Şimdi Ara

Odin Fail alanlar içeri resimli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
108.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kml_96

arkadaşlar fail yazısı geldikten sonra telefonu usb den çıkarsam bir şey olur mu

Telefonunuzun marka ve modelini söylerseniz yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KayalarınMustafa K kullanıcısına yanıt
    kml_96 kullanıcısına yanıt

★SAMSUNG S3, S4, NOTE2, NOTE3 +(LTE'ler) GÜNCEL RESMİ ROMLARI YÜKLEME REHBERİ

donanımhaber forum
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] » Sayfa 1 - 593
    http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm

Çözüm burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Şubat 2014; 16:41:41 >

• galaxy y
  • S4 Mini 9195 Model telefonumda hatayı Odin 3.04 ile çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sync5270

S4 Mini 9195 Model telefonumda hatayı Odin 3.04 ile çözdüm
    selam arkadaşlar. cihazımı tamamen sildim ve gece hafasıyla bacup mevcut olan sd kartıda sildim :)

SM-G710 Galaxy grand 2

sanırım hard brick durumundayım. odin ile her tarifinizi denedim, fakat

<ID:0/003> NAND Write Start!!
    <ID:0/003>
    <ID:0/003> Complete(Write) operation failed.

ile karşılaşıyorum. custom rom vardı cm11 den cm12 lollipop a geçerken gelişti bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowster

selam arkadaşlar. cihazımı tamamen sildim ve gece hafasıyla bacup mevcut olan sd kartıda sildim :)

SM-G710 Galaxy grand 2

sanırım hard brick durumundayım. odin ile her tarifinizi denedim, fakat

<ID:0/003> NAND Write Start!!
    <ID:0/003>
    <ID:0/003> Complete(Write) operation failed.

ile karşılaşıyorum. custom rom vardı cm11 den cm12 lollipop a geçerken gelişti bu durum

Alıntıları Göster
    herkese kolay gelsin.
    bugün samsung galaxy megaya odinle 4.4.2 kitkat yüklerken fail aldım.
    şuan telefon çalışmıyor hiç birşeyi yanmıyor ne yapmalıyım.

• orijinal data kablosu kullanarak dene. ben bir kere buna benzer problem yaşadım ve orjinal kabloyla tekrar denediğimde çok şükür tam kurulum yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorser

orijinal data kablosu kullanarak dene. ben bir kere buna benzer problem yaşadım ve orjinal kabloyla tekrar denediğimde çok şükür tam kurulum yaptım.
    Ben downloader moda aldığımda ve dosya formatını .tar ile değiştirdiğimde fail hatası almadım, siz de bu şekilde deneyebilirsiniz. Kesin çözüm budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Ben downloader moda aldığımda ve dosya formatını .tar ile değiştirdiğimde fail hatası almadım, siz de bu şekilde deneyebilirsiniz. Kesin çözüm budur...

Alıntıları Göster
    1. yol

2. yol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 1 Şubat 2016; 7:44:59 >

• secure check fail recovery hatası alıyordum. bu hatayı şöyle çözdüm.

telefon s5 bu arada. ayarlar >> genel >> güvenlik >> Mobil cihazımı bul >> etkinleştirme kilidi aktif ise pasif yapın. odin ile tekrar yüklemeyi deneyin. bende problem çözüldü..

mutlu vakitler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsdkmc

secure check fail recovery hatası alıyordum. bu hatayı şöyle çözdüm.

telefon s5 bu arada. ayarlar >> genel >> güvenlik >> Mobil cihazımı bul >> etkinleştirme kilidi aktif ise pasif yapın. odin ile tekrar yüklemeyi deneyin. bende problem çözüldü..

mutlu vakitler..
    ya arkadaslar acıl yardım lütfen telefona rom atamıyorum ne yaptıysam olmadı fail hatası verıyo sorun nedır kıngruser prufy fılan yülküydü onlar mı sorun oluyo acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: misi3452

ya arkadaslar acıl yardım lütfen telefona rom atamıyorum ne yaptıysam olmadı fail hatası verıyo sorun nedır kıngruser prufy fılan yülküydü onlar mı sorun oluyo acaba

Onlar sorun olmaz.

Kullandığın telefon?
    Telefonda yüklü olan Android sürümü?
    Kullandığın Odin sürümü?
    Yüklemeye çalıştığın sürüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: misi3452

Onlar sorun olmaz.

Kullandığın telefon?
    Telefonda yüklü olan Android sürümü?
    Kullandığın Odin sürümü?
    Yüklemeye çalıştığın sürüm?

Alıntıları Göster
    hallettım arkadasım cok cok saol yınede

• merhaba arkadaşlar telefon grand prime sm-g530fz modeli cihaz orjinal fakat yurt dışı çıkışlı kendim rom atmaya çalıltım imei için fakat yapamadım şuan telefon hiç açılmıyor secure check fail : about hatası veriyor odinle yüklerken telefonu hiç açamıyorum set warranty bit recovery yazıyor sadece download moda giriş yapabiliyorum acil yardım edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanhulur

merhaba arkadaşlar telefon grand prime sm-g530fz modeli cihaz orjinal fakat yurt dışı çıkışlı kendim rom atmaya çalıltım imei için fakat yapamadım şuan telefon hiç açılmıyor secure check fail : about hatası veriyor odinle yüklerken telefonu hiç açamıyorum set warranty bit recovery yazıyor sadece download moda giriş yapabiliyorum acil yardım edebilirmisiniz

Kullandığın odin sürümü hangisi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bütün hepsini denedimm arkadaşlar promlem indirdigimiz rom da sammobile.com dan en doğrusuna ulaşanilirsiniz bide böyle deneyin 5 saatin sonunda oldu 6S
  • Note 2 telefonum var. Recovery mode'da hiç bir işlem yapmıyor. Kırmızı yan yatmış android simgesinden sonra hangi seçeneği denersen dene bolca kırmızı uyarılar gösteriyor.

Odin ile telefonu tanıttım. Orjinal sürümü sammobile'dan indirdim. Herşey normal gidiyor ama start diyince fail hatası veriyor. Herşeyi denedim burdaki. Problem ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredonmez89

Note 2 telefonum var. Recovery mode'da hiç bir işlem yapmıyor. Kırmızı yan yatmış android simgesinden sonra hangi seçeneği denersen dene bolca kırmızı uyarılar gösteriyor.

Odin ile telefonu tanıttım. Orjinal sürümü sammobile'dan indirdim. Herşey normal gidiyor ama start diyince fail hatası veriyor. Herşeyi denedim burdaki. Problem ne olabilir?

Kullandığınız odin sürümü nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 var şimdi bunlarda micro usb de oluyor usb 3.0 çıkışı çift taraflı şarj kablosu da oluyor kablo değişince fail değil pass şeklinde başarılı format attım. Atamayanlar kablo değiştirsinler aynı zamanda diğer kablo diğer porttaydı usb port ile de alakası olabilir
  • biraz eski konu ama yinede cevap yazayım lazım olan olur belki telefonunuzdaki android sürümünden daha eski sürümü kurmaya çalısıyorsanız da bu hatayı verir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.