Şimdi Ara

OCZ GameXStream 1010 W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OCZ GameXStream 1010W SLI Ready Power Supply

arkadaşlar ben bu aletten bi tane almayı düşünüyorum, mavi ledli fanı çok hoşuma gitti, fiyatıda iyi, 1010 w olmasıda güzel
    siz ne diyosunuz bu konuda, alet hakkında bilgisi olan ya da kullanan var mı?

• kasanıza sığacak mı?
  • ihtiyacın mı var _ ? yoksa çok paran mı var ? önce onu söyle
  • stacker 810 kasa var sığar bi de orjinal plexy kapak buldum geçen gün ondan ledli aliim dedim, sistemde x38 anakart 8800 gtx falan olcak yani yüksek güç ihtiyacım var
  • hd2900xt q6600 kullanıyorum max 470 watt gerekiyor, varın siz hesap edin?
  • ben 2 tane 8800 gtx takcam onun için 850 watt ve üzeri lazım
  • buyrun alın tabiki o zaman ama anakart olarak nforce 680i sli lt kullanmanız lazım x38 de cf yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Toughpower GF3 1200W Gold ATX5.0
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

buyrun alın tabiki o zaman ama anakart olarak nforce 680i sli lt kullanmanız lazım x38 de cf yapabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_18817773/tm.htm bura yalan dio o zaman
  • quote:

buyrun alın tabiki o zaman ama anakart olarak nforce 680i sli lt kullanmanız lazım x38 de cf yapabilirsiniz

dostum sen fazla amerikan filmi izlemişsin ya. psu ile ilgili yorumun varsa alıyım yoksa yorma beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10urgs

quote:

dostum sen fazla amerikan filmi izlemişsin ya. psu ile ilgili yorumun varsa alıyım yoksa yorma beni

hayır arkadaş( OErdem ) intel de çalışıooo biz bilmiorz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathayus -- 26 Kasım 2007; 1:55:30 >

• newegg'de yorumlar iyi gorunuyor
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817341007
    sli icin de uygun oldugu yazıyor.zaten ocz büyük firma memnun kalacagınızı dusunuyorum.
    forumda hatırladıgım kadarıyla ocz'nin daha dusuk modellerini kullanan arkadaslar da vardı biraz arastırma yaparsanız iciniz daha rahat eder...
  • x38 anakartala sli yapamassınız

psu ile ilgibir yorumda bulunmayacam bence gereksiz bir psu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

x38 anakartala sli yapamassınız

psu ile ilgibir yorumda bulunmayacam bence gereksiz bir psu

crossfire yapmaya kara verdik. bu arada sıvı soğutma falanda olcak, hız aşırtmayı falan da hesaba katarsan 350 lik psu alacak değiliz heralde
  • ben de bu psu almaya karar werdim bunun hakkında bilginiz warmı arkadaşlar yada olumsuz bir düşünceniz war mı??? yada kullananız war mı?? yada başka bişey tavsiye edebilr misinz??
  • arkadaşlar 700w fsp psu, 8800 ultra yı kaldırırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

arkadaşlar 700w fsp psu, 8800 ultra yı kaldırırmı

bana kalsa bende böyle bi alet alacam fiyatı çok uygun ama silverston diye başımın etini yiyen bi arkadaş var sağolsun ocz yi bile beğenmiyo fsp yi kapıdan içeri sokturmaz heralde :-)))

fsp ile ilgili duyduğum şey stabil olma problemi olduğuydu, zaman zaman dalgalanma yapabiliyomuş ama yinede bi kullanana sormak lazım
  • 1000W'da en iyi seçim High Power Rock Solid :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71761

Bu modelde yok yok

OCZ 1010W FSP üretimi. iyi power ama modüler, çift fan, fan delay off, 80+ sertifika, 6 12x vga çıkışı gibi özelliklere sahip değil

• 1000w psu alıp ondan 300w çekerseniz deli gibi elektrik faturası odersiniz ona göre..

80+ sertifikası varsa o ayrı tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paecon

1000w psu alıp ondan 300w çekerseniz deli gibi elektrik faturası odersiniz ona göre..

80+ sertifikası varsa o ayrı tabii

Hayır hocam, psular her zaman tam güç geçmez sistemin ihtiyacı ne kadarsa o kadar sistemden güç çeker ve ona göre fatura gelir, yani 1000 watt psu sistemden her an 1000 watt çekmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.