Şimdi Ara

ödev için yardım C++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gerekli bilgiye sahip değilim. ödevi yapmak için 4 günüm var. bana bir site önerebilir misiniz kütüphaneler ile ilgili bilgi için. elimde C++ algoritmalar ve programcılık kitabı var yardımcı oluyor ama yeterli değil.ödevin ne istediğini de çözemedim bide çevirisini yaparsanız sevinirim. ödevin içeriğini atayım ;

Karakter dizinleri ile ilgili fonksiyonlar yazma(karakter dizini ile ilgili kütüphane oluşturma)
    Detaylar:
    • Bir karakter dizininin eleman sayısını bulan fonksiyonu yazınız.
    • İki karakter dizinini karşılaştırıp eşit ise 1, eşit değilse 0 döndüren fonksiyonu yazınız.
    • Bir karakter dizininin, bir parçasını döndüren bir fonksiyon yazınız? Fonksiyona parama metre olarak karakter dizini, karakter dizininden alınacak parçanın başlangıc indisi ve alınacak karakter sayısı girilecektir.
    • Bir karakter dizini, tersine çevirip döndüren bir fonksiyon yazınız.
    • Bir karakterin, bir karakter dizinindeki tekrar sayısını döndüren fonksiyon yazınız.
    • Bir karakterin, bir karakter dizini içerisinde ilk karşılaştığı indisin değerini döndüren fonksiyonu yazınız.
    • Bir karakter dizininin, bir parçasını silen bir fonksiyon yazınız. Fonksiyona parametre olarak karakter dizini, karakter dizinin silinecek kısmın başlangıç indisi ve silinecek karakter sayısı gönderilecektir.
    • Bir karakter dizini içerisindeki bir karakterin bir başkası ile değiştirilmesi.
    • Bir karakter dizininin sonuna,bir başka karakter dizini ekleyen fonksiyon yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverPower -- 26 Kasım 2014; 22:08:04 >

• Dizileri öğrenmeniz gerekir soruların hepsi diziyle ilgili.Dizi anlatan videolarda sorularınızın yarısını örnek olarak yapıyorlar ordan kolay blr şekilde ödevinizi bitirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil öss yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.