Şimdi Ara

Odaya ses yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,binaya yeni taşındık henüz yan dairede kimse yok ancak daireye bakmaya gelenlerin sesini sanki yanımdalarmış gibi duyuyorum.Çatı katı,arada bir duvar var sadece.Yan daireden ses gelmemesi için ne yapmak gerekir.?Bir de ses yalıtımı düzgün olmadığı için müteahhidi şikayet edebilir miyim,ses yalıtımı kanunla zorunlu bir şey mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende hep meraketmisimdir ses yalitimi isini isi yalitimi yapan ev tadilati isleri icin malzeme satan dukkanlara sor eleman yollarlar eve gelir bakarlar oneride bulunur onlar ama hic bir bilgim yok bulundugun sehirdeki dusa kabin mutfak dolabi banyo ve mutfak icin musluk satan yerlere danisman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• quote:

Yan daireden ses gelmemesi için ne yapmak gerekir

https://www.sesyalitimi.org/ses-yalitim-malzemeleri/epdm-ses-bariyeri.html
  • Ekonomik çözüm olarak süngerpan üzerine alçıpan levha yaptırın...sıva ve boya işi de çıkacak elbette...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bende de ayni sorundan muzdaribim.

Cozum bulanildiniz mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Henüz kimse taşınmadığından bir şey yapmadım,onlar taşınınca duruma göre bakacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAVAN SES YALITIMI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var.Adamlar kağıttan duvar yapmışlar lanet olası eve.Bir de bağırarak konuşuyor yan taraf.Duvara yumruk attım en son.Konuşmada diyemezsin.Hep söylüyorum apartman hayatı pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.