Şimdi Ara

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.960
Cevap
166
Favori
389.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eca plustech ya da eca kronos olarak da geçiyor... ot için belirlenmiş yerdeki köprüyü çıkarınca kombinin çalışması normal mi... Siemens rev 24 on-off tarzı ot çalışmadı...sebep ne olabilir... acaba santek alsam çalışır mı... ben on-off öğrenebilecek ot istiyorum...modülasyonlu değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    On/off tüm ot ler olur.
    Ben aynı kombiyi santek le kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Santek modelini nerden bulabilirim kim satıyor , birde bu kombi için çok yakıyor dediler doğru mu acaba :)
    https://forum.donanimhaber.com/san-tek-stt40rf-kablosuz-programlanabilir-oda-termostati-hakkinda-yorumlar-kullananlar--129793710#129793710
    Burdan bulabilirsiniz.
    Bence çok yakmıyor.

• myctapha kullanıcısına yanıt
    Bizim kombiye kablosuz ot oluyor mu ben olmuyor diye biliyordum teşekkürler

• hasanemmii kullanıcısına yanıt
    Birkaç gündür bilgisayar başına oturamamıştım. Şimdi bakabildim. Cevabınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda bağlayacağım. Kombiyi takıldığı zamandan bu yana manuelde kullanıyorum. Oda kumandasını bağlayınca nasıl bir ayar yapmam gerekecek? Bir de termostatı bağladığım zaman garanti konusunda problem yaşayıp yaşamayacağım konusunda bilgi sahibi misiniz? Tekrar teşekkür ediyorum.
  • Cosa ile General HT 400 arasında kaldım, evde hermetik kombim mevcut vaillant, cosa'nın çok kullanıcısı var HT400'de o kadar yok ?
  • İn therm marka oda termostatı baymak falke ve buderus yoğuşmalı marka kombilerde kablosuz ve kablolu probramlanabilir 2 ürün denedim. Buderus için orjinal kablosuz programlanabilirler yani ithal olanlar 900TL gibi uçuk fiyatlar(geçen sene). Bu yerli malı diye aldım fiyatta uygundu ilk defa bir üründen bu kadar memnun kaldım. 2 defa servise gitti ikiside küçük oğlum yüzünden müşteri kaynaklı arıza olmasına rağmen ücretsiz yaptılar 5 kuruş cebimden para çıkmadı. Ürün servisten geldiğinde 2 adette varta pil koymuşlar. Bunu yazmamın amacı kendimi borçlu hissetmem. Küçük ev aletlerinin en kralı bile serviste sorun yaşatırken ucuz ürün YERLİ ve kaliteli ürün. Alın kesinlikle 2 buçuk senedir kullanan biri olarak kefilim ve tavsiye ediyordum. İntherm mrl 300 rf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.ulke -- 11 Kasım 2018; 15:39:47 >
    Herkes kendi mizacını erdem kabul eder ve kendine benzemeyen insanları ''hatalı'' bulur. İnsanın bu tabiatı göz önüne alındığında, anlaşmanın bir mucize olduğunu itiraf etmek gerekir. İlk adımı karşımızdakini anlamak için atarsak, bu mucize gerçekleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.ulke

İn therm marka oda termostatı baymak falke ve buderus yoğuşmalı marka kombilerde kablosuz ve kablolu probramlanabilir 2 ürün denedim. Buderus için orjinal kablosuz programlanabilirler yani ithal olanlar 900TL gibi uçuk fiyatlar(geçen sene). Bu yerli malı diye aldım fiyatta uygundu ilk defa bir üründen bu kadar memnun kaldım. 2 defa servise gitti ikiside küçük oğlum yüzünden müşteri kaynaklı arıza olmasına rağmen ücretsiz yaptılar 5 kuruş cebimden para çıkmadı. Ürün servisten geldiğinde 2 adette varta pil koymuşlar. Bunu yazmamın amacı kendimi borçlu hissetmem. Küçük ev aletlerinin en kralı bile serviste sorun yaşatırken ucuz ürün YERLİ ve kaliteli ürün. Alın kesinlikle 2 buçuk senedir kullanan biri olarak kefilim ve tavsiye ediyordum. İntherm mrl 300 rf
    Hocam bende intherm kablolu mrl300 modelinden almayı düşünüyorum biraz deneyimlerinizden bahsedermisiniz algılama hassasiyeti nasıl üşüme hissi veriyormu termostat ölçüm stabilitesi nasıl....

• quote:

Orijinalden alıntı: mydoktor

Hocam bende intherm kablolu mrl300 modelinden almayı düşünüyorum biraz deneyimlerinizden bahsedermisiniz algılama hassasiyeti nasıl üşüme hissi veriyormu termostat ölçüm stabilitesi nasıl....

Alıntıları Göster
    ben 3 yıldır kullanıyorum , sıfır problem çok güzel , istediğin hassasiyet ayarı veriliyor.güzel ürün.
    bacanağıma aynı ürünün rf sini aldık vailantta takamadık olmadı ( servis cağırıp ayar yaptırmak gerekti)
  • arkadaşlar merhaba.2013 yılı üretimi Vaillant turbo tec pro modeli hermetik kombim var. Müşteri hizmetleri merkezinden seri numarasına bakarak bu tür cihazlara uyumluluğunu sorguladık. 3.nesil ürün olduğu için kullanılabilir olduğunu söyledi.

