Şimdi Ara

Odağımda sürekli sınavlar var stres oluyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 15 Mayıs 2025; 23:50:34 >
  • jo_be kullanıcısına yanıt

hocaların hocası gelmiş

• Lineer değil ama ee için bu konuda yazdığım her şeyi aynen yaşıyorum, üstüne %100 doğru output verdiğim halde puan alamadığım assignmentla uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Mayıs 2025; 0:35:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jo_be kullanıcısına yanıt

Komik olan ne anlamadım. TR'deki çalışkan ve başarılı öğrenciler, yurt dışına gittiklerinde de çok başarılı oluyorlar.

YTU daha zor olabilir hayalinizde büyüttüğünüz bazı okullara göre. Bir kere zorluk anlayışı nedir kişiye göre değişiyor. Düzgün ders işleniyorsa, kaliteli eğitim materyali varsa, kaliteli sınav soruları hazırlanıyorsa, bunları yapmayan yere göre hazırlanması daha kolay oluyor derslere. Arıza hocalar varsa, yanlış sorulu veya konuyla alakasız sınavlar hazırlanıyorsa vs zorluk düzeyleri anlamsız şekilde artıyor, hatta notlarınız randomize oluyor.

• ikigai kullanıcısına yanıt

epflde phdsi var zaten

• ikigai kullanıcısına yanıt

hocam kendisi bilkent cs + epfl phd'li, edinburg uni'da doçent  

• Relax olacan baba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam olabilir, o zaman verdiğim örneğin yaşayan kanıtıymış kendisi. TR'deki öğrencilerin bir eksiği yok gördüğünüz gibi  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.