İkisi arasındayım ikisine de ilgim var. Endustriye karşı ön yargım vardı ama Bilkent'i gezdikten sonra sıcak bakmaya başladım. EE'yi de seviyorum |
Bildirim
İkisi arasındayım ikisine de ilgim var. Endustriye karşı ön yargım vardı ama Bilkent'i gezdikten sonra sıcak bakmaya başladım. EE'yi de seviyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bölüm seçemiyorum zaten hocam. İkisi de eşit yakınlıkta |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 31 Temmuz 2023; 14:4:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 31 Temmuz 2023; 14:6:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
o piti piti yap ikisi de çok iyi bölüm üni < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 31 Temmuz 2023; 14:7:24 > |
uygulamalı matematik serpintili işletme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 31 Temmuz 2023; 14:9:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir ürün üretmeyi sevdiğim için EE düşünüyorum Bilkent Endustri mezunları çok çok iyi yerlerde o yüzden kafamı çeliyor. Kampus imkanlar vs. olarak da Bilkent önde |
İkisini de gezdim Bilkent'i daha çok beğendim. ODTU düz arazi. Sen ne okuyorsun hocam Bilkent'te < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nismoo35 -- 31 Temmuz 2023; 14:17:59 > |
UP UP UP |
Sen yazacak bir şey bulamadıysan kim bulacak panda... |