Şimdi Ara

OCZ Vertex 3 vs Corsair -GT ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsair ın performans olarak o degerlerı veremedıgı söylenıyor bu gun vatana vertex3 60 gb 340 tl ye geldı 120 lıgı 540 tl corsair ın f3 u 310 tl, agılıty 3 60 da 310 tl ne alsam sızce ?

Asenkronize ve senkronize Olayına kafam takıldı bırazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 17 Eylül 2011; 17:56:53 >

• Corsair Force 3 GT tavsiye ederim iops değeri olarak ocz den daha iyidir.
  • Bende aynı soruyu soracaktım. Yurt dışı inceleme sitelerine ve forumlara baktığımda SandForce chip'inin problemlerine değinilmiş, mavi ekran sorunu varmış.
    Bu bilgi ışığında yine tercih edilir mi bu SSD'ler. Force GT planlıyorum ama emin olamıyorum bu yüzden.

Piyasada SandForce kullanmayan SSD var mı?
  • Özellikle Crucial M4 serisi öneriliyor, Türkiye'de nerelerde var?
  • Selam ilk hdd olarak corsair force 3 almıştım. Mavi ekran ve donma talarından dolayı iade etti.

Bu disk yerine aynı fiyata aynı firmadan corsair force 3 gt aldım. Tepki anlamında hissedilir fark var ve kesinlikle donma kilitlenme problemi falan yok.
  • jade hocam, aynı sorunlar bende de var. değişim için hangi firmayla görüştünüz?
  • bu gun vatanda ındırım var bırı 476 dierı 556

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-vtx3-25sat3-120g-120gb-vertex-3-serisi-sata-3.0-ssd-(550mb-okuma-500mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=54747

VTX3MI-25SAT3-120G yukarıdakı urun max ıops degılmı arkadaşlar 476 forumda yurtdısı cıkıslılar bıle bu kadar ucuz degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 17 Eylül 2011; 18:06:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Force GT alın derim bende, hem fiyatı cidden güzel düşmüş hemde Senkron bellek özelliğinden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafican

Force GT alın derim bende, hem fiyatı cidden güzel düşmüş hemde Senkron bellek özelliğinden dolayı.

vertex 3 aldım hocam fıyat farkı vardı aralarında bıde para yetmedı açıkcası
  • Vatan'ın sitesi yanlış göstermiyorsa 120lik Vertex 3 120lik Force GT'den çok daha pahalı.
    %25 indirimli Force GT: 556 TL, Vertex 3: 620TL.
    60lıklarda da Force GT: 317 TL, Vertex 3: 301TL.

120liklerdeki fark inanılmaz. 60lıklardaki ise çok ufak.
    Hangisini aldınız siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafican

Vatan'ın sitesi yanlış göstermiyorsa 120lik Vertex 3 120lik Force GT'den çok daha pahalı.
    %25 indirimli Force GT: 556 TL, Vertex 3: 620TL.
    60lıklarda da Force GT: 317 TL, Vertex 3: 301TL.

120liklerdeki fark inanılmaz. 60lıklardaki ise çok ufak.
    Hangisini aldınız siz?

476 tl ye o 620 lık max ıops modelı
  • Kardeş ben vatan bilgisayardan aldım.
    Ertesi gün iade ettim. Değişim için çek verdiler. Onu kullanarak GT aldım.
    Yeni hdd de en ufak bir donma kilitlenme v.s yaşamadım şimdiye kadar.
  • Garip, halbuki aynı donma/mavi ekran problemleri Force GT'de de var deniliyor. Kimse önermiyor yurt dışı forumlarında, millet bu forumda da "force gt'de sorun yaşamadım" deyince aklım karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jade

Kardeş ben vatan bilgisayardan aldım.
    Ertesi gün iade ettim. Değişim için çek verdiler. Onu kullanarak GT aldım.
    Yeni hdd de en ufak bir donma kilitlenme v.s yaşamadım şimdiye kadar.

hayırdır nıye ıade ettın negıbı sorunlar yaşadın bıraz açıklarmısın ?
  • 476TL ye ben de vertex 3 aldım, vertex2 (349TL) ve force GT arasında kalmıştım..

Umarım doğru tercih olmuştur vertex 3.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

476TL ye ben de vertex 3 aldım, vertex2 (349TL) ve force GT arasında kalmıştım..

valla 120 lıra farkla x2 hız + yenı teknolojıye ulasmak bence nerden baksan kardır hocam kurulum felan yaptınız mı sız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

476TL ye ben de vertex 3 aldım, vertex2 (349TL) ve force GT arasında kalmıştım..

valla 120 lıra farkla x2 hız + yenı teknolojıye ulasmak bence nerden baksan kardır hocam kurulum felan yaptınız mı sız ?

Hocam dediğim gibi 500-1000mb/sn sıralı yazma hızı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Windows altında da 1.3x-1.5x hızlı olsun, benim için yeterli..

İnternet siparişi olduğundan henüz elime ulaşmadı.

• Sürekli donma problemi yaşıyordum eski hdd de.

Pc durduk yere donup kalıyordu.

Hdd GT ile değişince hiçbir problem kalmadı :)

bugon laptop için aksa n stor aldım. Laptopta 120 GB Gt + seagate momentus xt 500 GB birlikte çalışıyor :)
  • @ufuk vatan pc ındırım konusundada bırcok arkadaşın kargosu halla ya tedarık yada ulasımdaymış sag salım gelır ıns
    @jade daha once vertex 3 mu alıp ıade ettın orasını anlayamadım ettıysende onu merak ettım nedenını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.