Bildirim
octavia scout 4x4 .Mantıklı tercih mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam aile içinse ne gerek var o kadar para vermeye bi 4x4 diye illaki octavia hosuma gidiyor diyorsanız 1,6 dizel elegance DSG şanzumanlısını alın aile için birebir -
Sevgili Csurgen,
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=328917
Linkteki aracı gördünüz mü bilmiyorum,55.000 TL pazarlık ile daha uygun bir fiyata alınabilir kanısındayım...
2 .el kaygısı ile araba alınmasına her ne kadarda karşı olsamda!
84.000 TL ise sıfırı,3 senede kayıp tam 30.000 TL
yorum yapmaya gerek bırakmıyor kanısındayım... -
Birde bu araçlarda şu bölüme bitiyorum aracın estetiğini inanılmaz bozuyor bana göre
-
quote:
Orijinalden alıntı: aadrty
Birde bu araçlarda şu bölüme bitiyorum aracın estetiğini inanılmaz bozuyor bana göre
Evet benımde gozum dırek oraya gıdıyor ve cok cırkın gorunuyor. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2009-model-skoda-octavia-scout-4x4-17-000-km-45701361/detay/
satılmadı ise bu daha uygun lakin bunlar Manuel84.670 liste fiyatı olan Otomatik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 22 Haziran 2011; 14:57:21 > -
84 bini bu araca vermezdim madem 4 çeker olacak o fiyata uygun bir suv almaya çalışırdım -
kesinlikle mantıksız . neden aile aracı olması için 4x4 bir araç alınır ki? değer kayb yuzde 40 olacağını ble bile. o parya 2.0tdı dsg süperb elegance alınır. tadından yenmez. -
arkadaşlar bana da mantıksız geldi. araç çok iyi ama fiyat olarak değil. linkleri veren arkadaşlara teşekkürler. onlar eski kasa ama sağolun. ben başka mantıklı tercihlere bir bakayım -
quote:
Orijinalden alıntı: csurgeon
arkadaşlar bana da mantıksız geldi. araç çok iyi ama fiyat olarak değil. linkleri veren arkadaşlara teşekkürler. onlar eski kasa ama sağolun. ben başka mantıklı tercihlere bir bakayım
dizel superb güzel seçim olur -
quote:
Orijinalden alıntı: csurgeon
arkadaşlar bana da mantıksız geldi. araç çok iyi ama fiyat olarak değil. linkleri veren arkadaşlara teşekkürler. onlar eski kasa ama sağolun. ben başka mantıklı tercihlere bir bakayım
bir an için korktum bunca eleştiriye ve mantıksız bir fiyata rağmen şeytana uyup alırsınız diye... neyseki gerçeği görmüşsünüz -
bir superb hayranı olarak, bence o kadar parayı verdikten sonra superb çok daha iyi bir seçim olacaktır.
sonuçta 7 koltuklu kullanılmayacaksa, diz mesafesi ve ekstra konfor-güvenlik olarakta arkada oturacaklar için daha uygun gibi... -
quote:
Orijinalden alıntı: aadrty
Aceleyle bu kadar oldu.Orası ne kadar ince olursa olsun göze batıyor..
-
İncelikten ziyade,örneğin jetta'daki gibi siyah olsa daha güzel olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
İncelikten ziyade,örneğin jetta'daki gibi siyah olsa daha güzel olabilir.
Daha iyi oldu hakikaten.. -
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Daha iyi oldu hakikaten..
İnce olursa güzel diyorsunuzda..Mühendisler düşünmemişmi bunu?..Araç takla atınca sizi ne koruyacak acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Daha iyi oldu hakikaten..
İnce olursa güzel diyorsunuzda..Mühendisler düşünmemişmi bunu?..Araç takla atınca sizi ne koruyacak acaba?
Elbette vardır bir sebebi. Ona birşey demiyoruz..
-
İlle de sıfır araba istemiyorsanız ama ille de 4x4 olacak, geniş olacak diyorsanız bence;
ikinci el BMW x3 2.0D ya da vergi sıkıntı olmazsa Land Rover Freelander 2.2 dizellere bakabilirsiniz. -
x3 3.20d den ne kadar fazla yakar bilginiz varmı ? -
Gerçek bir 4X4 bakıyorsunuz bu sınıfta Subaru'lardan şaşmayın ....Skoda'ya üzgünüm skoda sahipleri kızmasın ama bu para verilmez...
Yani 2006 WRX STi alırım ailem için ama yine bunu almam..4 çeker istemiyorsunuz durum değişir.
Sakın genişlik için 3.20d almayın hayatınız kararır..Arkaya 2 kişi zor sığıyor. Hatta köşeleri kalkık koltuklar inanılmaz rahatsız. Klostrofobiniz varsa daha da azabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 23 Haziran 2011; 0:19:22 >
Benzer içerikler
- range rover evoque kronik sorunlar
- d1 ehliyet yenileme
- araç değer kaybı dolandırıcıları
- 10 40 motor yağı en iyisi hangisi
- shell helix hx7 10w-40 yorumlar
- pagani utopia
- nio türkiye"ye gelecek mi
- mg3 özellikleri
- peugeot 408 bagaj hacmi
- toyota bz5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X