Şimdi Ara

Odayı rgb ledle döşemek. (Yapanlar ve ledden anlayanlar yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle 16-24 arasındaki renk çok hoşuma gitti. Normalde ışıklandırma olarak 1 tane led ampul var ama pek hoşuma gitmiyor rahatsız ediyor ışıksız oturuyorum. Korniş kısmı 2.70m kalan 2.30m lik bölümü nasıl değerlendirebilirim? İlk olarak mobilyaların yerden 3-5 cm yüksekliğindeki yerlerine döşemek vardı aklımda ama kablo bağlantıları zor olur diye vazgeçtim.

Birde Led===========kablo========led şeklinde bağlayabilir miyim? Yani kornişlerin oraya döşedim kornişlerin bittiği yerden ledi kesip kablo taktım ve karşı duvara götürdüm ordan tekrar led bağlayabilir miyim sorun olur mu?

Birde şunu düşünüyordum en çok satan bu sanırım ama hepsi burada da pek iyi yorumlar gelmemiş sebebini anlayamadım.

http://www.hepsiburada.com/modelight-kumandali-animasyonlu-serit-led-5-metre-p-HRMODMDL2395?magaza=%C4%B0ndirim%20Kap%C4%B1nda

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/5mt-16-renkli-rgb-set-serit-led-kumnda-adaptor-252982320

• Komsular odada 7/24 disko var sanacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köy gibi bir yerde yaşıyorum benim odayı gören çok az oluyor.
  • Up.
  • Kanalın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir up daha.
  • Hayırlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FANDA ÜÇ RENK KABLO NASIL?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=3WUhzbkPngc yıllar önce benim odam 1k falan harcamıştım şimdi 10k harcadım ama atmıyorum
  • Senin odanda öyle durmaz.
  • Daha sakin bir ışıklandırma yapmak istiyorum. Şimdiki hali nasıl?
  • Bahsettiğiniz üzere 5 metre ledi yakmak için güçlü bir adaptör kullanmalısınız. 4Alik adaptör ve 5 metre şerit ledi 34 liraya veriyorsa o işte bi yanlışlık vardır ucuz güç elektroniği elemanları kullanılmıştır. Ona güvenip de odama takmam hocam. Sorduğunuz gibi araya kablo takmanız pek bir şey ifade etmez gücüne göre uygun kesiti belirlerseniz. 50 tane ledi bağlayıp 0.75'lik kablo kullanmayın. Sizin asıl sorununuz kaliteli adaptör bulmak. Kesit seçimi konusunda da yardımcı olurum siz kafanızdakileri netleştirirseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyin yav kendimce güzelleştirmeye çalışıyorum .
  • ledleri göremeyeceğin taraflara koy/yapıştır/sabitle. Aksi takdirde acayip rahatsız ediyor gözü. Ben yapışkan mavi led alıp yapıştırdım 12V 1A ile yakıyorum. Tavsiyem fiyatı da uygunsa iç mekan yerine dış mekan(silikonlu) led alman.
  • Hocam gözler için yorucu olabilir gibi ama illaki istiyorsan dene. 220v to 12v led trafosu diye yazınca internette çıkar onlardan al. Adaptörler fazla ısınır gibime geliyor. Ledi zaten en yakın elektronikçiye gidip 1 2 metre alsan yeterli ama 1 metrenin ne kadar elektrik harcayacağını hesaplayıp ona göre bir trafo alman gerekiyor. Ya da hiç uğraşma aliexpresste hazır usbye takılan sistemler bile var al onlardan kur odana :D
  • Hepsiburada linkine baktınız mı? Resimde siyah bir adaptör var iş görmez mi? Ne gibi sıkıntısı olur? Birde 0.75'lik kablo tam olarak nedir elektronikten pek anlamıyorum. Yani isteğim videodaki gibi birşey kumandayla ayarlayabilsem çok hoş olur. Youtube'ta filan gördüm kendi yapmış adam öyle daha sağlam olur ama hem o kadar uğraşmak istemiyorum hem daha maliyetli olur.
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Linkini attığım hazır sistem değil mi? Usb ye takmak istemiyorum. Onun dışında sadece lehim gereken hazır sistem değil mi o linkler?
  • Naples N kullanıcısına yanıt
    Bende alçının arkasına gizliyicem hocam. Neden silikonlu? Silikonsuz daha iyi ışık veriyormuş diye okudum.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    silikonlu
    silikonsuz

silikonluyu dış mekan diye adlandırıyorlar.su nem vs dış etkenlere dayanıklı oluyor.Işık konusunda pek fark yaşamıyorum ben

• 5 metre lede buna mı ihtihacım var? Hem adaptör hem bu mu kullanılıyor bilgilendirebilirseniz sevinirim.
    http://urun.gittigidiyo...cxid=14489-145818-2357-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

5 metre lede buna mı ihtihacım var? Hem adaptör hem bu mu kullanılıyor bilgilendirebilirseniz sevinirim.
    http://urun.gittigidiyo...cxid=14489-145818-2357-0

Hocam link açılmıyor ama hem trafo hem de adaptör mü kullanmalıyım diye soruyorsanız hayır ikisinden birini kullanacaksınız. Niye ben de bilmiyorum ama trafo tavsiye ediliyor. Adaptörler çok ısınıyor ama trafolardaki durumu bilmem. Hem trafo ısınsa da soğutması kolay olacaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.