Daha önce bu başlığı DH Garaj kısmında açmıştım. Octavia ile ilgili olduğu için burada da yer almasında fayda var *************************************************************************************************
Krom Kaplamalı Egzos Ucu
Paslanmaz çelikten yapılmış Octavia 1.6 MPI için Orjinal Skoda Aksesuarı (FDC 610 003)
Başta yurtdışından almayı düşünüyordum ama sonra kampanya döneminde yetkili servisten satın almanın daha ucuza geleceği ortaya çıktı :)
internette araştırma yapana kadar bu aksesuarı kendim takabileceğimi sanıyordum. Ancak anlaşıldı ki mevcut egzos çıkışının biraz kesilmesi ve sonunda kaynak yapılması gerekiyormuş :)
Kullanımı kılavuzu farklı motorların orjinal egzoslarına takılabilecek diğer egzos uçları için de bilgiler içeriyor. Ve maalesef kılavuzda Türkçe açıklama yok :(
İyi bir maliyetle aracınızı görsel açıdan çok daha şık hale getirmişsiniz.
Kampanya döneminde almadığım için bana daha maliyetli olsa da ben de krom kaplı egzoz ucu taktırmıştım. Kesinlikle araca farklı bir hava katıyor.
Bu arada Superb'deki farklı ve kaynak yapmadan krom 2 egzoz ucu takılıyor, aldıktan sadece birkaç gün sonra kim olduğunu bilmediğim çok sevgili bir insan evladı tekini çalmıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: enoktakenokta
quote:
Orijinalden alıntı: isikayhan
Bana maliyeti: Normalde liste fiyatı 165 TL idi Kampanya döneminde %20 indrimli fiyatı 132 TL Egzoscuda tarktırmak 10 TL
Yutdışından almaya kalksaydım gönderim türüne göre 72 € veya 98 €'ya mal olacaktı:
İyi bir maliyetle aracınızı görsel açıdan çok daha şık hale getirmişsiniz.
Kampanya döneminde almadığım için bana daha maliyetli olsa da ben de krom kaplı egzoz ucu taktırmıştım. Kesinlikle araca farklı bir hava katıyor.
Bu arada Superb'deki farklı ve kaynak yapmadan krom 2 egzoz ucu takılıyor, aldıktan sadece birkaç gün sonra kim olduğunu bilmediğim çok sevgili bir insan evladı tekini çalmıştı...
geçmiş olsun bundan da anlaşılıyor ki kaynak yaptırtmak şart
Aslında servisin de suçu var; zira vidalanabildiği halde ilk sefer vidalamamışlardı, şimdiyse iki egzoz ucu da vidalı.
quote:
Aslında servisin de suçu var; zira vidalanabildiği halde ilk sefer vidalamamışlardı, şimdiyse iki egzoz ucu da vidalı.
vidalamadıklarını baştan biliyormuydunuz yoksa olaydan sonra mı öğrendiniz?
quote:
quote:
Sonra fark ettim, zaten taktırdıktan sadece 1-2 gün sonra 1 tanesi yerinde yoktu...
quote:
quote:
quote:
Sonra fark ettim, zaten taktırdıktan sadece 1-2 gün sonra 1 tanesi yerinde yoktu...
servis hatasını giderdi mi, yoksa siz mi yenisini aldınız?
quote:
quote:
quote:
quote:
Bana patladı, papaz olmak da istemedim açıkçası, sürekli gittiğim servis olduğu için...
isikayhan, hangi ildesiniz acaba?
quote:
quote:
Bana patladı, papaz olmak da istemedim açıkçası, sürekli gittiğim servis olduğu için...
kötü olmuş :(
quote:
istanbul
quote:
quote:
istanbul
Bizim başlıkta pek servis tavsiyesi yok, Ankara'da servis değiştirmeyi düşünüyorum da bir sıkıntıya çözüm için, burada olsanız size de soracaktım
quote:
quote:
quote:
istanbul
Bizim başlıkta pek servis tavsiyesi yok, Ankara'da servis değiştirmeyi düşünüyorum da bir sıkıntıya çözüm için, burada olsanız size de soracaktım