Şimdi Ara

ODBC installer error Hatası Nedir ve Nasıl Düzeltilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc yi açtığımda The ODBC installer DLL (ODBCCP32.dll) is not installed on this system hatası alıyorum ve hiçbirşey çalışmıyor

Kopyala yapıştır yapamıyorum cd yazamıyorum ama içinde çok önemli dosyalar var bunları nasıl kurtarabilirim?

• yardım
  • yardımmmm
  • hiçmi başına gelen bilgisi olan yok ya
  • yok mu bunun çaresi
  • sırf bu sorunu çözmek için 444 olan msj sayımı artırdım arkadaşlar lütfen bu fedakarlığım boşa çıkmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDİR BU APPR CRASH HATASI !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ODBC biligsayarında bulunan veritabanları arasındaki ilişkileri sağlar. çözümüne gelince o dll dosyasını silersen sorun çözülür eğer veritablarıyla uğraşmıyorsan zaten bir zararıda olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan19881

ODBC biligsayarında bulunan veritabanları arasındaki ilişkileri sağlar. çözümüne gelince o dll dosyasını silersen sorun çözülür eğer veritablarıyla uğraşmıyorsan zaten bir zararıda olmaz

ya hiçbirşey açılmıyor yani hep hata veriyor zaten o pc den bağlanmıyorum başka pc den bağlanıyorum. Silmeyi denicem sağol önerin için
  • söylediğini yaptım odbccp32.dll dosyasını sildim şimdi pc açılmıyor

xp yükleniyor ekranı çıkıyor ve bi süre sonra res atıyor ne yapmalıyım???
  • yokmu başka parlak fikri olan?
  • format at
  • Pc'yi güvenli kipte açmayı deneyip,antivirüs programıyla tarat bi bakalım.
  • ya benim tek istediğim içindeki önemli belgeleri kopyalamak sonra atcam formatı zaten

nası yapabilirim bunu?
  • Makinayı güvenli modda açıp bu sorun ne zaman olmuşsa ondan önceki bir zamana geri yükleme yapmak en mantıklısı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MehmetBG

Makinayı güvenli modda açıp bu sorun ne zaman olmuşsa ondan önceki bir zamana geri yükleme yapmak en mantıklısı bence.

zaten ilk denediğim şey bu ama kapalıymış sistem geri yükleme
  • Bilgilerini D ye atıp windows kurabilirsin yada eger harddisk sistemin fat32 ise 98 başlangıç disketi ile dostan deltree komutu ile herşeyi tek tek silebilirsin yada windowsu onarabilirisn.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.