Şimdi Ara

OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • XFX 650 watt ben kullanıyorum çok memnunum tabi inventus %25 indirim yapmış corsair psu larda onlara bak
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • az önce ocz nin sitesinden 550w fatalitynin garanti süresini kontrol ettim 5 değil 3 yılmış bilginiz olsun.

Orijinalden alıntı: predators_02

+80 plus nedir ?

http://forum.donanimhaber.com/m_26536917/tm.htm

Psu verimlilik oranı örnek 80 plus bronze , silver , gold gibi de verimlilik oranına göre ayrılmaktadır , verdiğim linkte arkadaşlar açıklamışlar bakabilirsiniz .
    ..:::may The ForCe be with U:::..
  • Ben de kullanıyorum ocz 750 W olan modelini çok sessiz 550 W olan fatal1ty de sessiz oda ocz psular çok mukemmel olmasalarda fiyat - performans da iyi olabilirler ben vatandan 200 tl civarlarında satın almıştım tabi % 25 indirimle ses konusunda endişen olmasın sessiz psu dur

şimdi amd fx-8150
    gigabyte 990 fx ud5 anakart
    Sapphire hd 7870 2 gb 256 bit ekran kartı birde diğer çevre birimler için yeterli olurmu acaba

yeni power almama gerek varmı arkadaşlar ?? yarın vatanda % 25 indirim olursa yarın alacam ocz fatality 750 watt alacam...

işte FSP 500 watt PSU nun iç yapısı

benim bi arkadaşta
    core i7 3770k
    asus z77 anakart
    gtx 670 ekran kartı varmış

sistemde High powerın 560 watt lık powerını kullanıyormuş power harcanan gücü displeylerle gösteriyormuş max çekilen WATT 200 WATT Bişeymiş taş çatlasa 250 watt çekiyormuş o sisteme 560 watt fazla bile geliyor bence benimki haydi haydi yeter... değilmi
  • Evet senin sistemin de oyunlarda 250-275W'ı geçmez tahminim. İşlemci ve ekran kartını aynı anda yüklersen 350-400W seviyelerini görmen olası. Ancak 400W dedim diye gidip de 400W alınmaz tabiki. Zira pay olması lazım, hem verim kaybı nedeniyle hem de güç kaynağının ömrü uzun olsun diye. Diğer türlü canı çıkar :)

Ama dediğim gibi daha çok güç çeken kartlara terfi yapacaksan ya da çoklu kart kullanacaksan OCZ güzel seçim.
  • Getiğimiz ay vatandan OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 750W aldım şuan fiyatı 238 lira %25 indirim ile . Sitemim de fx8320 işlemci pwercolor 7850 ekran kartı 2 hdd 1 ssd 2 ram kullanıyorum. Şu dakikaya kadar sesini duymadım . Isındığını görmedim. Ben memnunum tercih senin.

750W çıkış gücüne sahip powersupply, daha iyi kasa içi havalandırma ve kasa içi kablo karmaşasını gidermek için yatsı ve modüler kablo tasarımına sahip. Tek +12V hat çıkışı sunan PSU, 80Plus Bronz sertifikası gereği olan %85 verimlilik oranına sahip. %100 Japon katı kapasitör ve elektronik bileşenlerden oluşan güç devresi, ısı denetimli çalışan 135mm’lik kırmızı led aydınlatmalı fanı ile görsel şölen sunuyor.

OCZ’ye göre Fatality 750W PSU’nun öncelikle teknik detaylarına bir göz atalım:

* 45°C'de sürekli 750W güç sağlama
    * Maksimum güç
    * Yatsı yapıda kaliteli modüler kablo yapısı
    * 150 x 160 x 86mm (W x L x H) boyutlar
    * ATX12V v2.2 ve EPS12V
    * 85% Etkinlik
    * 80+ Bronze Sertifıkalı
    * Yüksek voltaj/Yüksek Güç/Kısa Devre/ Yüsek akım güvenlik korumaları
    * 100,000 saat kullanım ömrü
    * 135mm çapında, kırmızı led aydınlatmalı ve çift bilyalı fan
    * SLI™ Hazır
    * 5 yıl garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathpoint -- 22 Temmuz 2013; 2:34:58 >
    İŞLEMCİ : AMD FX-8350 -- ANAKART : ASUS M5A97 Evo RS2 -- EKRAN KARTI : POWERCOLOR HD7950 pcs + -- DİSKLER : Sandisk 120 Gb Exterme -- WD 3.5" 1TB Blue SATA 3.0 -- SOĞUTUCU : Coolmaster Seidon 120mm Sıvı Soğutma -- KASA : Gigabayt Sumo WB -- GÜÇ KAYNAĞI : Couger 80 Bbronze 700W Power Supply -- RAMLER : Gskil 2x4 1600mhz 8gb.

• Arkadaşlar teşekkürler.

garanti 5 yıl dimi çünkü bitmesine benim 6 gün kaldı 2 yılın bu sürede götüremiyecem

mouse ile tık yaptığımda veya sağ tıkladığımda mevcut yazıları seçtiğimde dııtt dııtt diye ses geliyor, hatta masaüstünde her sağ tık yaptığımda geliyor

birilerine sordum psu da kapasitör de mi kandansitörde mi ne voltaj atlaması filan olabilir dedi o da belki, tüm sistemi götürmek istemiyorum
    şansımı deneyim sadece psuyu götürerek ama ses ondan geliyor eminim fikri olan var mı bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 2 Aralık 2014; 2:45:18 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.