Şimdi Ara

Oculus (2013) | Mike Flanagan - Katee Sackhoff - Karen Gillan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Oculus (2013) | Mike Flanagan - Katee Sackhoff - Karen Gillan

Sonunda The Conjuring ve insidious gibi kaliteli bir korku filmi daha geliyor gibi.

IMDB linkleri gözükmediği için direk link olarak veriyorum.
    http://www.imdb.com/title/tt2388715/

Filmin Özeti

Film oldukça gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, anne babalarının ölümünün ardından kötü giden ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, tüm tersliklere bu aynanın yol açtığına inanmaktadır. Kaylie olayları çözmek ister, araştırmasında derine indikçe tarih kendini tekrarlayacaktır. Kardeşlerin ilişkileri daha da kötüleşir, çünkü zamanla aynanın kötücül gücünün etkisine girmişlerdir.
    Mike Flanagan'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı 2013 yapımı korku filmi. Filmin başrollerinde Katee Sackhoff ve Karen Gillan yer alıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Konu klişe ortalama bir korku-gerilim filmi.Final sahnesi de vasat.
  • 4 Temmuz da vizyona giriyormuş. Normal bir film diyorlar. Sırf Karen Gillan için izlerim büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

4 Temmuz da vizyona giriyormuş. Normal bir film diyorlar. Sırf Karen Gillan için izlerim büyük ihtimalle.

Çoğu kişi beğenmemiş yarıda kapattım diyen var,birçok sitede şimdiden bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

4 Temmuz da vizyona giriyormuş. Normal bir film diyorlar. Sırf Karen Gillan için izlerim büyük ihtimalle.

Çoğu kişi beğenmemiş yarıda kapattım diyen var,birçok sitede şimdiden bulunuyor.

İnternetten de izlerim maksat Karen Gillan ın olduğu filmi izlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutSecT -- 3 Temmuz 2014; 1:25:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Videoyu açmadan, ön izlemedeki tip korkuttu
  • film nasıl ? izleyenlerden acil bi yorum alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzleyeli çok oldu ama fena değildi diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bişey bekleme orta halli bir film.
  • film güzel başlasa da, sonlara doğru saçmalamaya başlıyor. gerçi korku filmlerinin çoğunluğu bu şekil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.