Şimdi Ara

OCTeamTurkiye Intel GameX te tek kart , 3d06@17.7k!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce de duyurduğumuz üzere dün ve bugün Lütfi Kırdar da , Intel GameX etkinliğinde canlı canlı denemelerde bulunduk.Dün 6600@5ghz bir sistem ile gelenlere 1900*1200 çözünürlükte stalker oynattık.Hani herkes tarafından söylenir ya "o hıza çıktın ama stabil mi! ben oyun oynayabilir miyim o hızda!" tarzında çıkışmalara bir cevap olmasını istedik biraz da
    Bugunkü esas amacımız ise daha önce belirttiğimiz üzere 3dmark06 da güzel bir sonuca imza atmak oldu , herşeyden önce şunu belirtelim ki , canlı olarak overclock yapmak çok zor kendinizi garantiye almaya çalışırken bir yandan da oldukça iyi skor almaya çalışıyorsunuz ki bu yüzden bugun aldığımız skor max değildi elbet ;fakat hwbot a göre tek kart 06 dünya 5.liğini ele geçirdik, 9p olsa dünya 4. lüğü

CASPER , INTEL TÜRKİYE , MSI TÜRKİYE , ÇİZGİ ELEKTRONİK , BENQ TÜRKİYE YE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER ..

NOT: ilerleyen vakitlerde bol miktarda resim vs ekleyeceğiz bu konuya, zaten etkinliğe gelen arkadaşlarında ekleyebileceği bir yığın fotosu olsa gerek..

Simdi birazda bugunkü sistemimizden bahsedelim

Intel QX6700@4760MHZ@1.7V@-150c blok
    Asus P5B DLX (Full modlu)
    2*512MB Kingston HyperX 8500
    2*512MB Corsair XMS2 8500
    MSI 8800GTX@850/1190 , vgpu=1.67v,vmem=2.35v @-100c blok
    4*150GB RAPTOR RAID 0
    Soğutma = Sıvı azot (LN2) ve yardımcı fanlar

Hemen kısaca tek kart 06 dünya 5.si skor (hwbot a göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCTeamTurkiye -- 26 Mayıs 2007; 21:30:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OCTeamTurkiye

afferim

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

afferim

Alıntıları Göster
    o benqler ne öle bühü

tebrikler güzel skor

• quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

o benqler ne öle bühü

tebrikler güzel skor

Alıntıları Göster
    birazda ekran kartına yönelseniz be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

o benqler ne öle bühü

tebrikler güzel skor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

o benqler ne öle bühü

tebrikler güzel skor

benimde gözüm benq'da kaldı gerisi boş valla

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

o benqler ne öle bühü

tebrikler güzel skor

benimde gözüm benq'da kaldı gerisi boş valla

Alıntıları Göster
    Böyle bi organizasyonda canlı o/c ve dünya 5. liği. Hll olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys_tweaker

Böyle bi organizasyonda canlı o/c ve dünya 5. liği. Hll olsun

Alıntıları Göster
    çok istedim gelmek , hatta davetiye bile aldım , ama gelemedim işlerden dolayı. Müthiş bir atmosfer varmış gerçektende .

O kalabalıkta ve psikolojik baskı altında skorlar süper bence

ama LCD lerde hala gözüm kaldı yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

çok istedim gelmek , hatta davetiye bile aldım , ama gelemedim işlerden dolayı. Müthiş bir atmosfer varmış gerçektende .

O kalabalıkta ve psikolojik baskı altında skorlar süper bence

ama LCD lerde hala gözüm kaldı yaa

Alıntıları Göster
    gidemedim.Tebrikler OCTeam Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_solider

gidemedim.Tebrikler OCTeam Türkiye

Alıntıları Göster
    OCTeam Türkiye'nin yaptıklarını yakından takip eden ve bilen biri olarak gerçekten çok iyi iş çıkardılar. Canlı OC gösterisi yapmak inanın çok zor iş. Onların gösteri sırasında akıttığı teri izlemek bile beni terletirken gerçekten heyecanlandım. En azından canlı gösterilerde karizmayı çizdirmekte ihtiamller arasında her zaman var olacaktır.

