Şimdi Ara

OCCT İLE POWER SUPLY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • power testinde dalgalanma artıyor fakat bu power sistemime yeterli geliyor zaten yeni pc toplayacam kafama estiğinde
    PSU TESTİ SS

OCCT İLE POWER SUPLY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 30 Haziran 2010; 0:21:10 >
  • Bende neden 12vlık değerler görünmüyor bilen var mı? Psu xigmatek- Nrp-pc 80+ 500w. Şu şekilde;http://yfrog.com/jn12vaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Bende neden 12vlık değerler görünmüyor bilen var mı? Psu xigmatek- Nrp-pc 80+ 500w. Şu şekilde;http://yfrog.com/jn12vaj

optionstan 12 vlt açıkmı hiç baktınmı?
  • Evet kapalıymış. Ben de psu bya dandik o yüzden yok sanıyordum

vcore'u göstertiyoruz değil mi?
  • Arkadaşlar Bu Linpack Ne Oluyor Small FFt Large Fft de saatlerce error vermeyen sistem linpackde 2 dakkada hata veriyor
    işlemci sıcaklığı çok yüksek ondanmı acaba 1.6 v 1.55 e düşüyor dropla yükte 1.54 işlemci 83 dereceden sonra -40 a atlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 30 Haziran 2010; 0:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

Arkadaşlar Bu Linpack Ne Oluyor Small FFt Large Fft de saatlerce error vermeyen sistem linpackde 2 dakkada hata veriyor
    işlemci sıcaklığı çok yüksek ondanmı acaba 1.6 v 1.55 e düşüyor dropla yükte 1.54 işlemci 83 dereceden sonra -40 a atlıyor

options kısmında max cpu temp 85 olması lazım, 85 i bulduğu zaman cpu too hot hatası vererek preogramın kendiliğinden testi sonlandırması lazım. bi hata sonucu kapatmayıp -40 derece gösteriyo olabilir. small ve large fft uzun soluklu testler bence o kadar uzun süreli teste gerek yok. linpack testi en kısa sürede en fazla hatayı bulmaya odaklandığı için 30 dk ve ya 1 saat linpack yeterlidir.

• quote:

Evet kapalıymış. Ben de psu bya dandik o yüzden yok sanıyordum

vcore'u göstertiyoruz değil mi?

hayır 12V değerini
  • Çok soru sordum farkındayım ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. 12v -12v olarak görünüyor. Şu şekildehttp://yfrog.com/5f12vaj

Seçmem gereken o değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin1406

quote:

Arkadaşlar Bu Linpack Ne Oluyor Small FFt Large Fft de saatlerce error vermeyen sistem linpackde 2 dakkada hata veriyor

options kısmında max cpu temp 85 olması lazım, 85 i bulduğu zaman cpu too hot hatası vererek preogramın kendiliğinden testi sonlandırması lazım. bi hata sonucu kapatmayıp -40 derece gösteriyo olabilir. small ve large fft uzun soluklu testler bence o kadar uzun süreli teste gerek yok. linpack testi en kısa sürede en fazla hatayı bulmaya odaklandığı için 30 dk ve ya 1 saat linpack yeterlidir.

hata sonucu değil ben max ısıyı 100 yaptım durmasın diye diye
    ve garipki fan sınırda tutuyorki sistem aşırı ısıdan kapanmıyor fan kötü çok yakında yeni soğutma sistemime terfi ediyorum small fft de ve largede hep High da denedim 8 dk da hata veriyordu termal macun değiştirince 4 saat 40 küsür dakka sorun çıkarmadı ama linpackde 4 dakka bile dayanamıyor şaşırdım doğrusu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalcin1406

quote:

hata sonucu değil ben max ısıyı 100 yaptım durmasın diye diye
    ve garipki fan sınırda tutuyorki sistem aşırı ısıdan kapanmıyor fan kötü çok yakında yeni soğutma sistemime terfi ediyorum small fft de ve largede hep High da denedim 8 dk da hata veriyordu termal macun değiştirince 4 saat 40 küsür dakka sorun çıkarmadı ama linpackde 4 dakka bile dayanamıyor şaşırdım doğrusu

linpack ta daha da çok kasıyor sistemi

• İşlemcisini prime 95 de stabil sananlar linpackte hata verince nasılda moralleri bozuluyordur hiçbir zaman stabil olmayan değerlerde sistemi kullanmam linpack te stabil olması için daha fazla voltaj istiyor işlemciler
  • quote:

Çok soru sordum farkındayım ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum. 12v -12v olarak görünüyor. Şu şekildehttp://yfrog.com/5f12vaj

Seçmem gereken o değil mi?

sizde neden öyle gösteriyor anlamadım bende böyle

OCCT İLE POWER SUPLY

• Allah Allah ya neden bende 12v değerleri görünmüyor ki. Sebebi hakkında fikri olan var mı?
  • quote:

Allah Allah ya neden bende 12v değerleri görünmüyor ki. Sebebi hakkında fikri olan var mı?

hiç test yaptınızmı peki? occt ile?
  • [
    quote:

Allah Allah ya neden bende 12v değerleri görünmüyor ki. Sebebi hakkında fikri olan var mı?

bende de +5v gözükmüyor anlamadım nedenini
  • Linpackde 60 mhz hız düşürüp stabilite yakaladım fakat anlamış değilim small fft daha çok ısıtıyor işlemciyi
    Linpack baya farklı test ediyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.