Şimdi Ara

Odama giren fareyi nasıl yakalayacağım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butun tahillari sakla farenin ulasacagi besin kalmasin.

Kapana yem olarak yulaf koy

Yapiskan kullanicaksan yem olarak findik parcasi koy.

Kapani duvarin en kosesine yerlestir.

1-2 gune yakalanir ama farenin ulasacagi baska besin kaynagi olmamasi lazim.Sunuda soyliyim ben bir daha bu tuzaklari kullanmayacam farenin olusunu gorunce cok uzulmustum canli yakalayip salmak en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 18 Mayıs 2018; 9:37:29 >
  • lovestonedd L kullanıcısına yanıt
    Hocam 189 lira verip bunu alacağına, fare ile konuşup anlaşsın kirayı bölüşsünler. Bu ne be. Fare mi yakalıyoruz titreşimli elektrikli fantezi aleti mi belli değil.
  • Mukavva parçasına bolca yapışkan sür, ortasına yiyeceği birşeyler koy. Mukavvayıda zemine koli bantıyla vs yapıştır, sürükleyip baza altına falan götürmesin.
  • Gecmis olsun oncelikle ben soyle yapmistim bi poset bulun ortadan ikiye bolun posete fare yapistiricisi var satiliyor ondan surun iyice tam ortaya peynir koyun o peynire gelince yicek giderkende dogal olarak yapiskana bulascak cirpindikta dahada bulascak sonra topac gibi her tarafina yapiscak nefes alamayincada malum umarim yardimci olmusumdur
  • Odama giren fareyi nasıl yakalayacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

1 haftadır bizim mutfakta ufak fındık faresi var bulaşık makinasına giriyor kaç defa gördüm ellemedim hayvanlara kiyamiyorum canları yandımı acayip üzülen biriyim oda can sonuç olarak alternatif arıyorum onun canı yanmadan nasıl sonuç alabilirim diye kısa yollar arıyorum Suanlik camları açık bıraktım ne olacak bakalım

Not : Evde 2 tane kedim var mutfağa yanaştırmıyorum bile
    1 aya kalmaz o bulaşık makinası perte çıkar

• Halletim arkadaşlar elektirik süpürgesi yardımıyla dışarı attım pencereden panikle orda kaldı bakalım öldü mu bayıldı mı teşekkürler yardımlar için
  • Fare eve nasıl girmiş, bizim ev girişin bi' üstü. Bize girmez değil mi? Ne yaptın da girdi, ya da ne yapmadın?
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Cihaz ucuz olmayabilir ancak kullanımını anlarsan fiyata değeceğini düşünebilirsin. Öncelikle cihaz fantezi cihazı değil gayet insancıl bir cihaz fareyi 1 saniyede can çekiştirmeden öldürüyor.
    İçinde fareyi kendine çeken cezbedicisi farenin ilgisini peynirden daha çok çekiyor. O eve fare bir kere girdiyse başka farelerin girme olasılığıda vardır. Yani cihazı tek seferlik değil sürekli
    kullanabilirsin.
  • Son dk fare ölmemiş ordan kalkıp gitmiş sevindim olmemesine olay benden çıktı kurtuldum şükür
  • DumanFun kullanıcısına yanıt
    Usta Splinterın intikamı alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep YKS Kasan Adam

Fare eve nasıl girmiş, bizim ev girişin bi' üstü. Bize girmez değil mi? Ne yaptın da girdi, ya da ne yapmadın?
    Valla her pencerede tel var güzel kardeşim.

Tahmini olarak tuvaletten geldi.

En büyük etmen dışarıda yiyecek bırakmak akıllandım daha ne yiyecek bırakırım ne içecek anam hep uyarırdı dışarıda bırakma yiyecek diye tabağını götür mutfağa diye aldırış etmezdim.Analar işte yapmayınca dediğini Allah veriyor cezamızı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DumanFun

Odama giren fareyi nasıl yakalayacağım?
    çok da tatlıymış it
  • DumanFun kullanıcısına yanıt
    Odama giren fareyi nasıl yakalayacağım?
  • Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Açılın formülü veriyorum!!!

Şimdi gidip 15 x 12 ebatlarında kırık bir cam buluyorsun kardeşim sonra eve dönmeden eczaneye sapıp fare yapışkanı alıyorsun sonra evde peynir yoksa bakkaldan peynir alıyorsun eve dönüyorsun camın üstüne yapışkanı bolca sürüyorsun sonra kenarına 2 3 parça peynir koyuyorsun artık at büyüklüğünde olsa bile tutar
  • Şu videoyu izlesen yeter kardeş, Ama önce sana bir ekip ve k9 eğitimi almış bir kedi lazım gerisi kolay Ama videodo fena muhabbet dönüyor izlemenizi öneririm

• Eski müstakil evimde fareler vardı. Bahçede de besledigimiz kediler vardi 10 taneye yakın,hepsi firsat bulsa eve girmeye calisiyor. Hepsini topladim dedim cocuklar hayalinizi gerceklestiriyorum. Kapiyi actim yallah içeri dedim 10 tanesi birden girdi off duman altı oldu ortalik,bunlar bahcede yakaladiklari kertenkele,kus ve fareleri getirip önüme koyarlardi hep,hepsi fareleri yakalamis getirip önüme koydular ölüsünü temizlemek zorunda bile kalmadim evden,fareyi geçtim evde kertenkele böcek ne bulsalar getirdiler tertemiz oldu. Dedim helal cocuklar. Kedi varsa mahallede falan iceri salabiliyosan sal 10 saniye sürmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 18 Mayıs 2018; 13:1:28 >

• Ona başkasının odasına izinsiz girmenin Onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DumanFun

Valla her pencerede tel var güzel kardeşim.

Tahmini olarak tuvaletten geldi.

En büyük etmen dışarıda yiyecek bırakmak akıllandım daha ne yiyecek bırakırım ne içecek anam hep uyarırdı dışarıda bırakma yiyecek diye tabağını götür mutfağa diye aldırış etmezdim.Analar işte yapmayınca dediğini Allah veriyor cezamızı:)

Alıntıları Göster
    Lağım faresi her zaman tuvaletten gelir hocam. Tuvalet deliğine bu Wc matik dedikleri tek taraflı açılan kapaklardan tak, kafan rahat olsun; çünkü bir tanesi girdiyse, diğerlerinin de girme ihtimali yüksektir. Resmini gördüm, bu yine küçük sayılır, daha büyükleri var, öldürmesi de zor oluyor onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-Corleone -- 18 Mayıs 2018; 13:25:1 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.