Şimdi Ara

Octavia 2020 üstü A8 kasa 2 kollu direksiyon çok çirkin değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 12 ay
  • Cevaplayan Üyeler 24
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 4
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 gün 15 saat
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 2
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • The Division Bell (4 mesaj) Guest-61960E1CE (4 mesaj) Kuş Kafası (3 mesaj) Konnegeer27 (2 mesaj) montaj34 (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (16 mesaj) Mobil (5 mesaj) Mini (4 mesaj) (2 mesaj) (6 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Çok klas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal problemleri var ayrıca mild hybrid bataryasından problem yaşayan çok kişi oldu( sadece octavia değil Golf ve Leon da bundan muzdarip) Bir diğer sebebi de satılan araçların çoğu elite paket ve donanım olarak çok tatsız araçlar. İlk heyecan geçince bu nedir dedirtecek kadar boş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alalim sana da bitane şef Şuanki benzin fiyatlariyla km de 4-5 tl yakarak gezersin

• Bence çok güzel..

• Konnegeer27 kullanıcısına yanıt

Göğüs plastiğini beğenmedim bende. İç mekandaki tüm plastikler kumaş gibi görünüyor.

Ben VAG'çıyım ama bu şekil boş araba getirip içini de kusursuz yapmayınca millet gidip Cıvık alıyor işte... Bende eccecütif plas paket Cıvık alırdım Octavia yerine.

• Önceki kasa Civic faciasından sonra yeni Civicde baya kalite artışı var. 1.5 Octavia alayım, full Civic kadar dolu olsun deyince 850 binlik oluyorsun. Ben bu durumda direkt Civic alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konnegeer27 kullanıcısına yanıt

Göğüs plastiği yine düzelmemiş diyorlar ama genel olarak sokakta gördüğüm Cıvık FE kasalar (Son kasa yani.) bayağı düzgün montaja sahip. Megane ve Corolla'dan düzgün görünüyor.

Polo Style'a 520 verene kadar 600'e Executive Plus Civic alana bir şey diyemem.

• Şirkette 1.0 elite octavia var ne zaman kullansam bi mutsuz çıkıyorum arabadan, bugün lpgli yeni kasa civic kullandım lpgli olmasına rağmen araç keyif verdi 182 bglik olanı düşünemiyorum.. motor, fiyat, donanım vs düşününce kesinlikle yeni civic diğerlerinden f/p olarak önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Yakacaksa o yaksın bea. Bazen şeytan dürtüyor da, diyorum evde 4 boğaz var şimdi zamanı değil
    Ama ileride maddi olarak rahat olursam sırf eğlencesine 2. Araç olarak mutlaka alacağım bunlardan.

• Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    5. Boğaz da bu olur işte.

Gündelik kullanmazsan ve kasko yaptirmayacaksan korkulacak kadar bir masrafı olmaz. Mtv si zaten yaştan dolayı baya düşüyor.

Ama tüm bu saydıklarıma rağmen halen 0km bir D segment araba yürütmekten daha maliyetli bir araba onu belirteyim.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Aman aman, bize gelmez öylesi. İyi kötü bi linea hakediyoruz, s-class bize çok gelir.

• seyfiican kullanıcısına yanıt

Cıvık'a 600 veriyim deyince gözüm şunlara çarpıyor beyler.

sahibinden.com
    Mercedes - Benz / B Serisi / B 180 CDI / BlueEfficiency Urban / MERCEDES B180d URBAN (+HATASIZ +BOYASIZ+İLK SAHİBİNDEN) sahibinden.comda - 988599448
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-b180d-urban-plushatasiz-plusboyasiz-plusilk-sahibinden-988599448/detay

Ne dersiniz tutulmayan Premium araçlar konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw'nin acilen italyan tasarımcılarla anlaşması lazım.

dönüp dönüp baktığımız her otomobil ya giorgetto giugiaro ya da pininfarina tasarımı.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.