Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ODB2 olan her araca uygun / X6 - HUD / Head Up Display / 3" Satın Al 9 Ağustos 2016 14:31 1 1 ODB2 olan her araca uygun / X6 - HUD / Head Up Display / 3" X6 3 Inch Car OBD2 II HUD Head Up Display Uzerinde devir gostergesi, benzin gostergesi, anlık tuketim vs. gibi bircok gostergeyi barındırmaktadır. Kutu icerigi: 1 x X6 OBD II Head up display 1 x OBDII Cable (~1.5 m) 1 x Non-slip Mat (Kaydırmaz) 1 x Reflection Film (Yansıtıcı Film) 1 x User Manual (Kullanıcı El Kitabı) Urun istanbul ici elden (Umraniye - Cakmak / Sarıyer - Istinye) teslim edilebilir, sehir disina odemeye istinaden gonderilebilir. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung AKG Y400 BT Kulaklık Galaxy Buds, Beyaz, Sıfır Kutusunda, Kablosuz Şarj ASUS TinkerBoard - ARM Tabanli Mini PC Kablosuz Görüntü Ve Kumanda (IR) Aktarım Seti
Arkadaşlar ürünü 1 ay kullandım ve satıyorum.Faturalı kutusunda gönderilecektir.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-head-up-display-logiling-bluetoth-arac-cihazi-hediye-832959048/detay/