Şimdi Ara

ODTÜ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu yıl Odtü İnş Bölümünü kazandın ama ne bölümle alakalı nede kampüsle yurtlarla alakalı bilgim yok.Biraz bu konu hakkında bilgi verirseniz sewinirimmm

• bende odtü inşaatı kazandım 4 eylülde ordayım bnde dışardan geliyorum ama az biraz bilgim var istersen yardımcı olurum
  • Tebrikler

Emin olun çok şanslısınız süper bir yer ODTÜ... Çok sık giderim bi tanıdığım orda çalışıyo, her gittiğimde bi çalışma isteği geliyo valla

kampüs tahmin edemiceğiniz kadar büyük... Kampüs içinde ücretsiz otobüsler var onlarla gidip gelceksiniz...

binalar biraz eski ama çok güzel yine de...

merak ettiğiniz noktaları sorun yardımcı olmaya çalışıyım
  • DH ÜNİDER e girerek ordan yardım isteyebilirsin
    imzamdan
  • o konu çok işime yaradı zaten daha çnceden kullanmıştım çok teekkür ederim
  • kazandığın için tebrikler..

ama yıl boyunca çekiceğin ingilizce çilesi için şimdiden geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 31 Ağustos 2007; 14:06:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

kazandığın için tebrikler..

Valla ben çile olarak bakmıyorum hocam zevkini çıkaracam hatta bilerek hazırlık okumak istiyorum ama ailem yapma diyor o ayrı hazırlıktan muaf ol ver sınavını diyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

Valla ben çile olarak bakmıyorum hocam zevkini çıkaracam hatta bilerek hazırlık okumak istiyorum ama ailem yapma diyor o ayrı hazırlıktan muaf ol ver sınavını diyolar

bende öle dedim giderken ama... neyse... sen yinede dikkatli ol..

geçenler elbette var ama hala odtünün ve itünün hazırlığında ki bende dahil can çekişenler var..

normal bi hazırlık değil bu! dikkat!

• Yahu neyine yardımcı olacaklar! Neyine yardımcı olacak arkadaşlar! Sana tuvaletin yerini mi tarif etsinler, yoksa kız nasıl kaldırılır onu mu anlatsınlar!

Bence hava atmak için açılmış bir başlık.Başlığı açan arkadaş umarım 2-3 yıl içinde bu ruh halinden kurtulacaktır.Umarım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

bende öle dedim giderken ama... neyse... sen yinede dikkatli ol..

geçenler elbette var ama hala odtünün ve itünün hazırlığında ki bende dahil can çekişenler var..

normal bi hazırlık değil bu! dikkat!

Hmm neyse ben sınavda elimden geleni yapıcam artık nolur bilmiyorum. Bii oku diyor biri okuma hazırlığı diyor... Bu arada YTÜdeyim

• hazırlığın tadını çıkarmaya bak..
    Nedense hazırlıktayken dersler hep zor gelir herkese ama bölüme geçince hazırlığı ararsın hep.. (mühendislikler için geçerli)

Odtünün tadını hazırlıkta çıkarırsın ancak
  • ben kesin okuycam.bakalım artık inşallah takılmadan geçeriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

hazırlığın tadını çıkarmaya bak..
    Nedense hazırlıktayken dersler hep zor gelir herkese ama bölüme geçince hazırlığı ararsın hep.. (mühendislikler için geçerli)

Odtünün tadını hazırlıkta çıkarırsın ancak

bende hazırlığın tadını çıkardığım için şimdi çile çekiom zaten
  • Bildiğin okul işte.. Çok büyük umutlarla gelme.. Sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 30 Ağustos 2007; 15:04:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

Yahu neyine yardımcı olacaklar! Neyine yardımcı olacak arkadaşlar! Sana tuvaletin yerini mi tarif etsinler, yoksa kız nasıl kaldırılır onu mu anlatsınlar!

Bence hava atmak için açılmış bir başlık.Başlığı açan arkadaş umarım 2-3 yıl içinde bu ruh halinden kurtulacaktır.Umarım.

ya valla hiç öle bi niyetle yazmadımm gerçektenn sadece eğer öle bi anlam çıkıyorsa özür dilerim Ben sadece orayla ilgili bi tanıdığım olmadığı belki buradan biraz bişeyler öğrenenbilirim diye açmıştım o kadar tebrik eden arkadaşlarada teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolog

bende odtü inşaatı kazandım 4 eylülde ordayım bnde dışardan geliyorum ama az biraz bilgim var istersen yardımcı olurum

çok isterim
  • tek şey söyleyeceğim

odtü inanılmaz bir yer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.