Şimdi Ara

Ocean Room (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yazılanları okudum. Hepsini not ettim. Su doldurup balık fikri güzel ama bazen eve gidemiyorum iş yoğunluğu yüzünden o zaman o balıklar dünyayı tersten görebilir. İş yoğunluğum nedeniyle 5 gündür eve gidemiyorum :( Onun dışında taşınma durumum çıktı. Maltepe de Zümrütevler de 2+1 daire bakıyorum. Dün 4 tane daire gezdim ama 3+1 dairelerdi. Fiyatları uygun 500-600 tl arası. Taşındığım evde Ocean Room projemi gerçekleştirmek istiyorum. Şimdi ki eve girişmek çok saçma olur. O taraflarda oturan varsa daire konusun da yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar. Taşınma işlemlerini gerçekleştirdim. Ocean Room projeme devam edemiyorum. Ev sahibi ile konuşmamızdan sonra projeyi erteledim ama başka bir proje ile devam ediyorum.

Buradan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_60838669/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60867684

Teşekkürler.

Not: İstanbul da odasını bu şekilde(Ocean) yaptırmayı düşünen varsa baştan sona uğraşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dejavu Mod -- 15 Mayıs 2012; 11:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SEYF

bence komple su doldurmak yerine arkadaşın dediği şelale görüntüsü vermek çok daha güzel bir görüntü verir

2.si neden normal su ile içini komple balık doldurmayı düşünmüyorsun ? alt tarafa taş arkaya da okyanus resmi koydunmu dadından yinmez

takip

Dostum 2.si ile başlayan cümlen kafamda bir şey canlandırdı. Odanın sadece bir duvarını ölçeyim okyanus resmi yapıştırıp önüne de akvaryumu koyayım. Akvaryumun ön kısmına beyaz taşları arkasına da açık mavi neon yerleştireyim. Akvaryumun içi zaten canlı canlı olacak. Ben bunu 3d olarak basitçe akşam yapayım. Nasıl olacağına bakıp üzerinde konuşuruz

• takip
  • hocam 10-15cm kalınlığında duvar boyutlarında bir akvaryum yapılsa güzel olur gerçekten. içine ufak balıklar ışıklar gerçekten harika durur fakat siz resim koymayı düşünmüşsünüz. bir süre sonra sıkılabilirsiniz. eğer evime böyle birşey yapsaydım bir süre sonra sıkılırdım açıkçası. eviniz müsaitse duvar boyunda bir akvaryum gerçekten güzel olur izlemeside zevkli olur fakat işte içinin temizliği vs + parasıda tuzlu olur duvar kadar bir akvaryumun. yinede takip edeceğim güzel birşey çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Danqer

hocam 10-15cm kalınlığında duvar boyutlarında bir akvaryum yapılsa güzel olur gerçekten. içine ufak balıklar ışıklar gerçekten harika durur fakat siz resim koymayı düşünmüşsünüz. bir süre sonra sıkılabilirsiniz. eğer evime böyle birşey yapsaydım bir süre sonra sıkılırdım açıkçası. eviniz müsaitse duvar boyunda bir akvaryum gerçekten güzel olur izlemeside zevkli olur fakat işte içinin temizliği vs + parasıda tuzlu olur duvar kadar bir akvaryumun. yinede takip edeceğim güzel birşey çıkabilir.

Boydan boya akvaryum aynen benimde aklıma geldi. Akvaryumcudan fiyat aldım. 1 metre uzunluğunda 45cm genişliğinde 110 cm yüksekliğindeki akvaryumun fiyatı 430 TL. Ben bunu 2 metrelik yapsam ve içinin masrafları da ekle dediğimiz gibi tuzlu olacaktır. Arkasına resim şart değil. Buz rengi bir mavi neon bile tatlı durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu Mod

quote:

hocam 10-15cm kalınlığında duvar boyutlarında bir akvaryum yapılsa güzel olur gerçekten. içine ufak balıklar ışıklar gerçekten harika durur fakat siz resim koymayı düşünmüşsünüz. bir süre sonra sıkılabilirsiniz. eğer evime böyle birşey yapsaydım bir süre sonra sıkılırdım açıkçası. eviniz müsaitse duvar boyunda bir akvaryum gerçekten güzel olur izlemeside zevkli olur fakat işte içinin temizliği vs + parasıda tuzlu olur duvar kadar bir akvaryumun. yinede takip edeceğim güzel birşey çıkabilir.

Boydan boya akvaryum aynen benimde aklıma geldi. Akvaryumcudan fiyat aldım. 1 metre uzunluğunda 45cm genişliğinde 110 cm yüksekliğindeki akvaryumun fiyatı 430 TL. Ben bunu 2 metrelik yapsam ve içinin masrafları da ekle dediğimiz gibi tuzlu olacaktır. Arkasına resim şart değil. Buz rengi bir mavi neon bile tatlı durur.

akvaryumu kendınızde yapabilirsiniz uğraşmayı seviyorsanız belki o zaman daha ucuza gelebilir ama riskli iş yanlışlıkla kırarsan falan evi su basar :D

• Çok Sert
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu Mod

quote:

akvaryumu kendınızde yapabilirsiniz uğraşmayı seviyorsanız belki o zaman daha ucuza gelebilir ama riskli iş yanlışlıkla kırarsan falan evi su basar :D

Şuan ki Rgb led işlerini halledeyim sonra ona başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Çok Sert

Çok sert derken
  • İvana Sert
  • ~~•l TAKİP |•~~
  • Akvaryum temizliği, balıkların bakımı, su değişimi, o boy akvaryum için gereken HAVA POMPASI???... Fikirler güzel ama tekrar ediyorum Dubai Atlantis Otel falan değilseniz SIKAR BİRAZ. Denemesi bedava.. Kirada oturacağın bir eve o kadar yoğun bir proje yerine daha "portatif" bir çözüm düşünmek gerekir. Büyük akvaryumlarda manzaranın sık değişmediği düşünülürse bence duvara sabitlenen duvar kağıdı/Branda gibi çözümler hem portatif hem kolay. Akvaryumlarda da arkafon var neticede. Bu arka fonun önüne akvaryum koyabilirsin sırıtmaz. Hareket istiyorsan projeksiyon kullanabilirsin. Bu da keza portatif bir çözüm. Ayrıca şu makaralı perdelerden alıp projeksiyonu film izlemek için de kullanabilirsin. Şelale sistemleri düşünülebilir. Onlar da portatif ve nispeten yapması kolay şeyler.
  • Al sana ocean room Yapıcaksan tam yapıcaksın...

Ocean Room
  • Takipteyim pc ye gecince ilgilenirim :) guzel olursa bizede yardim edersin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.