Şimdi Ara

OCZ Power Kampanya Ve Kasa Fiyatları Yanıyor !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N11 Sitesi üzerinden OCZ PSU sipariş ettim ve ürün elime bir gün sonra geçti fiyatlar dikkatimi çekti paylaşmak istedim satıcı ile konuştum garanti konusu ile iligili kafamda soru işaretleri vardı ürünler 3 yıl garantili ve fatura kesip gönderiyorlar arıza durumunda direk para iadesi veya ürün değişimi yapılacağını belirtti firma.

http://www.n11.com/gelismis-magaza/cebimedeger?q=ocz&sortingType=NUMARA11&resultViewType=catalogView

Aynı Satıcı Sahibinden sitesinde çok ciddi indirimler ile kasa satışı'da yapıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-zalman-z3-plus-mid-tower-kasa-siyah-2xusb-2-0-3xusb-3-0-151075000/detay

• OCZ distribütörü de DijitalTrend sanırım. Firma battı diyorlardı , batan geminin malları misali hepsi ucuza elden çıkarılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ssd sıcak mı? 300 eder mi?

• kasa göremedim ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 24 Ocak 2014; 15:34:01 >
  • evet kasa yok??
  • Kasalar sahibinden sitesinde mevcut 6 çeşit kasa satıyorlar ve fiyatlar ikinci el fiyatına kullanıcının diğer ürünleri diğerek sahibinden sitesinde kasaları görebilirsiniz.

OCZhttp://www.n11.com/ocz-vector-vtr1-25sat3-128g-25-128gb-sata-iii-ssd-disk-P18561576 disk fiyatı'da fena değil PSU lar kadar düşük olmasada fiyatı idare eder.
  • alitopal.. Abi naber yav, sen forumu bırakmamış mıydın :) sıcak fırsat filan :))

bu cebimedeger geçen de hoparlör setini 30 liraya satan yer. tanıtım amaçlı zararına mı satış yapıyorlar anlamadım. Piyasada 70 lira olan seti 30 a verdi adamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şirketteki bilgisayarlara power aldım iki tane fanları çok ses yapıyordu hizmetlerinden çok memnun kaldım ürünlerinde fiyatlar çok iyi idi yazayım dedim bende forumlara bakacak vaktim çok olmuyor maalesef işler çok yoğun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Şu ssd sıcak mı? 300 eder mi?

ssd yi yılbaşından önce 200e aldım
    etmez tabiki
    fiyatlarda bişey yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

quote:

etmez tabiki

Kaç zamandır ssd konularında geziyorum ama bir şey bulabiliyorum. Ne de yorum. Bana alınabilecek bir ssd önerebilir misin? Fiyatlar hakkında biraz bilgim var ama iş performans ve fiyat ilişkisine gelince hiçbir karar veremiyorum.

• quote:

quote:

quote:

etmez tabiki

Kaç zamandır ssd konularında geziyorum ama bir şey bulabiliyorum. Ne de yorum. Bana alınabilecek bir ssd önerebilir misin? Fiyatlar hakkında biraz bilgim var ama iş performans ve fiyat ilişkisine gelince hiçbir karar veremiyorum.

dolar bu kadar artmışken almak hiç mantıklı değil bence
    ama illa alacam diyorsanız n11 hb gg gibi sitelerden çek+kampanya birleştirip alın

• quote:

quote:

quote:

etmez tabiki

Vatanda 189 liraya var.

• quote:

en fazla 200 tl eder firma battığına göre 150 tl anca eder garantisi olmayan ürün
    harddisk krizinde bile 120 gb ssd yi 150 tlye aldım
  • Erteledim tavsiyeler üzerine. Kurlar düzelince alırım acelesi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.