Şimdi Ara

ODTÜ'de çift anadal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ççççççç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geological-odtü -- 21 Ağustos 2015; 0:29:21 >



  • Yapılır dostum çok rahat yaparsın. Hatta 4-5 anadal bile yapabilirsin. 5.000'inci adam zaten enayi olduğu için o kadar çalışıp ODTÜ Bilgisayar'a girmiş. Halbuki birazcık zeki olsa yatarak 50.000'inci olup ÇAP yapardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoLD_39

    Yapılır dostum çok rahat yaparsın. Hatta 4-5 anadal bile yapabilirsin. 5.000'inci adam zaten enayi olduğu için o kadar çalışıp ODTÜ Bilgisayar'a girmiş. Halbuki birazcık zeki olsa yatarak 50.000'inci olup ÇAP yapardı.

    yanlız çap yapmak ilk 5k ya girmek kadar kolay bir olay değil.

    yök kısıtlaması yoksa yapabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoLD_39

    Yapılır dostum çok rahat yaparsın. Hatta 4-5 anadal bile yapabilirsin. 5.000'inci adam zaten enayi olduğu için o kadar çalışıp ODTÜ Bilgisayar'a girmiş. Halbuki birazcık zeki olsa yatarak 50.000'inci olup ÇAP yapardı.

    güldüm
    ben de eem ci oluyorum,tam dedimki ulan çap konusu var ben de bilgisayardan yapabilir miyim acaba?okudum ve güldüm 8D]
  • Hocam en son konundan hatırlıyorum ktü bilgisayar gelecek gibiydi sana.İstediğin bilgisayar mühendisliği değil miydi, ktü'nin neyi eksik ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ktü-ceng

    Arkadaşlar tercih sonuçlarına ODTÜ Jeoloji mühendisliği geliyor büyük olasılıkla.
    Acaba 1. sınıftan sonra bilgisayar mühendisliği ile çift anadal yapılabilir mi?
    Büyük ihtimalle bayağı iyi başarı yapmak gerekiyor herhalde.

    jeolojici arkadaşlarım var ve ilk sınıf notları çok iyi değil.bilgisayardan çift anadal için en az 3.5 ortalama lazım ve odtüde kolay bişey değil.ayrıca hadi diyelim notların çok iyi geldi.çift anadal çok çok zor bişey.jeoloji ağır üstüne bilgisayar ondanda ağır.sürdüremeyebilirsin.bilgisayar mühendisliği istiyorsan ona git.çift anadala güvenme.




  • Dostum herkes ûmitsiz konusmus bn bitaz deisiklik yapim bn odtude 1 sene okudumbraktm smi bilgsyrla geri doncem bu tarz seyleri ben de arastrdm ama okul odtu olduu icin bu cift anadal olayi ck zor yapilamaz mi tabiki yapilablr sana kalmis arkdsm makinede 3.96 ortalama yapti havacilikla çap yapiyo ama goremiyorz herifi paso ders calisiyo hani bole insanlar da va calisirsan yaparsn ama bna kalirsa yapamicakmis gbi git biyere giderken sonra uzulme diye sn elinden geleni yap cap yan dal yatay gecis hepsini zorla olmuosa olmuodur slla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de biyolojiden yapmak istiyorum ama imkansız galiba :D
  • Arkadaşlar ben bu çap olayının ayrıntılarını bilmiyorum ama istediğim üniversitenin istediğim bölümüne gitmek için (puanım direk yazmaya yetmiyor ise) o üniversitenin en kolay okunan en basit ve düşük puanlı bir bölümüne gitsem ve kendi bölümümün dersleri kolay olduğu için o dersleri de geçerim bunun bir engeli var mı sonuçta atıyorum 100k ile 10 k lık bölüm okumak gibi birşeyden bahsediyorum??
  • bence imkansiza yakin şahsi gorusum ikinci mesaj atan arkaasinkiyle ayni.
    ama yine de bilen birinden duyman lazim cok zor da olsa olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapamazsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merdo.18

    Dostum herkes ûmitsiz konusmus bn bitaz deisiklik yapim bn odtude 1 sene okudumbraktm smi bilgsyrla geri doncem bu tarz seyleri ben de arastrdm ama okul odtu olduu icin bu cift anadal olayi ck zor yapilamaz mi tabiki yapilablr sana kalmis arkdsm makinede 3.96 ortalama yapti havacilikla çap yapiyo ama goremiyorz herifi paso ders calisiyo hani bole insanlar da va calisirsan yaparsn ama bna kalirsa yapamicakmis gbi git biyere giderken sonra uzulme diye sn elinden geleni yap cap yan dal yatay gecis hepsini zorla olmuosa olmuodur slla.

    Makine yada Eem yanında işletme okumak yapması zor bir şey mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar odtü matematik okuyup 2.sınıfta bilgisayar müh. Çap yapmak istiyorum. Sonuç olarak derslerinin çoğu aynı ztn o yöndn 5-6 dersde fzladan alsam yapamazmıyım acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.