Şimdi Ara

ODTÜ 2019 Mezuniyet Pankartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen senelerdekiler çok daha güzeldi aslında ama yine de güzeller var :)

http://www.yazhocam.com/genel/2119/

Ayrıca meşhur karikatürün geçen mezuniyetteki meşhur pankartı;

• Bilim yuvası olması gereken Türkiye'nin en iyi teknik üniversitesi siyaset yuvası halinde.Bunun nedeni de teknik üniversite olması gereken ODTÜ'de birçok farklı bölüm var,bana kalsa mühendislik hariç tüm bölümleri kapatırım.Mühendislik,mimarlık gibi bölümlerdeki öğrencileri baştan çıkaran da diğer tırı vırı bölümlerdeki kişiler.Teknik üniversite ise teknik üniversiteye yakışır şekilde olmalı.ODTÜ mühendislik bölümleri bazında en iyisi olsa da İTÜ bu yüzden bana göre ODTÜ'den daha iyi bir okuldur.
    Ha Akplilerin,ülkücülerin siyaset yaptığı okullar ha ODTÜ,bana göre aralarında fark yok.Okulda eğitim olmalı,bilim olmalı siyaset olmamalı.
    Ne kadar cekemeyen, okulu kazanmayi birak kapisindan bile gecemeyen imam hatipli AKPliler dolusmus gene. Ne oldu zorunuza mi gitti? Turkiye'nin ekonomisini yoneten firmalarin yoneticileri hangi okullardan bir mezun once ona bakin, sonra bir de sizin gibi imam hatiplilerin ve AKPlilerin yonettigi yerlere bakin.
  • OdTü MaiKliLk mOruQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ maalesef bozdu.Yeni nesildeki bozulamalar orayıda vurdu sonuçta aynı havuzdan geliyor hepsi.
  • Orantısız zeka kullanıyor gençler. Anadoludan tuttuğun 10 tane adam 1 tane odtü mezunu veya öğrencisiyle ancak eşdeğer olur.

• Bilim yuvası olması gereken Türkiye'nin en iyi teknik üniversitesi siyaset yuvası halinde.Bunun nedeni de teknik üniversite olması gereken ODTÜ'de birçok farklı bölüm var,bana kalsa mühendislik hariç tüm bölümleri kapatırım.Mühendislik,mimarlık gibi bölümlerdeki öğrencileri baştan çıkaran da diğer tırı vırı bölümlerdeki kişiler.Teknik üniversite ise teknik üniversiteye yakışır şekilde olmalı.ODTÜ mühendislik bölümleri bazında en iyisi olsa da İTÜ bu yüzden bana göre ODTÜ'den daha iyi bir okuldur.
    Ha Akplilerin,ülkücülerin siyaset yaptığı okullar ha ODTÜ,bana göre aralarında fark yok.Okulda eğitim olmalı,bilim olmalı siyaset olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 1 Temmuz 2019; 20:59:54 >
  • Boş magazinsel siyaset söylemleri. Eleştirdikleri eğitim sisteminin ürünü olduklarını ispat eden pankartlar. Karanlığa küfredince ışık yanmıyor. Aksine karanlığı daha korkutucu hale getiriyor.

• ODTÜ'yü siyaset bitirdi. Boğaziçi de siyasete karışmaya başladı yakında o okul da bitecek.
    Ki buradakilerin çoğu malum muhalif partiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün oradaydım gereksiz marjinallik sırf hükümete laf etmek için gelmiş bir kitle kesin var. Müslümanlarının haccı marjinallerin ODTÜ mezuniyet yürüyüşüne katılmasına denk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Orantısız zeka kullanıyor gençler. Anadoludan tuttuğun 10 tane adam 1 tane odtü mezunu veya öğrencisiyle ancak eşdeğer olur.
    ben zeka falan göremedim (fotoğraflar için konuşuyorum)
  • Yine hepsi yüksek zekâ ürünü. Efsane olmuş bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik fakültesini bu okuldan ayırsan kimsenin umrunda olmaz odtü. Mühendislik sayesinde diğer bölümlerde kendini odtülü sanıyor. Bu pankartcıların çoğuda mühendislik haricî bölümlerdeki boş beleş tiplerdir.

