Şimdi Ara

OCZ Revodrive 3x2 240 GB (Takasa Açık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ocz Revodrive 3x2 240 Gb RVD3X2-FHPX4-240G
    Ocz'den Garantili.
    Kullanılmış.

inceleme link
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227744

Fiyat:satıldı

http://www.sanalpazar.com/Ocz-Revodrive-3x2-240-Gb-Rvd3x2-fhpx4-240g__isp10472592

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vertex 3 240 gb-------------------------------- zmrw------------------------ 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 120 gb-------------------------------- poirot------------------------ 2 Adet Satılmıştır
    vertex 3 240 gb-------------------------------- aksuyek--------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- Cevansir-------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 120 gb-------------------------------- Pir--------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- digiyoung------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- pharmacist------------------ 2 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- videomessage-------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- aclkt------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- amilya---------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240 gb-------------------------------- pepe7115 ----------------- 1 Adet Satılmıştır.
    Agility 3 240 gb------------------------------- blackkite------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    Vertex 3 240 gb------------------------------- SorrowOcean--------------- 1 Adet Satılmıştır.
    Agility 3 240 gb------------------------------- caytem---------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 512 gb------------------------------ pizzicato-------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 128 gb-------------------------------- Nikola Tesla----------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256 gb-------------------------------- emreial---------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256 gb-------------------------------- Mult!_61--------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 3 240gb--------------------------------- sevimosman---------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- mesutdogan---------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 128gb--------------------------------- Aysat------------------------ 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- Marmarali------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    OCZ RevoDrive 3------------------------------ huseyinozkan006----------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- gokaycagrii------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- ahmetk86--------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- mder--------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- tolgaa80------------------------ 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- doganyuvarlak----------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- orcunnucro--------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- gumush------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    vertex 4 256gb--------------------------------- Mr_Chuck_Bass---------------- 1 Adet Satılmıştır.
    Ocz RevoDrive 3------------------------------- maxrealqnx--------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    SanDisk Extreme 480 GB--------------------- metinaslandag....................... 1 Adet Satılmıştır.
    OCZ Vector 256GB -------------------------- estrumantalist........................ 1 Adet Satılmıştır.
    Corsair Force GT 240Gb--------------------- fatih12bas............................ 1 Adet Satılmıştır.
    Ocz RevoDrive 3------------------------------ evren91------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------Faewox--------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------cmmll-----------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------Remlak--------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------metehan86-----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------carcibo--------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------zibik-----------------------------4 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------Deadface------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------cihatemlik-----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------gkhncnk-------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------beyazaltin-----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------metexl---------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------gurbuz_e-------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------zaferalm-------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------thorismund----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------oldsnake06----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz Agility 4 256 gb---------------------------coderMX -------------------------1 Adet Satılmıştır.
    Ocz RevoDrive 3------------------------------ asonket------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    ocz Agility 4 256 gb---------------------------optik48700-----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------Mult!_61--------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------emirdeniz------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------egeliilker------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------TeknoAngels--------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------Dante_Imp----------------------1 Adet Satılmıştır.
    Corsair Force GT 240 Gb--------------------- thugboy------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------akuma07-------------------------2 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------kemiKurdu2----------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------Remlak---------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------dusunur71------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------bllclksn----------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------dozkan----------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz Agility 4 256 gb---------------------------DavionV---------------------------1 Adet Satılmıştır.
    ocz vertex 3 120 gb---------------------------WinKy-----------------------------1 Adet Satılmıştır.
    Ocz RevoDrive 3x2 240 gb------------------ salihgulec------------------------- 1 Adet Satılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordpozzo -- 20 Eylül 2013; 13:55:01 >

• bu ürün hiçbiyerde satılmıyor? acaba piyasadan kalktı mı bi fiyatına bakmak istedim de bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Sanalpazardan 1 adet sipariş verdim.

ürününüz kargo verilmiştir. takip edebilirsiniz
    Olumsuz Referans:Tenacious D (Garanti Belgesi Var Dediği Üründe Garanti Belgesi Çıkmadı Geri İade için 3 Hafta Konuştum Hesap Bilgilerimi Verdiğim Halde Yinede Yatırmadı Tekrar İlan Açıp Satmaya Çalıştı En Sonunda İade Edemeyeceğimi Anlayıp Vazgeçtim)
    firatakdag:Asus Sabertooth 990fx R2.0 + Fx 8350 alındı. Anakartın plastik fan kısmını göndermedi. İşlemci fanı alıp onun içinden çıktığını iddia etti çıkmadığını belirttim ve geri iade için anlaştım ancak iade almadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokkan

garanti durumları nedir?

dostum ocz den garantilidirler.
    "Adminler kendi kafalarına referans mesajı siliyor.Dikkatli olun. "mahirnadir2000" nickli kullanıcıdan ürün alırken dikkatli olun.Sıfır diye 2 yıllık ürün satıyor ve DH adminleri prim veriyor." Eski Sistemden Referanslar: Authority (9800GTX)- batyaz(500gb WD SATA2) - UzunERdem (Zalman 9700LED) - WoXeD (Q6600) - carpediemtweety (Logitech MOMO) - RetRofit (EK Supreme Acetal) - nesimdural (x3 8450-gigabyte 780-s2h) - mustafa goksel (19"Samsung-4870) - cªn (Tagan 600w) - Fistan (Sapphire 4850) -atik33 (4xFan)-yaman21(9600M GS) - RaZoR23(P9500) - lord_kharon(T9800) - ynsmrmz Samsung R580 laptop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 adet de ben satın aldım

Orijinalden alıntı: lordpozzo

quote:

garanti durumları nedir?

Ocz garantili derken. Yurtdışı mı?
    Almayı düşünüyorum .

Orijinalden alıntı: Atalay35

quote:

quote:

garanti durumları nedir?

Ocz garantili derken. Yurtdışı mı?
    Almayı düşünüyorum .

evet hocam yurtdışı.
    4.)iyi bayramlar
  • ürünü düşünenler için bi video çektim. eskiden bu notebook 2 dakikada anca kendini topluyordu.

http://www.youtube.com/watch?v=upR1uUc5qxc

elimde ocz vertex 2-3-4 var zaten biliyom ürünleri

vertex 4 leri raid 0 yapacagım bu yüzden vertex 4 128 gb lazım.

iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gkanss

Hocam bu yurtdışı garanti olayı nasıloluyor ? Arizalaninca felan?

ocz sitesinden ticked açıyorsunuz size bir ID ticked veriyorlar maile onu kutunun üzerine yazıyorsunuz.PTT kargo ile gönderiyorsunuz. gidip geliyor SSD diniz kayıtlı adrese bu kadar 10-20 gün arasında sürüyor.

quote:

ocz sitesinden ticked açıyorsunuz size bir ID ticked veriyorlar maile onu kutunun üzerine yazıyorsunuz.PTT kargo ile gönderiyorsunuz. gidip geliyor SSD diniz kayıtlı adrese bu kadar 10-20 gün arasında sürüyor.

Kargo parası kime ait oluyor bu süreçte, gönderirken bize aittir sanırım. Ne kadar oluyor tahmini?

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

quote:

Kargo parası kime ait oluyor bu süreçte, gönderirken bize aittir sanırım. Ne kadar oluyor tahmini?

ben çok gönderi yaptım 18.tl gönderirken geliş onlara aittir OCZ ye

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

ürünü düşünenler için bi video çektim. eskiden bu notebook 2 dakikada anca kendini topluyordu.

http://www.youtube.com/watch?v=upR1uUc5qxc

uçuyorsun adeta
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.