arkadaslar bugun vatan pc de kurulus yıl donumu dıye ındırım vardı her sey kapıs kapıs dı ben de ocz2g8001g ddr 800 mhz 5-5-5-12 olan 2 tane 1 gb ram aldım bu ram nasıl acaba ben sansa aldım kalıtemıdır ıyımıdır kullanan bılen varmı..
OCZ Reaper Serisinden 1066mhz'lik ramleri kullanıyorum, OCZ sıra dışı ürünler yapan bir firmadır ve ürünleri üst seviye kullanıcılara yöneliktir. Kaliteli bir marka olduğundan kesinlikle emin olabilirsin. Hele kingston bildiğin en iyi markaysa, sana hayatın gerçeklerini görmek için iyi bir fırsat işte
Bende reaper 1066 mhz kullanıcısıyım harika bir ramayrıca butun ocz ramleri güzeldir
Bende de nVidia sli modeli var. Şu an 4-4-4-15 910mhz konumunda çalışıyor. Bundan önce Kingston vardı, pek bir fark göremedim.
İşlemciye hızaşırtma yapıldığı zaman belleklerde otomatik olarak yüksek mhz yükseliyor. Bu sebeple hızaşırtma için, yüksek performans gösteren bellekler alınıyor. Yani hızaşırtma yapmıyorsanız, en ucuz olanı en doğru seçenek olurdu. Fakat hızaşırtma ile ilgileniyorsanız, o zaman soru cevap tecrübe konusu olur.
yanı ben cok uygun fıyatdan aldım ellerınde baska model yoktu ben twınbos ıstıyodum cl4 hem ucukda yarı fıyatına ama bunları aldım sıte sımdıde fısmanım keske ucuz twınbos alsaydım dı yorum cunku 2 tane ram e 135 ytl verdım aslında cok uygun ama yakında onunda fıyatı duser keske ucuz bısı alsaydım dıyorum ama nasıl bı ram aldımıda bılmıyorum aslında bu ocz de cl4 ile cl5 olan aynı frekanslı ramler arasında cok fark varmıdır performans olarak ne bılım aldık bıkere hadı hayırlısı
Herşeyde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
Ürünü aldıysan iyi ve güzel günlerde kullan. Twinmos bellekleri forumda çook beğenilir ama ben pek sevmem. Hızaşırtma konusunda hiç sonuç alamadım. Ocz birinci kalite bellek üreten bir firmadır. Twinmos biraz daha geride kalarak ikinci sınıfr bellek üreten bir firma diye düşünmekteyim.