Şimdi Ara

Odtü de 1. sınıfım ülkeden gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikan kökenli bir lisede okudum arkadaşlarımın çoğu amerika ve kanada ya gitti okula alıştım ama ne biliyim ankara yı sevmedim odtü çok güzel ama yazın 2 hafta amerika da kaldım o zaman dan beri kafamda bu düşünce var buranın ilerde yaşanmıcak bir yer olucağını düşünüyorum eski arkadaşlarımı özledim derslerim iyi ama 4 yıl sonra amerika dan master a öğrenci almazlar gibi geliyo ne yapıyım sat dan 2200 ü geçtim amerikadan kabul aldığım iyi okullar var bursu fazla zorlamadım ne yapıyım bir akıl verin

• şans bu bence amerikayı dene
  • Bu konular hakkinda forum gibi ortamlarda cevap alamazsin. Eger herkese acik olan yerlerde bu bilgiler olsaydi herkes yurtdisina cikardi.

Genelde yurtdisinda okuyabilmeyi basarmis kisiler bunu kendi cabalariyla yapiyorlar.

Yani kimseden yardim bekleme ne yapicaksan kendin yapicaksin
  • Abd seni alacak mı? Trump reis işleri zorlaştırdı. Bitir okulu aselsan'a gir 4 bin lira başlangıç maaşı var
  • LeTeina kullanıcısına yanıt
    amerika yı gitmek istesem giderim ama ailemi ekonomik açıdan zorlar kalıp burda çalışıp master için gidicem yada şimdi hangii daha mantıklı 4 yıl sonra kabul almak bu kadar kolay olur mu
  • Ne yapacağın belli okuluna devam et, hayatını yaşa.ODTÜ'de lisans eğitiminden sonra yurt dışına master veya doktora için giden çok, burs almak da daha kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11THdoctorr kullanıcısına yanıt
    Itu de II. sinifim, ben de gitmek istiyorum ama herhangi eylemde bulunmadim ne yapmam gerektigini de bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölüm?

• 1 yildan bisey olmaz senin gibi sonradan gidenler cok var yani 1.siniftan sonra sat 2200 iyi bence gitmelisin sonra geri don ama haa

• Bu unililerdeki ulkeden gitme merakini anlayabilmis degilim oturun ulkenizde mis gibi odtu daha ne istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

1 yildan bisey olmaz senin gibi sonradan gidenler cok var yani 1.siniftan sonra sat 2200 iyi bence gitmelisin sonra geri don ama haa

Niye geri dönsün ki?Orada krallar gibi yaşar,burada kölelik mi yapsın?
  • fransızee F kullanıcısına yanıt
    bilgisayar
  • Yazar burada abd hayranlığını egzantrik bir üslup ile dile getirmiş.

• Özet, çok iyi bir lisede okudum, odtüde okuyorum, çok zekiyim bu ülkede yaşanmaz.
  • Abd ye gittikten sonra okul+is i bir arada götürebilirsin ailene de yük olmazsin.

Forumdan bir arkadaş oyle yapmisti konusu felan vardi da biraz eski sanırım
  • Hangi lisede okudun bilmiyorum ama cogu amerikan lisesi üniversiteyi abd de okumani sagliyor hele de basarili bir ogrenciysen her şey çok daha kolay oluyor. Yerinde olsaydim liseyi bitirip üniversitryi abd de okurdum. Fakat suan ki durumunda gayet iyi odtu bilgisayari basariyla bitirip abd iş bulabilirsen rahatlıkla çalışma vizesi alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Abd seni alacak mı? Trump reis işleri zorlaştırdı. Bitir okulu aselsan'a gir 4 bin lira başlangıç maaşı var

aman tanrım 1100 dolar maaş ne kadar yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Abd seni alacak mı? Trump reis işleri zorlaştırdı. Bitir okulu aselsan'a gir 4 bin lira başlangıç maaşı var

birader kim yeni mezun mühendise 4 bin lira veriyor? aselsan'da çalışıp 25-30 bin lira alan yönetici de var 4 bine çalışan mühendis de...
  • Ortalamayı yüksek tut önce olabiliyorsa hibeli erasmus(sizin ünide rakiplerin de çalışkan/zeki olacak ona göre iyi hazırlan kap hibeyi :D) sonra üniyi bitirince burslu master orda da kalmaya çalışırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

birader kim yeni mezun mühendise 4 bin lira veriyor? aselsan'da çalışıp 25-30 bin lira alan yönetici de var 4 bine çalışan mühendis de...

gider amerikaya ordan dolarla maaşını alır azıcık biriktirse trde kendine dubleks alır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.