Şimdi Ara

odaya digittürk bağlatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evin yıldızı paketini istiyorum maksattt odaya yayın götürmek . aylık 34 lira diyor. Benim almam gereken cihaz vs varmı binada digitürk merkezi sistemi var.

    yada başka önerileriniz var mı ?


    şimdidien teşekkürler.




  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    Cihaz almanıza gerek yok onlar ücretsiz sağlar. eutelsat(digiturk) uydusu yerine turksattan kurarlar yeni üye olacağınız için çünkü digiturk turksata taşınıyor.

    bana 34tl evin yıldızı için çok geldi. maksat yayın olsun diyorsunuz ama tivibu, dsmart dolu paketler falan o paralara veriliyor. İlle de digiturk olsun ilerde daha üst paketlerine falan geçerim demiyorsanız bakın tivibuya derim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türksat'a bakan çanak varsa ek bir masraf olmaz uydu alıcıyı taahütünüz sonuna kadar ücretsiz veriyorlar. Eutelsat üzerinden artık yeni abonelik verilmiyor eğer çanağınız eutelsat'a yönlüyse türksat'a çevrilmesi ve lnb değişimi gerekebilir bunlar için ek servis ücreti çıkar. Merkezi sistem Türksat çanağınız varsa sorun olmaz ek bir kurulum ücreti çıkmaz.


    D-smart hoşgeldin paketi de 29 tl imiş, arada çok fark yok bu paketlerde kanallar da aşağı yukarı aynı d-smart'ın taahütü 24 ay digitürk'ün 12 ay diye biliyorum oradan avantajı var.

  • Digitürk den kurulum için geldiler binada merkezi sistem var çatıdan merkezi sistemden eve kadar bağlantıyı benim yapmamı söylediler buda 600 liraya yakın para tutuyor.Kablo TV bağlatırdığımda eve gelip bütün kurulumu yapıyolardı bir ücret ödemeden . Kablotv yeni taşındığım binada yok ilk tercihim herzaman kablotv oluyordu . Digitürk de sistem nasıl işliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.