Şimdi Ara

Ocz Vertex 4 128 Gb İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: labtek71

mrhaba arkadaşlar bende ocz vertex 256 ssd aldım sony vaio F13 (i7 İŞLEMCİ 6gb REM İNTEL 5 CİPSET) bilgisayarım için ama ben o değerleri yakalayamadım ne eksik acaba windows güncellemelerini bitirmedi daha etkisi olabilirmi yoksa ssd demi sorun var okuma ve yazma değerleri 250 mb/s de 4K değeri okumada normal yazmada düşük 1 hafta olmadan geri vereceğim lütfen acele yardımcı olurmusunuz 3 günüm kaldı. sata III AHCI ayarı açık biosa müdahale edilmiyo ama açık olduğunu biliyorum kayıt defterinden (regedit). BİLGİSAYAR 30 SN GİBİ BİR ZMANDA AÇILIYOR BRLİRGİN BİR HIZ VAR AMA BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL

Sata 3 olduguna emin misiniz?http://www.sony.com.tr/product/vaio-f-serisi/vpcf13z1e-b ben göremedim

Birde anvil ve as ssd görüntülerini paylaşırsanız iyi olur ama sata 2 veya sata 3 olması günlük kullanımda fark yaratmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

mrhaba arkadaşlar bende ocz vertex 256 ssd aldım sony vaio F13 (i7 İŞLEMCİ 6gb REM İNTEL 5 CİPSET) bilgisayarım için ama ben o değerleri yakalayamadım ne eksik acaba windows güncellemelerini bitirmedi daha etkisi olabilirmi yoksa ssd demi sorun var okuma ve yazma değerleri 250 mb/s de 4K değeri okumada normal yazmada düşük 1 hafta olmadan geri vereceğim lütfen acele yardımcı olurmusunuz 3 günüm kaldı. sata III AHCI ayarı açık biosa müdahale edilmiyo ama açık olduğunu biliyorum kayıt defterinden (regedit). BİLGİSAYAR 30 SN GİBİ BİR ZMANDA AÇILIYOR BRLİRGİN BİR HIZ VAR AMA BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL

Sata 3 olduguna emin misiniz?http://www.sony.com.tr/product/vaio-f-serisi/vpcf13z1e-b ben göremedim

Birde anvil ve as ssd görüntülerini paylaşırsanız iyi olur ama sata 2 veya sata 3 olması günlük kullanımda fark yaratmaz .

Teşekkür ederim resimleri burda

Ocz Vertex 4 128 Gb İncelemesi

• Şu SSD nin büyüklüğü nekadar

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

Şu SSD nin büyüklüğü nekadar

ocz Vertex 256GB

sorun yok soru basit hm55 sata 2 destekler sata 3 6serisi chipsetle geldi hm65 ve sütü.
    Google yazsan bulacan ama burda taklıyosun.
    http://www.intel.com/content/www/us/en/chipsets/mainstream-chipsets/mobile-chipset-hm55.html

Serial ATA (SATA) 3 Gb/s High-speed storage interface supports faster transfer rate for improved data access with up to 4 SATA ports.

buya yazmıştım ama
    http://forum.donanimhaber.com/m_63990219/mpage_15/tm.htm

• Yukarı @zaq999 dedigi gibi sata 2 destekliyorsa kötü bir sonuç yok ortada.Diski iade etmenizi gerektiren bir sonuçta yok.Farkedebileceginiz bir performans düşüşü olmuyacaktır günlük kullanımda.

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Yukarı @zaq999 dedigi gibi sata 2 destekliyorsa kötü bir sonuç yok ortada.Diski iade etmenizi gerektiren bir sonuçta yok.Farkedebileceginiz bir performans düşüşü olmuyacaktır günlük kullanımda.

Teşekkür ederim bilgi için bende başka bir bilgisayarda test etme imkanım oldu. Acer V3-551G AMD A70m cipsetti var galiba sata III desdekli Win8 ile ocz vertex4 ün değerlerine ulaşdım. Yani ssd sağlam sadece sata II olduğundan mış. Ama benim Sony Vaio sata II olmasına rağmen kapanış açılış süresi aynı hatta benim vaio biraz hızlı geldi bana.

Resimlerde Acer V3-551G AMD A70m Leptopla yapılan testler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.