Vaillant'ın irelax ürünü ve calormatic 450s oda ısı kontrolcüsü ile uyumluymuş.Fakat ben irelax, cosa vb özelliklerinde daha gelişmiş bir cihaz ile kullanmak istiyorum.

İrelax çok pahalı en ucuz 1100 TL'ye buldum.
    Cosa çok şikayet var, firma ilgisiz diye okudum.
    GENERAL HT400 bunu yeni gördüm. Ürün hakkında bilginiz var mı? Uyumlu olur mu? Bu kombiyi bu ürünlerle kullanan varsa bilgi verirse çok memnun olurum

Fuzuli
  • arkadaşlar bizim evde Demirdöküm p28 model kombi var bu kombi için bana fiyat performans olarak iyi bir oda termostatı önerir misiniz

Orijinalden alıntı: Death Time

arkadaşlar merhaba.2013 yılı üretimi Vaillant turbo tec pro modeli hermetik kombim var. Müşteri hizmetleri merkezinden seri numarasına bakarak bu tür cihazlara uyumluluğunu sorguladık. 3.nesil ürün olduğu için kullanılabilir olduğunu söyledi.

Vaillant'ın irelax ürünü ve calormatic 450s oda ısı kontrolcüsü ile uyumluymuş.Fakat ben irelax, cosa vb özelliklerinde daha gelişmiş bir cihaz ile kullanmak istiyorum.

İrelax çok pahalı en ucuz 1100 TL'ye buldum.
    Cosa çok şikayet var, firma ilgisiz diye okudum.
    GENERAL HT400 bunu yeni gördüm. Ürün hakkında bilginiz var mı? Uyumlu olur mu? Bu kombiyi bu ürünlerle kullanan varsa bilgi verirse çok memnun olurum
    Honeywell'in akilli termostati 850 TL civari.

Internet kontrollu olmayan kablosuz ogrenme modlu CMT727 modeli 700 TL civarı. Kablolu öğrenme modlu olan CMT707 ise 400 TL civari.

Cosa V4'te sikintilar vardi ama sanirim cozuldu. V3 modelinde sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor. Firmanin ilgisiz oldugu soylenemez pek. V3 su anda 250 TL'ye alinabiliyor gayet uygun fiyat.

General markasina bulasmayin farkindaysaniz forumda bile pek konusuldugu görülmez. Genelde 0.5C hassasiyetli olduklari icin isi dalgalanmasi çok fazla olur.

Forumda hasanemmi nickli bi abimiz var kendi yerli uretimi San-Tek marka termostati var öğrenme modlu ben simdiye kadar hic sikayet duymadım fiyati yanlis hatirlamiyorsam 500 TL civari.

Siemens Rev24RF ya bakın birde ogrenme modlu kablosuz 800-900 TL civarı.

Honeywell'in ve Cosa'nin sitesinde kombi marka model seçimi yaptiginizda hangi modelin kombinizle uyumlu oldugu belirtilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. 2 gündür çok araştırdım ve düşündüm. İnternet bağlantı özelliği cazip gelse de çok sık kullanmayacağımı düşündüm.

Bu nedenle oda termostatına karar verdim. Hem şık duruyor, hem de radyo dalgası ile çalıştığı için çekim alanı daha fazlaymış.

İn Therm Mrl 300 Rf modelini sipariş ettim.

Fuzuli
  • Merhaba yeni evimizde Bosch Class 2000W kombi takılı.

Modülasyonlu akıllı bir oda termostatı arayışındaydım fakat, bir yerde okuduğum kadarıyla bu kombi akıllı termostata uyumlu değilmiş. Böyle bir durum var mı? Sadece On/OFF mu takabilirim. Saygılar

Orijinalden alıntı: Death Time

Cevap için teşekkür ederim. 2 gündür çok araştırdım ve düşündüm. İnternet bağlantı özelliği cazip gelse de çok sık kullanmayacağımı düşündüm.

Bu nedenle oda termostatına karar verdim. Hem şık duruyor, hem de radyo dalgası ile çalıştığı için çekim alanı daha fazlaymış.

İn Therm Mrl 300 Rf modelini sipariş ettim.
    Kendi deneyimlerinden yola çıkarak -sahsen- hic iyi yapmamissiniz.

Ilk termostatim Mrl300rf bir sabah buz gibi eve uyandiktan sonra nalet olsun dedim sinyal gonderiyor alici almiyor neyse yakinlastirdim bi seferde kombiyi kapatmiyor. Geri gönderdim, yenisini gonderdiler. Yine aynı sorun sinyal alışverişinde sıkıntı var.

Bu sefer iade edip kurtuldum 1 hafta zor dayandim. Honeywell e gectim yabancılar bu işi yapıyor...

Intherm in ne malzeme kalitesini ne urun kalitesini beğenmemiştim. Hakkindada cokca sikayet mevcut.

Insallah siz mennun kalirsiniz sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Merhaba yeni evimizde Bosch Class 2000W kombi takılı.

Modülasyonlu akıllı bir oda termostatı arayışındaydım fakat, bir yerde okuduğum kadarıyla bu kombi akıllı termostata uyumlu değilmiş. Böyle bir durum var mı? Sadece On/OFF mu takabilirim. Saygılar
    Akilli termostat takabilirsiniz fakat modülasyonlu termostat takamazsiniz. Kombi modulasyonlu termostatlari desteklemez.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.