Şimdi Ara

ÖDENEN FAZLA HARÇLAR GERİ ÖDENECEK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yanlıs duymadınız daha temin ntv haberde söyledi geri ödenecekmiş...

• evet haber dogru. yanlışı anlamaları hızlı oldu. ayrıca kat sayı kalkacakmış buda %100 dogru bir uygulama.
  • bununla ilgili biraz bilgiliendirebilir misiniz arkadaşlar tam olarak ne demek oluyor?
  • Üniversitede bir dersi 3. kez alanlara ek ücret getirilmişti olay bu:D
  • Haber lınkı var mı acıl
  • Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25250483/

Açiklama: YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, alt sınıftan ders alan öğrencilerin harç sıkıntısını da kaldırma müjdesi verdi. Alt sınıflardan ders alan öğrencilerin harcı her ders için ayrı artıyordu. Haksızlığı gidermek için yasa değişikliği yapılacağını söyleyen Özcan, alınan fazla miktarların da iade edileceğini belirtti.
  • son yıllarda harçlar iyive uçtu, resmen özel üniversite ücretlerine yaklaştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25250483/

Açiklama: YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, alt sınıftan ders alan öğrencilerin harç sıkıntısını da kaldırma müjdesi verdi. Alt sınıflardan ders alan öğrencilerin harcı her ders için ayrı artıyordu. Haksızlığı gidermek için yasa değişikliği yapılacağını söyleyen Özcan, alınan fazla miktarların da iade edileceğini belirtti.

Yani o 3. defa alınan derse kredi başı 60 lira olayı olmayacak değil mi ?
  • evet olmuyacak Nichevo:)
  • vay be çok sevindim ya teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

son yıllarda harçlar iyive uçtu, resmen özel üniversite ücretlerine yaklaştı.

he aynen öyle . çarşamba günü yüksek lisans harcı yatırdım 154 TL - kredi almıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.