Şimdi Ara

ODAKLANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışırken sürekli dalıyor idim.Hiç bir şekilde odaklanamıyorum.Bu yıl sınava girdim sınavda bile daldım.Mezuna kalmayı düşünüyorm.Yine aynı şeyleri yaşamamak için ne yapmalıyım?Bu problem sebebi ile Psikiyatriye gitmiş arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

• Daha çok doktorluk bir probleme benziyor
    Her şeye eyvallah da, sınavda da dalmazsın ya ötesi yok bunun Psikolojik değil bence, fizyolojik bir sorun
  • kardeşim geçmiş olsun öncelikle. ama şunu bil kimse sınavda yüzde yüz konsantre olamaz .illa ki aklına başka şeyler gelir. bende bu sorunu yaşamıştım. psikiyatriye gidersen lustral 50 mg verir. düzenli kullanırsan faydalı olur. işte kilo aldırma uykusuzluk gibi problemleri var. Ben yan etkileri yüzünden düzenli kullanmadım pişmanım.
  • Kan değerlerinize bi baktırın derim. Ben de bugün kansızlık olduğunu öğrendim. Konsantre bozukluğu, halsizlik, baş dönmesi, kulak çınlaması vs yapıyormuş. Gerçekten de vardı bu belirtiler bende. Keşke 3 ay önce baktırsaydım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl baktırmıştım herhangi bi sorun yoktu.
  • up
  • Sınavda benim aklıma alarko kombi reklamı gelmişti 1 dakikada düşündüm güldüm su içtim ve sınava devam ettim. Unutmuştum bile. Sınava odaklanmadığın için aklına başka şeyler geliyor. Odaklandığın an beynin gereksiz her şeyi siler hafızandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odak noktaları sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Odaklanma sorunu ve psikiyatrist
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reis aynı sıkıntıları yaşıyoruz hatta bunun yüzünden mezuna kaldım gibi ben bu sene kütüphanede çalışmayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim
  • Ben ders çalışırken beynim oto moda sürekli farklı şeyler düşünüyor.Çalıştığım hiç bi şeyden verim alamıyorum
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.