Şimdi Ara

OCZ Agility 3 120 Gb SSD, Sata 3 Performansı Alamama Düşük hız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
0
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir problem var ama nereden kaynaklı anlamayadım sonuç olarak seni ssd sata 2 gözüküyor zaten sata 2 performansı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 15 Şubat 2012; 13:19:56 >

Orijinalden alıntı: Gerginix

@knnkpln

Şu an 4 -5 ay önce 420 TL'yi Agility3'e yatırmış olduğum için nickimin hakkını veriyorum

Senin agility 3 de böyle çıkarsa gerginxxx olursun artık

Orijinalden alıntı: svstrgmr

en iyisi değişim veya iade olacak
    yoksa fena gerileceğim

Bence önceden verdiğim tavsiyeme uy değişim yapma iade yap paranı geri al çek vericez derlerse alma çünkü senin hakkın 7gün içinde verirsen para iadesi zorunlu.Sonra %25 indirimi bekle vertex 3 veya force gt al.
    ama yine de duruma göre iade talep edebilirim

Benim... Hayır benim... Hayır ben!!!

Bu meseleyi hissetmiş, yetersiz teknik bilgi ve kısıtlı kavram dağarcığı yüzünden, tıpkı "OĞLUMM 2GB EKRAN KARTI BULDUM ÇOK UCUUUZ" mantığıyla "OĞLUM SATA3 SSD BULDUM PAHALI MODELLERDEN SADECE 20 MB YAVAŞMIIIŞ" nidaları atarak bir Moğol süvarisi gibi plansız - programsız SSD'yi satın almıştım. Bu tecrübe bana 420 TL'ye patladı. Ayrıca eşim bana "buna verdiğin paranın karşılığında ne elde ettin?" diye sorduğunda "SORDUĞUN SORUYO BOOAK PCMİN AÇILIŞ HUZU 90 SANİYÖDEN 21 SANİYÖYÖ DÖŞTÜÜÜÜ" dediğimde yüzüme acıyarak bakıyor.

Şaka bir yana Açtığım ürün inceleme sayfasıyla birlikte Agility ve SSD kusuyorum halbu ki kendime eski TV görünümünde ahşap kasa modifiye edecektimhttp://forum.donanimhaber.com/m_57493516/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57493516

Ürünün koşulsuz iade süresi tamamlanmadan iade ile en azından mide bulantısı hafifler. Agility her ne kadar sıkı bir ürün olsa da hep söylediğim gbi Vertex 3 ve Force GT fiyatları düşmüşken, aradaki fark azalmışken (en azından Vatan %25 indirimlerinde) bu işi anlamış - öğrenmiş kişiye göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 15 Şubat 2012; 14:02:07 >

• Vertex 3 ile agilitiy arasındaki 20 TL fiyat farkını farketmesem ve force 3 ile vertex 3 fiyatının aynı olduğunu görmesem bende normal force 3 serisi alacaktım.
  • Ben de bu aralar SSD bakıyorum ve agility 3 ilgimi çekiyor. Yanlız yabancı forumlarda ne yazık ki bnm laptopla sorun yaşayanlar var. Orada şunu her marka için öneriyorlardı. Windows'tan swap file ayarının kapatılması. Özellikle trim açıksa bu klasik hdd'lerde ön belleğe alma ayarlarının kapatılması gerektiğini önermişlerdi.. Kaynağı bulunca akşam eklerim.. Bunu da deneyebilirsiniz.
    DH 2005 Üyesi
  • dediğin çözümü sabırsızlıkla bekliyorum

dediğin çözümü sabırsızlıkla bekliyorum

İşin garibi senin ssd neden sata 2 gözüküyor
  • quote:

beni kandırmış olabilirler mi?

Olamazlar... öyle bir ihtimal yok. Tek sorun neden AIDA64 tarafından SATA II olarak algılandığı... Akşam olsun da eve gidip bakayım ben de sabırsızlandım...

Yok hocam öyle şey olmaz da ssd problem var herhalde.Sen en iyisi şöyle yap bir arkadaşından bilgisayarında bu ssd bağla sistem diski olarak değil tabiki aida64 den bak orada ne yazıyor disk arayüzü olarak.

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben de bu aralar SSD bakıyorum ve agility 3 ilgimi çekiyor. Yanlız yabancı forumlarda ne yazık ki bnm laptopla sorun yaşayanlar var. Orada şunu her marka için öneriyorlardı. Windows'tan swap file ayarının kapatılması. Özellikle trim açıksa bu klasik hdd'lerde ön belleğe alma ayarlarının kapatılması gerektiğini önermişlerdi.. Kaynağı bulunca akşam eklerim.. Bunu da deneyebilirsiniz.

dediğin çözümü zaten uygulamışım

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Olamazlar... öyle bir ihtimal yok. Tek sorun neden AIDA64 tarafından SATA II olarak algılandığı... Akşam olsun da eve gidip bakayım ben de sabırsızlandım...

Aida bence doğru algılıyor arkadaşın yaptığı testlerden belli sata2 modunda çalışıyor alet nasıl oluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 15 Şubat 2012; 19:30:01 >
    acaba yanlış reg dosyası mı girdim?

Kırma diyordum ama bu kadarını beklemiyordum
    ben onu göremedim

EDİT: Sonunda Agility'nin tüm şifreleri çözüldü ve yine yüksek performansa çok para harcamaya gerek yok türünden EXPER ve CASPER sloganlarının boş olduğu ortaya çıktı... Bu site insanı zıvanadan çıkarıyor. Ne kadar öğrenirsen o kadar istiyorsun ne kadar istersen de PC amaç olmaktan çıkıp bir fetiş halini alıyor.

Agility'nin SATA II - III arasında bir yerlerde olduğunu varsaymıştım kendi incelememde böyle söylemiştim. Anası SATA II babası SATA III, daha çok anasına çekmiş AIDA64 bunu söylüyormuş bakmak, uyarılınca aklımıza geldi. Oh be... Dostum yol yakınken kurtul diyeceğim ama o anakartı 2 yıl değiştirmeyecektin. Çok ince bir yerdesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 15 Şubat 2012; 20:18:23 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.