OCTeam Türkiye ile nice yeni skorlara dileyelim. Sanırım okullarında kapanması ile birlikte bu yaz Türkiye adına en ciddi rekorların kırılacağı en önemli zaman dilimi olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

OCTeam Türkiye'nin yaptıklarını yakından takip eden ve bilen biri olarak gerçekten çok iyi iş çıkardılar. Canlı OC gösterisi yapmak inanın çok zor iş. Onların gösteri sırasında akıttığı teri izlemek bile beni terletirken gerçekten heyecanlandım. En azından canlı gösterilerde karizmayı çizdirmekte ihtiamller arasında her zaman var olacaktır.

OCTeam Türkiye ile nice yeni skorlara dileyelim. Sanırım okullarında kapanması ile birlikte bu yaz Türkiye adına en ciddi rekorların kırılacağı en önemli zaman dilimi olabilir..

Alıntıları Göster
    Bende sınavlarım yogunlaşmasıyla beraber gelemedim birdahakine gelmessem...

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

Alıntıları Göster
    Fuara gelen bi arkadaşımızla o kargaşada pek anlaşamadık ama o kare prizma blok un daha fazla iç yüzey alanına sahip olacağını japonlarında bu yüzden kare prizma dizaynını kullandığını ısrarla idda ediyordu doğru anladıysam o kargaşada .

aşağıdaki şekle göre ufak bi hesap yapalım .. içi boş prizma ve silindirik blokların iç yüzey alanlarını hesaplayalım .. diyelim ki bloklarımızın yükseklikleri aynı ve h kadar ..

içi boş kare prizma blok un iç yüzey alanı (duvar kalınlıkları 2 tasarım içinde aynı ve 0 olarak alıyoruz.)

bknz aşağıdaki figür..

içi boş kare prizma blok un iç yüzey alanı = 4*(2r*h) =8hr

içi boş silindir blok un iç yüzey alanı = 2*pi*r*2^(1/2)*h = 8.885hr

dolayısıyle silindirik blok bize bariz anlamda daha büyük iç yüzey alanı sunar , arkadaşımızın atladığı nokta kare prizmanın içine girebilecek silindirik blok ile kare prizma blok un iç yüzey alanlarını karşılaştırmaktı . Ben onun iddasını bu yönde anladığım için açıklık getirmek istedim .

saygılar ..

çizimin kötülüğü için üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 27 Mayıs 2007; 19:26:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

Fuara gelen bi arkadaşımızla o kargaşada pek anlaşamadık ama o kare prizma blok un daha fazla iç yüzey alanına sahip olacağını japonlarında bu yüzden kare prizma dizaynını kullandığını ısrarla idda ediyordu doğru anladıysam o kargaşada .

aşağıdaki şekle göre ufak bi hesap yapalım .. içi boş prizma ve silindirik blokların iç yüzey alanlarını hesaplayalım .. diyelim ki bloklarımızın yükseklikleri aynı ve h kadar ..

içi boş kare prizma blok un iç yüzey alanı (duvar kalınlıkları 2 tasarım içinde aynı ve 0 olarak alıyoruz.)

bknz aşağıdaki figür..

içi boş kare prizma blok un iç yüzey alanı = 4*(2r*h) =8hr

içi boş silindir blok un iç yüzey alanı = 2*pi*r*2^(1/2)*h = 8.885hr

dolayısıyle silindirik blok bize bariz anlamda daha büyük iç yüzey alanı sunar , arkadaşımızın atladığı nokta kare prizmanın içine girebilecek silindirik blok ile kare prizma blok un iç yüzey alanlarını karşılaştırmaktı . Ben onun iddasını bu yönde anladığım için açıklık getirmek istedim .

saygılar ..

çizimin kötülüğü için üzgünüm

Alıntıları Göster
    Silindir şeklinde olan block daha iyi yani peki neden japonlar kare kullanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: owbilo

Silindir şeklinde olan block daha iyi yani peki neden japonlar kare kullanıyorlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

bu ucu açık bi konu sonuçta japonlar mounting yani sabitleme olayını farklı bir şekilde uyguluyorlar kare prizma blok tan max yüzey alanını elde edebilmek için . burdaki açıklamamdaki amaç genel bi yargıya varmak değil anlaşılmazlığı ortadan kaldırmaktı sadece , yoksa sadece max yüzey alanı iyi blok anlamına gelmiyor ne yazıkki ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 27 Mayıs 2007; 19:35:30 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

bu ucu açık bi konu sonuçta japonlar mounting yani sabitleme olayını farklı bir şekilde uyguluyorlar kare prizma blok tan max yüzey alanını elde edebilmek için . burdaki açıklamamdaki amaç genel bi yargıya varmak değil anlaşılmazlığı ortadan kaldırmaktı sadece , yoksa sadece max yüzey alanı iyi blok anlamına gelmiyor ne yazıkki ..

Alıntıları Göster
    Kare kesitli blok ile silindir blok arasında benim tecrübeme göre tek bir fark var, Kare bloğu grafik kartına daha iyi oturtursunuz. Eğer ki bu sli/cf tarzı bir grafik kart sistemi ise, 2 kart arasına silindir bloğu oturtmak çok zordur, çünkü o aralığa sığan silindirin çapı parmak kalınlığında olacaktır.

Bu seferde o aralığa hangi blok daha iyi olur diye tartıişırsak, dikdörtgen kesitli bir blok hem araya rahat sığar, hemde hacmi büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 28 Mayıs 2007; 22:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

Kare kesitli blok ile silindir blok arasında benim tecrübeme göre tek bir fark var, Kare bloğu grafik kartına daha iyi oturtursunuz. Eğer ki bu sli/cf tarzı bir grafik kart sistemi ise, 2 kart arasına silindir bloğu oturtmak çok zordur, çünkü o aralığa sığan silindirin çapı parmak kalınlığında olacaktır.

Bu seferde o aralığa hangi blok daha iyi olur diye tartıişırsak, dikdörtgen kesitli bir blok hem araya rahat sığar, hemde hacmi büyük olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meke

Baştan da söylediğim gibi yukardak karşılaştırma oradaki arkadaşın kare prizma blok un daha fazla iç yüzey alanına sahip olacağını idda etmesinden dolayı idi yoksa bence de böyle bir karşılaştırmanın gereği yok ama insanlar söylediğinizde bunu reddediyorsa mecburen matematiksel olarak dökmek gerekiyor.. , değil mi meke hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 28 Mayıs 2007; 22:55:15 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Baştan da söylediğim gibi yukardak karşılaştırma oradaki arkadaşın kare prizma blok un daha fazla iç yüzey alanına sahip olacağını idda etmesinden dolayı idi yoksa bence de böyle bir karşılaştırmanın gereği yok ama insanlar söylediğinizde bunu reddediyorsa mecburen matematiksel olarak dökmek gerekiyor.. , değil mi meke hocam

Alıntıları Göster
    Yanlış ifade ettiğim bir bölümü sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

Yanlış ifade ettiğim bir bölümü sildim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gelenlerden video çeken olmuş buyrun izlemek isteyenlere ..

http://www.youtube.com/profile?user=Galaktix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 3 Haziran 2007; 9:34:12 >

• Tebrikler!!!
    Gerçekten muazzam bir basarı ve muazzam bir skor. Yalnız bu skorla 5. degil 2. sıradasınız. hwbot tan KINGPIN ve hipro5 ayrıldı. onepagebook u banladılar.
    Ayakta alkışlanıcak kişilerseniz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Tebrikler!!!
    Gerçekten muazzam bir basarı ve muazzam bir skor. Yalnız bu skorla 5. degil 2. sıradasınız. hwbot tan KINGPIN ve hipro5 ayrıldı. onepagebook u banladılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Tebrikler!!!

Su anda hala 5. sıradayız. onepagebook'un yaptıkları artık yetmişti, banlamakta çok haklılar. Fakat kingpin ve hipro5'in ayrılmış olması demek onların o skorları elde etmediği anlamına gelmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.