Normalde ram için konu açmayacaktım fakat yeni ram çıkmış gözlerime inanamadım paylaşmak istedim. 1333MHZ değilde 2000MHz olsaydı kasayı kanatlandırıp uçururdu herhalde. Ayrıca ne gerek var diye insan kendi kendine soruyor sanırım serverlar için. Ayrıca çok pahalı
Evet bende bir konu açmak istiyodum bununla ilgili ben bunu almayı düşünüyorum.Ne gerek var denilebilir ama ben yeni bir pc toplıcam ve online oynanan bir oyunda avantaj sağlamak için sanal pc ler kurucam her bir sanal pc için de 1 gb ram ayırcağından yüksek oranda ram istiyorum ama sorun şu biz biras Kingston marka Ramlere alışmışız herhalde her yerde onun adı geçiyor maliyetini bi tarafa bıraktığımızda bu OCZ marka ramlerden yeterince performans alırmıyım yani kingston ile arasında gözle görülür bi performans farkı olurmu negatif yönde yani.Ayrıca bunu 1600 mhz cl8 olanı da satışta onu düşündüm ben.Sıfır pc toplıcam ve ilerde 4 gb ramler daha yaygınlaşcaktır sanırım o yüzden 4 gb lık bi ram eklemek istedim.Bu Ocz marka ramlerin Amd phenomll x6 1090 t ile performansı nasıl olur konu hakkında bilgisi olan yada bu marka ram kullanan varsa görüşlerini almak isterim
o.O 950 lira mı
quote:
Orijinalden alıntı: LastShinobi
o.O 950 lira mı
Konuyu açtığım zaman 1.078 Liraydı
4GB tek parça ramler yeni olduğundan çok pahalı yani 2 adet 2 GB aynı hızdaki ve gecikme zamanlarına sahip ramlerin toplam fiyatından daha pahalı. 3 dimm slotu olan bir anakart kullanıyorsanız ve 12GB ram'e gerçekten ihtiyacınız varsa düşünülebilir tabi ama aksi durumda pahalı olması neticesinde gereksiz. hem bu kitler çift cpu soketli workstation anakartlar için serverlarda 12 dimm slotu üzerinden 48GB'a kadar ram ihtiyacını karşılamnak için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme