Şimdi Ara

octavia scout 4x4 .Mantıklı tercih mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır takip ettiğim bir araç bu. sizce 84 bin eder mi.? 2.0 dizel bir araç. yalnız 77 bin den 84 e çıkarmışlar. zaten çok satışı olmayan bir araç. skoda ya çift ben aile için çok uygun görüyorum ama bu fiyat biraz can sıkıcı. siz ne dersiniz.

• hocam aile içinse ne gerek var o kadar para vermeye bi 4x4 diye illaki octavia hosuma gidiyor diyorsanız 1,6 dizel elegance DSG şanzumanlısını alın aile için birebir
  • Sevgili Csurgen,

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=328917

Linkteki aracı gördünüz mü bilmiyorum,55.000 TL pazarlık ile daha uygun bir fiyata alınabilir kanısındayım...

2 .el kaygısı ile araba alınmasına her ne kadarda karşı olsamda!

84.000 TL ise sıfırı,3 senede kayıp tam 30.000 TL

yorum yapmaya gerek bırakmıyor kanısındayım...
  • Birde bu araçlarda şu bölüme bitiyorum aracın estetiğini inanılmaz bozuyor bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: aadrty
    Birde bu araçlarda şu bölüme bitiyorum aracın estetiğini inanılmaz bozuyor bana göre

Evet benımde gozum dırek oraya gıdıyor ve cok cırkın gorunuyor.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2009-model-skoda-octavia-scout-4x4-17-000-km-45701361/detay/

satılmadı ise bu daha uygun lakin bunlar Manuel 84.670 liste fiyatı olan Otomatik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 22 Haziran 2011; 14:57:21 >
  • 84 bini bu araca vermezdim madem 4 çeker olacak o fiyata uygun bir suv almaya çalışırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle mantıksız . neden aile aracı olması için 4x4 bir araç alınır ki? değer kayb yuzde 40 olacağını ble bile. o parya 2.0tdı dsg süperb elegance alınır. tadından yenmez.
  • arkadaşlar bana da mantıksız geldi. araç çok iyi ama fiyat olarak değil. linkleri veren arkadaşlara teşekkürler. onlar eski kasa ama sağolun. ben başka mantıklı tercihlere bir bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

arkadaşlar bana da mantıksız geldi. araç çok iyi ama fiyat olarak değil. linkleri veren arkadaşlara teşekkürler. onlar eski kasa ama sağolun. ben başka mantıklı tercihlere bir bakayım

dizel superb güzel seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

arkadaşlar bana da mantıksız geldi. araç çok iyi ama fiyat olarak değil. linkleri veren arkadaşlara teşekkürler. onlar eski kasa ama sağolun. ben başka mantıklı tercihlere bir bakayım

bir an için korktum bunca eleştiriye ve mantıksız bir fiyata rağmen şeytana uyup alırsınız diye... neyseki gerçeği görmüşsünüz
  • bir superb hayranı olarak, bence o kadar parayı verdikten sonra superb çok daha iyi bir seçim olacaktır.
    sonuçta 7 koltuklu kullanılmayacaksa, diz mesafesi ve ekstra konfor-güvenlik olarakta arkada oturacaklar için daha uygun gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aadrty

Birde bu araçlarda şu bölüme bitiyorum aracın estetiğini inanılmaz bozuyor bana göre

Aceleyle bu kadar oldu. Orası ne kadar ince olursa olsun göze batıyor..

• İncelikten ziyade,örneğin jetta'daki gibi siyah olsa daha güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

İncelikten ziyade,örneğin jetta'daki gibi siyah olsa daha güzel olabilir.

Daha iyi oldu hakikaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

İnce olursa güzel diyorsunuzda..Mühendisler düşünmemişmi bunu?..Araç takla atınca sizi ne koruyacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

İnce olursa güzel diyorsunuzda..Mühendisler düşünmemişmi bunu?..Araç takla atınca sizi ne koruyacak acaba?

Elbette vardır bir sebebi. Ona birşey demiyoruz..

• İlle de sıfır araba istemiyorsanız ama ille de 4x4 olacak, geniş olacak diyorsanız bence;

ikinci el BMW x3 2.0D ya da vergi sıkıntı olmazsa Land Rover Freelander 2.2 dizellere bakabilirsiniz.
  • x3 3.20d den ne kadar fazla yakar bilginiz varmı ?
  • Gerçek bir 4X4 bakıyorsunuz bu sınıfta Subaru'lardan şaşmayın....Skoda'ya üzgünüm skoda sahipleri kızmasın ama bu para verilmez...

Yani 2006 WRX STi alırım ailem için ama yine bunu almam..4 çeker istemiyorsunuz durum değişir.

Sakın genişlik için 3.20d almayın hayatınız kararır..Arkaya 2 kişi zor sığıyor. Hatta köşeleri kalkık koltuklar inanılmaz rahatsız. Klostrofobiniz varsa daha da azabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 23 Haziran 2011; 0:19:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.