ODBC biligsayarında bulunan veritabanları arasındaki ilişkileri sağlar. çözümüne gelince o dll dosyasını silersen sorun çözülür eğer veritablarıyla uğraşmıyorsan zaten bir zararıda olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: ozan19881
ODBC biligsayarında bulunan veritabanları arasındaki ilişkileri sağlar. çözümüne gelince o dll dosyasını silersen sorun çözülür eğer veritablarıyla uğraşmıyorsan zaten bir zararıda olmaz
ya hiçbirşey açılmıyor yani hep hata veriyor zaten o pc den bağlanmıyorum başka pc den bağlanıyorum. Silmeyi denicem sağol önerin için
söylediğini yaptım odbccp32.dll dosyasını sildim şimdi pc açılmıyor
xp yükleniyor ekranı çıkıyor ve bi süre sonra res atıyor ne yapmalıyım???
yokmu başka parlak fikri olan?
format at
Pc'yi güvenli kipte açmayı deneyip,antivirüs programıyla tarat bi bakalım.
ya benim tek istediğim içindeki önemli belgeleri kopyalamak sonra atcam formatı zaten
nası yapabilirim bunu?
Makinayı güvenli modda açıp bu sorun ne zaman olmuşsa ondan önceki bir zamana geri yükleme yapmak en mantıklısı bence.
quote:
Orjinalden alıntı: MehmetBG
Makinayı güvenli modda açıp bu sorun ne zaman olmuşsa ondan önceki bir zamana geri yükleme yapmak en mantıklısı bence.
zaten ilk denediğim şey bu ama kapalıymış sistem geri yükleme
Bilgilerini D ye atıp windows kurabilirsin yada eger harddisk sistemin fat32 ise 98 başlangıç disketi ile dostan deltree komutu ile herşeyi tek tek silebilirsin yada windowsu onarabilirisn.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme