Şimdi Ara

OCZ son çeyrek gelirlerinin %90'ını SSD'lerden elde etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

    CrySystem tşk ederim kardeşim bi arkadaşa pc topladık ssd istiyor ama yüklediğimiz oynlar 250 gb ta yakın yer tuttuğu için sormak istedim yani sadece anladığım kadarıyla ssd y e yüklü olanlar avantaj sağlıyor değilmi


    Bu hafta buna yönelik testler yapayım. Bu konuda çok büyük sorular akılda yer ediyor. Açıkçası ben de tam farkı göreceğim.

    60 GB Ocz SSd ile WD VelociRaptor 300 GB 10.000 RPM 16MB SATA3 kullanıyorum. Fakat 10k olduğu için çok büyük fark var 7200 lere göre.
    7200 rpm hdd ile ssd testleri
    oyun açılış süreleri vs
  • Zararda olmalarının sebebide yine ssd. 2 ay da bozulup millet tamir için gönderip onlarda yenisini gönderdiklerinden.
  • Çünkü heryerde fazlaca reklam vardı. Fiyatı da uygundu tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

    KanKoKan bişi soracam sana bu diske işletim sistemi kurunca oyunlardaki açılış süresi azalıyormu bide bu diske başka bi sata disk beraber takınca oyunları diğer diske yüklersen gene ssd den mi açılır oyunlar yoksa normal satadanmı


    Oyunları SSD ye yüklersen farkediyor, online oyunlardada fark var, arada sırada online cod 2 oynuyorum, dosyaları ssd ye aldım, yeni harita açıldığında ben çoktan girmiş pozisyon almış oluyorum, millet daha ne olduğunu anlamadan üzerlerine kurşun yağdırıyorsun.

    Ama ayrıca windows açılış süresi çok komik oldu, benim sistemde birçok gadget vardı açılırken çok bekliyordu, şimdi windows açılışındaki animasyon ve biosun yükleme süresi olmasa alet kopacak, özelliklede adobe un photoshop gibi yüklü yazılımlarının açılış süresi 1-2 saniye.




  • Bende diyom bu bize bakmadan nasıl vuruyor diye , tabi bizde normal hdd adamda ssd aslında bakıpta vuruyor ama hdd nin hızı ssd ye yetişemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.