Şimdi Ara

Ocelote Twisted Fate Buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar demin ocelotenin 35dklık twisted fate oyununu izledim öncelikle buyrun link ;http://www.youtube.com/watch?v=RuuRCFNGNdc

Ve dikkatimi buildi çekti.
    İtem sıralaması şöyleydi,
    Bot,3xPot
    Dorans Ring,Socrerer Shoes
    Sunfire Cape
    Lich Bane
    ve Quicksilver .

Bu buildi biraz garipsedim siz neler düşünüyorsunuz 450 win ve 1100 elom var ama twisted fate biraz zor bulduğum için oynamak istemedim fakat banım açılınca(TTnet sağolsun bugün banlı) alıp oynayacağım belki bu hafta düşen skinininide alırım onun hakkındada görüşlerinizi söylerseniz sevinirim,her neyse ap twisted fate oynamak istiyorum neler diyorsunuz sunfire cape'i başta alması hakkında özellikle sizce gerekli mi quicksilverı tamam anladımda :)
    Bir rylais bir rabadon alabilirdi belki tabiki istediğini alırda

• Sunfire gereksiz olmuş bence.Rylai veya roa daha iyi gider.
  • o oyun cok focus yiyodurbunları kasmıştır quicksilver yüksek eloda kasılamsı gereken bi item zaten ama cidden sunfire cok saçma.
  • Ocelote artık daha tanky oynuyor ap carryleri . Stili bu yani .
  • bot 3pot, doran, doran, sorc, sheen, rabaddon, lich bane, banshee
  • o saçma bu saçma diye birşey yok bu kesin builddir diye birşey de yok o an ne gerekirse rakibe o alınır / riot support team
  • Oce saçmalıyor bugün. Nefret ettirdi , öyle böyle değil. Kafası dalgın herhalde. Sabahtan beri millete elo kaybettirip duruyor. Hele jungle udyr oynadığı oyunda 30 dakikalık oyunda 25 dakika jungle'dan çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Altis mid lane montage
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerekli felan diyorsunuzda sunfire'ın dps olayı hiç bir işe yaramadı ki arkadaşlar uzakta durdu öyle :)
    Sadece armor ve health kısmı var yani :O
    Zorlayanda yoktu aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Oce saçmalıyor bugün. Nefret ettirdi , öyle böyle değil. Kafası dalgın herhalde. Sabahtan beri millete elo kaybettirip duruyor. Hele jungle udyr oynadığı oyunda 30 dakikalık oyunda 25 dakika jungle'dan çıkmadı.

o oyun FANGAMEdi jungle yapmasını istediler ve o da gitti tamamını izlemedim ama bi kaç gündür iyi oynamıyor gerçekten oce 1900eloya kadar düştü :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi99

quote:

Oce saçmalıyor bugün. Nefret ettirdi , öyle böyle değil. Kafası dalgın herhalde. Sabahtan beri millete elo kaybettirip duruyor. Hele jungle udyr oynadığı oyunda 30 dakikalık oyunda 25 dakika jungle'dan çıkmadı.

o oyun FANGAMEdi jungle yapmasını istediler ve o da gitti tamamını izlemedim ama bi kaç gündür iyi oynamıyor gerçekten oce 1900eloya kadar düştü :S

Ben Oce'den daha iyi jungle oynuyorum diyebilirim. Şu sıralar dikkatsiz iyi besliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Ocelote artık daha tanky oynuyor ap carryleri . Stili bu yani .

Kendisi soylemisti agresif oynuyorum bu yuzden cok oluyorum falan diye o yuzdendir buyuk ihtimal
  • mid ap ögrenmek icin defensive oynamak oyun stiline uygunsa alex ich,agressive oynamayı seviyosanda froggen izle.Bana göre en iyi 2 ap carry streamde yapıyolar her gün.
  • anivia ya bugün warmog yaptı kapattım streami
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

anivia ya bugün warmog yaptı kapattım streami

merak ettim şu ocelote yi 3kulak lı falanmı bi bakıyım

Edit:izledim anivia da şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammvier -- 28 Nisan 2012; 20:16:16 >
  • quote:

froggenda yapıyor 2side hepimizden daha iyi biliyor.
  • quote:

Aynen.Blitz den sogudum.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

froggenda yapıyor 2side hepimizden daha iyi biliyor.

Froggen mejai-warmog-wota cikip oyun kazaniyo nasi ocelote cassi ile taniniyosa anivia=froggen
  • Froggen'dan özenmiştir
  • Oce lulu ile 2/7 oynuyordu en son izlediğimde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.