• hahahah neresi bunların zekice, ortaokul çocukları daha çok mizah yapar, muhaliflerin bir balonu daha patladı
  • Bunlar ne boş insanlar ya hepsi 25-30 arası insanlar çoluk çocuk espiriler aşırı egodan yürüyememeler altı üstü bir konuda ihtisas yaptınız bu dünyada herkezin bir konuda ihtisası vardır zaten

• Gençliğin zekası akapenin bekasını bitirecek.
  • vatan hayinleri
  • Ne kadar cekemeyen, okulu kazanmayi birak kapisindan bile gecemeyen imam hatipli AKPliler dolusmus gene. Ne oldu zorunuza mi gitti? Turkiye'nin ekonomisini yoneten firmalarin yoneticileri hangi okullardan bir mezun once ona bakin, sonra bir de sizin gibi imam hatiplilerin ve AKPlilerin yonettigi yerlere bakin.
  • Öncelikle bu mezunların yaptığı iş değil. ODTÜ'de eskiden dergiler basılırdı karikatür ve düşünceler iletilirdi. Bugün ise bunu bir websitesi, bir Internet sistemi üzerinden yapmalılar. Ve averajın üstünde puan alabiliyorlarsa, averajın üstü içerik sunmalılar. Ayrıca artık herkes dünyada üniversite olayının önemini kaybetmeye başladığını, Harvard, MIT, Stanford'un dahi anlamsızlaşmaya başladığını fark etmelidir, ODTÜ öğrencileri bu açıdan da öncü olmalıdır.

Fakat bu durumdan bağımsız olarak bilgi ve aydınlık karşıtı kişiler konuya toplanıp, ülkenin tüm sorunlarını bu öğrenci mezunlara fatura etmeye kalkışmış. Ne zaman bir yerde bir sorun olsa CHP, Fethullah, dış güçler sorumlu olur ya, burada da ODTÜ'yü sorumlu tutmuşlar ki bu da kronik başka bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bilim yuvası olması gereken Türkiye'nin en iyi teknik üniversitesi siyaset yuvası halinde.Bunun nedeni de teknik üniversite olması gereken ODTÜ'de birçok farklı bölüm var,bana kalsa mühendislik hariç tüm bölümleri kapatırım.Mühendislik,mimarlık gibi bölümlerdeki öğrencileri baştan çıkaran da diğer tırı vırı bölümlerdeki kişiler.Teknik üniversite ise teknik üniversiteye yakışır şekilde olmalı.ODTÜ mühendislik bölümleri bazında en iyisi olsa da İTÜ bu yüzden bana göre ODTÜ'den daha iyi bir okuldur.
    Sadece ODTÜ değil tüm üniversitelerde siyaset konuşuluyor. Peki neden böyle, neden herkes siyaset konuşuyor? Bunun sebepleri şunlar:
    1. Fakirliğin artması
    2. Hukuk ve adaletin bitirilmesi
    3. Gelecek kaygısı.
    4. Ülkenin kötü yönetilmesi ve yapısal bozulma.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Bilim yuvası olması gereken Türkiye'nin en iyi teknik üniversitesi siyaset yuvası halinde.Bunun nedeni de teknik üniversite olması gereken ODTÜ'de birçok farklı bölüm var,bana kalsa mühendislik hariç tüm bölümleri kapatırım.Mühendislik,mimarlık gibi bölümlerdeki öğrencileri baştan çıkaran da diğer tırı vırı bölümlerdeki kişiler.Teknik üniversite ise teknik üniversiteye yakışır şekilde olmalı.ODTÜ mühendislik bölümleri bazında en iyisi olsa da İTÜ bu yüzden bana göre ODTÜ'den daha iyi bir okuldur.
    Kardeş boş yapma senin İTÜ daha iyi demen için iki okulda da okumuş olman lazım.

Benim arkadaşım ODTÜ'den İTÜ'ye geçti ve ODTÜ çok daha zorluyordu dedi. Zorlanması öğrencileri çalışmaya iter onlar da daha başarılı olur olmak zorundadır yoksa mezun olamaz.

Ayrıca İTÜ'de de başka bölümler var mühendislik harici.

Dediğim gibi boş yapmışsın.

• Bilim ve teknoloji yuvası olması gereken üniversiteler siyaset yuvası haline geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.