslere göre. Bence bu büyük bi vizyon kazandırır insana.
  • odtü ee

• Sırf İstanbul diye düşünme, İstanbul'da değil Gebze taraflarında.
  • Kadmiyum kullanıcısına yanıt
    Sanırım bilginiz yok.Sabancıda ee var hocam. sabancı yazarsam %95 ee okuyacağım yazdığınızın konuyla bir alakasını göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

yarım bursunun da sıralamaları düşük değil.Ve giren insanların vizyonları devlet üniversitesine girenlerin vizyonlarından daha yüksek.Sıralama tek ölçüt olmamalı bence insanları yargılarken.Nice boş arkadaşım yüksek sıralama yapıp dediğim üniversitelere gittiler.Sabancı öğrencisi daha bilinçli tercih yapıyor.

Sabanci ogrencisi olarak kesinlikle katiliyorum.

Tam bursluyum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 24 Temmuz 2016; 18:32:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.